Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Η απάντηση του απόλυτου αρσενικού Ibra σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν είναι gay :

    Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


    «Έλα σπίτι μου να σου δείξω αν είμαι γκέι. Και φέρε και την αδελφή σου μαζί»

    Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Ζεράρ Πικέ που θέλει τους δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα να βρίσκονται σε τρυφερές στιγμές. Ο Σουηδός επιθετικός εμφανίστηκε ενοχλημένος, όταν μία Ισπανίδα δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι ομοφυλόφιλος.


    lool
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

    Authenticity sir, authenticity. "

    Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



    Comment


    • Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ibrahimović απολογείται για τις λαδιές του Messi.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

      Comment


      • Και βεβαια περιμενουμε και τον Νινη να δωσει εξηγησεις για τη φωτογραφια.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Και ο Νίνης το ίδιο με τον Ibra θα απαντούσε, αλλά θα αναφερόταν σε βραδιά Wii Tennis.

          Comment


          • Αφιερωμένο σε Dj και Bart...
            Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

            Comment


            • Άσε , τόσα ξενύχτια πήγανε χαμένα

              Comment


              • Απο το σημερινο grand prix
                Do a barrel roll!

                Comment


                • Πολυμετοχικό Street Fighter!

                  The illusion of free will is an illusion.

                  Comment


                  • Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.


                    Πω ρε τι σφαγή έγινε εδώ;
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

                    Comment


                    • Originally posted by BigBOSS View Post
                      http://www.youtube.com/watch?v=g8bua...layer_embedded

                      Πω ρε τι σφαγή έγινε εδώ;
                      Χρωστούμενα από το ποδόσφαιρο.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                      Comment


                      • Επειδή τον είδα τον αγώνα, μπορώ να πω πως δε φταίει στον Ολυμπιακό η διαιτησία όσο το ότι παράτησε το παιχνίδι από όταν έδειχνε να σοβαρεύεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μέχρι τα τέλευταία λεπτά της τρίτης περιδου ήταν απαράδεκτος. Τέλος πάντων όταν είσαι στο +14 και χάνεις δεν μπορεί να σου φταίει μόνο η διαιτησία αλλά και το κοουτσάρισμα καθώς και το βάθος στον πάγκο.

                        Στο θέμα του Διαμαντίδη, ο Τεόντοσιτς του ρίχνει πριν μπουνιά στην κοιλιά. Για δείτε καλύτερα το video. ;) Ωστόσο η πράξη του παραμένει κατακριτέα και νομίζω κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • Kαλά εντάξει το βιντεο το βγάλαν μόνο και μόνο για να γλιτ΄σουν το λιντσάρισμα από τους δικούς τους και ότι και καλά τους έφταιγε η διαιτησία και όχι η ανικανότητα τους να νικήσουν στο ΟΑΚΑ ακόμα και αν είναι 14 πόντους μπροστά στο 27'. Η πλάκα είναι ότι στο διάστημα 27'-39' που κρίθηκε το ματς και το επιμέρους σκορ ήταν 29-5 εξαιτίας της εξαιρετικής άμυνας μας (που ήταν και ο λόγος που γύρισε το ματς) δεν έχουν ούτε μία φάση που να ζητάνε φάουλ. Οι φάσεις για τις οποίες δίκαια φωνάζουν είναι 3-4 ενω αντίστοιχα εμείς φωναζουμε για άλλες 3-4 (8" Πενν που δεν τα έδειξε η τιβι, βήματα Κλέιζα, ανάποδο αουτ που έδσε στον Νίκολας, φαουλ του μπέβερλι στον Σάρας που τον είχε αγκαλιάσει και δεν δόθηκε κτλ) και φυσικά την μπουνια του Τεόντοσιτς για την οποία δεν μίλησε κανείς. Το μεγαλύτερο ανέκδοτο πάντως είναι η ιστορία με τα κινητά σκριν τα οποία ενω όντως είναι παραβάσεις σφυρίζοντα σε ελάχιστες περιπτω΄σεις και αυτό συνβαίνει παντού. Ο Ολυμπιακός λοιπόν στο ματς της Τετάρτης είχε τουλάχιστον 12 φάσεις στις οποίες έκανε παράβαση σε σκριν χωρις να μετραω και αυτήν που σφυρίχτηκε. Αν κάποτε αποκτήσουν προπονητή και παίκτες με ψυχή ίσως καταφέρουν κάτι. Μέχρι τότε θα χάνουν ακόμα και αν όλα τους πάνε καλά (15 τρίποντα μέχρι το 27' στο οακα δύσκολα θα ξαναβάλουν) και είναι με 14 μπροστά 13 λεπτά πριν το τέλος, ακόμα και τότε λοιπόν σε όσο παίζεται το ματς θα βάζουν όλους κι όλους 5 πόντους και χρίς να έχουν και παράπονο για την άμυνα μας (αν είχαν θα το έβαζαν στο βιντεο).

                          Comment


                          • On May 27, 2010, Clipper fans rallied behind Clipper Darrell to show LeBron James some love. http://thenolookpass.com

                            Που θα πάει ο Lebron οεο ?
                            Προσωπικά πιστεύω θα κάτσει στο Cleveland

                            Comment


                            • Λολ μα τι μαλάκες υπάρχουν:

                              Η δεύτερη ήταν και η τελευταία διακοπή στον αγώνα, το σκορ έδειχνε 69-76 και κάπως έτσι δόθηκε το πρωτάθλημα στον βάζελο, που για μια ακόμα φορά απέδειξε πόσο μικρός σύλλογος είναι. Ακόμα και σε άδειο ΣΕΦ χρειάστηκε τη βοήθεια των διαιτητών και το πιο τρελό από όλα, είναι πως θα χαρούν το πρωτάθλημα, δίχως να ντρέπονται.
                              http://www.gavros.gr/Default.aspx?id...&nt=108&lang=1

                              Μικρός σύλλογος με πέντε αστέρια; λολ τι λένε αυτοί;

                              Για τους οπαδούς τους δε λένε τίποτα που τον γάμισαν τον αγώνα και για αυτό φταίει και ο ίδιος Ολυμπιακός. "Ποτέ ξανά ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά!"

                              Kαλά εντάξει το βιντεο το βγάλαν μόνο και μόνο για να γλιτ΄σουν το λιντσάρισμα από τους δικούς τους και ότι και καλά τους έφταιγε η διαιτησία και όχι η ανικανότητα τους να νικήσουν στο ΟΑΚΑ ακόμα και αν είναι 14 πόντους μπροστά στο 27'.
                              Πράγματι, συμφωνώ.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Προσωπικα στεναχωρεθηκα παρα πολυ γιατι στην Ελλαδα το αγαπημενο μου αθλημα θαφτηκε για ακομα μια φορα (και αυτη ηταν και η πιο βαθια ταφη του) απον οργανωμενους εκτελεστες. Μετα απο αυτο ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι πισω απο καθε ομαδα υπαρχει και η αναλογη συμμορια που προκαλει ολα αυτα τα πραγματα. Και ειμαι και σιγουρος πως ολες αυτες οι συμμοριες εχουν και πολυ στενη επαφη μεταξυ τους, κανονιζουν τα παντα για τα επισοδεια μερες πριν γινουν και εχουν και σχεδιο.

                                Δεν γινεται να μην μπορουν τοσα χρονια οι παραγοντες και η αστυνομια να τους καταδειξουν και να τους τσουβαλιασουν. Στην τελικη καθε φορα μπροστα τους τους βρισκουν, καθε φορα βρισκονται σε εναν κλειστο χωρο με παρουσια αστυνομικης δυναμης και καθε φορα την σκαπουλαρουν σαν κυριοι.

                                Ειναι τεραστια ντροπη για την Ελλαδα να μην μπορω εγω, ενας εραστης του αθλητισμου (και χιλιαδες αλλοι ανθρωποι) να παω να δω εναν μεγαλο αγωνα μονο και μονο επειδη ξερω οτι θα γινει της καριολας. Γιατι εαν ηταν διαφορετικα τα πραγματα ειλικρινα θα πηγαινα να δω τελικους μπασκετ χρονια πριν, οπως σταθηκα τουλαχιστον τυχερος και απολαυσα εναν απο τους καλυτερους ΠΑΟΚ εναντια στον ισως καλυτερο ΠΑΟ ολων των εποχων, με Bodiroga, Radja, Αλβερτη και Κωχ. Ηταν ο τελευταιος ημιτελικος με τον ΠΑΟΚ να εχει κι αυτος παιχταραδες οπως Berry, Μπαλογιαννη και Franky King. Και ο ΠΑΟΚ εχασε μεσα στο Palais De Sport και δεν εγινε τιποτα, ισα ισα που χειροκροτησαμε ΟΛΟΙ τις ομαδες.

                                Δε το λεω για να πω οτι ο ΠΑΟΚ ή οι αλλοι εχουν καλυτερο κοσμο. Το λεω για να εκφρασω την στεναχωρια μου για την καταντια του καποτε καλυτερου πρωταθληματος μπασκετ στην Ευρωπη. Κριμα...
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                                Comment

                                Working...
                                X