Έτσι όπως εξελίσσεται η διοργάνωση φέτος νομίζω είναι πλέον σίγουρο οτι θα δούμε Real Barca στον τελικό. Είναι οι μοναδικές ομάδες που μπορούν να παίξουν ΚΑΙ άμυνα και αυτό θα κάνει την διαφορά...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αθλητισμός!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ασε κατω τον ΑΠΟΕΛ, αυτη η ομαδα μονο με τη Marseille πρεπει να παιξει (και να τους στειλουν πισω στη Γαλλια).
Θα θελα Chelsea με καμια πιο δυνατη ομαδα να δουμε πως θα τα πανε εκει, αυτη η ομαδα παντως δεν τραβαει πιο περα και πιστευω πως θα σταματησει στους 8 αν δεν της κατσει ευκολος αντιπαλος.
Υ.Γ.
Ωραιος ο Drogba και μαχητικος γενικα, αλλα ελεος με το ποσες φορες επεσε για να τους φορτωσει με καρτες. Οχι πως ηταν ο μονος βεβαια που επεφτε με το παραμικρο, ελεος πια.
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostΚαι γω με Νάπολι ήμουνα. Οι Ιταλικές ομάδες στο CL δίνουν ιστορικά ματσάκια πάντα.
Έτσι όπως εξελίσσεται η διοργάνωση φέτος νομίζω είναι πλέον σίγουρο οτι θα δούμε Real Barca στον τελικό. Είναι οι μοναδικές ομάδες που μπορούν να παίξουν ΚΑΙ άμυνα και αυτό θα κάνει την διαφορά...
Πάντως τη φετινή Bayern, ενώ γενικά την αντιπαθώ σαν ομάδα, τη γουστάρω πολύ. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θα ήθελα να υπάρχει και μικρός τελικός στο Champions League.
Υ.Γ. Ο Lavezzi είναι σα τον Giovanni, παιχτούρα και βαρόμετρο όταν η ομάδα παίζει εντός και φάντασμα όταν παίζει έξω.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Ο ΑΠΟΕΛ με όποιον και να πέσει πρέπει να πάει σπίτι του(δυστυχώς για την Κύπρο,δεν μπορούσαν και αυτοί να στείλουν Ομόνοια?)
Τώρα με τον Drogba δεν συμφωνώ καθόλου,μόνο μία φορά έπεσε επίτηδες κατ'εμέ,σε όλες τις άλλες έφαγε ξύλο.Γενικά για εμένα από τους καλύτερους επιθετικούς της τελευταίας 10ετίας.
Comment
-
Εννοειται πως ειναι φοβερος ο Drogba (για να μην παρεξηγηθω κιολας), απλα πιστευω πως στο τελος σε 2 φασεις τουλαχιστον πηγαινε γυρευοντας να βουτηξει και οχι μονο βουτηξε, αλλα πηραν και καρτα οι παικτες της Napoli.
Τι να λεμε, παμε γι' αλλα τωρα πια. Αντε να δουμε 4αδα με Real, Barca, Bayern οπωσδηποτε και καμια Chelsea ή Milan.
Βασικα ενα Chelsea-Milan στους 8 θα εχει αρκετο ενδιαφερον, 2 μερες εμειναν ακομα για να μαθουμε τι θα δουμε σε 2 εβδομαδες.
Comment
-
Originally posted by Xeno View PostΕννοειται πως ειναι φοβερος ο Drogba (για να μην παρεξηγηθω κιολας), απλα πιστευω πως στο τελος σε 2 φασεις τουλαχιστον πηγαινε γυρευοντας να βουτηξει και οχι μονο βουτηξε, αλλα πηραν και καρτα οι παικτες της Napoli.
Το μόνο που δεν θέλω είναι να δω ισπανική ομάδα στον τελικό (ούτε την Μπάγερν). xD
Comment
-
Τις τρεις καλύτερες δηλαδή;
Εγώ θέλω Barcelona - Bayern και Real - Milan για ζευγάρια ημιτελικού.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Η Bayern εχει φοβερο roster, αλλα καθε χρονο βγαζουν μονοι τους τα ματια τους και μενουν στην απ' εξω.
Για τις ισπανικες ομαδες δεν εχω καποια προτιμηση, ακομα και ενας ισπανικος τελικος στη χειροτερη μια χαρα ενδιαφερον θα χει.
Αν βεβαια οι 2 ομαδες βρεθουν αντιμετωπες πχ στους 4, τοτε η Bayern μπορει να παει τελικο.
Η Milan μου ειναι πλεον τελειως αντιπαθης, να ναι καλα και ο Ibrahimovic με το νεο του look.
Comment
-
-
Εννοειται πως ειναι φοβερος ο Drogba (για να μην παρεξηγηθω κιολας), απλα πιστευω πως στο τελος σε 2 φασεις τουλαχιστον πηγαινε γυρευοντας να βουτηξει και οχι μονο βουτηξε, αλλα πηραν και καρτα οι παικτες της Napoli.
Και ο ελληνας σχολιαστής έλεγε στο ριπλέι, πωπω το είδε και αυτό, εξαιρετική διαιτησία σήμερα :xp:
Βρήκα τη φάση
Comment
-
Τον ακούμπησε καθόλου;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment