Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Αντιπαθητική εγώ δεν την θεωρώ σαν ομάδα, δεν υπάρχει λόγος. Οι μόνες στιγμές την εχω αντιπαθήσει είναι οταν παίρνει σφυρίγματα και όταν οι παίχτες της επιδίδονται σε θεατρινισμούς. Θα μου πεις άλλες ομάδες δεν παίρνουν σφυρίγματα ή άλλοι παίχτες δεν κάνουν θέατρο , εννοείτε αλλά σε αυτήν την μπαρτσα χτυπάει άσχημα και φαίνεται υπερβολικό και μεγεθυμένα .

    Αγωνιστικά δεν γίνεται να είναι αντιπαθητική γιατί αξίζει αυτά που έχει καταφέρει 100%, εκνευριστική ναι, αντιπαθητική όχι, δεν τη λες .
    Άλλωστε μαθήματα ποδοσφαίρου (από την άμυνα ως την επίθεση) δίνει και με παίχτες 80% δικά της παιδιά.



    Πολύ πόζα!
    Καλά ο Μουρινιο έχει χτίσει μια περσόνα και την υποδύεται τόσα χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Την μόνη φορά που τον έχω δει να σπάει λίγο είναι στα βραβεία 2010 χρυσής μπάλας .



    Που παρεμπίπτοντος hands down έπρεπε να κερδίσει ο εκπληκτικός εκείνη την χρονιά (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο) Wesley Sneijder αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα και δεν μπήκε ούτε στην τελική τριάδα.

    Comment


    • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
      Θα μου πεις άλλες ομάδες δεν παίρνουν σφυρίγματα ή άλλοι παίχτες δεν κάνουν θέατρο , εννοείτε αλλά σε αυτήν την μπαρτσα χτυπάει άσχημα και φαίνεται υπερβολικό και μεγεθυμένα.
      Συμφωνώ 100% σε αυτό.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

      Comment


      • Πάει και το αήττητο της City! 2 - 1 επικράτησε η Chelsea, σχετικά βαρετός αγώνας βέβαια αλλά δε με χάλασε. Άντε να συνεχίσουν οι ήττες για την City με διπλό της Arsenal στο Etihad!
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

        Comment


        • Eιλικρινα μπορεί να μου εξηγησει καποιος πως γινεται η Ρεαλ να ειναι η βρωμικη ομαδα του δικτατορα η Μπαρτσελονα να ειναι η ομαδα μοντελο; Μαλλον ο δικτατορας κοιμοταν για 17 χρονια μεχρι να δωσει το πρωτο πρωταθλημα στη ρεαλ. Σε αυτα τα χρονια η μπαρτσελονα ειχε παρει 5. Τελικα το συνολο εγραψε 13-8, οχι καμια φοβερη διαφορα δηλαδη, ενω σε αυτα τα χρονια πηραν πρωταθληματα η Ατλετικο, η Μπιλμπαο, η Βαλενθια και η Σεβιλλη. Τα πρωταθληματα μοιραστηκαν σε 6 ομαδες, την στιγμη που διαχρονικα συνολικα το εχουν κατακτησει 9. Στα χρονια που η ρεαλ κυριαρχησε στην ισπανια ειχε και 6 κατακτησεις πρωταθλητριων και 2 τελικους. Εκτος και αν ο δικτατορας που εκανε μολις το 13-8 για την ομαδα του, ειχε τοσο μεγαλη δυναμη που να στησει και τα ευρωπαικα... Επισης η τοσο αδικημενη μπαρτσα ενω ειχε κατακτησει το προτελευταιο πρωταθλημα στα χρονια της δικτατοριας (αρα δεν την ειχε διαλυσει το καθεστος), ξαναειδε πρωταθλημα 10 χρονια μετα την επανοδο της δημοκρατιας.

          Kαι κατι αλλο... Ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω πως γινεται Παναθηναϊκοι να υποστηριζουν αυτη την ομαδα, ασχετα απο τις καλες σχεσεις με τους οργανομενους της ρεαλ ή απο την μπαλα που παιζει τώρα. Μιλαμε για τους αρχοντες της κλαψας και της προπαγανδας στον τελικο του ευρωπαικου το 96 οπου αφου τους φτασαν με το χερακι να το διεκδικουν μεχρι την τελευταια φαση απο εκει που χαναν 10+ ποντους βρεθηκαν να πετουν τονους λασπης για την ταπα του Στογιαν. Επισης μιλαμε για την ομαδα που σε προημητελικο champions league o αντιπαλος τερματοφυλακας (ο κηπουρος) επαιζε με εγκαυμα στον ωμο απο αντικειμενο που εφυγε απο την εξεδρα.Ακομα και στην Ελλαδα που γινονται πολλα σε ευρωπαικα ματς ειμαστε κυριες και μας απειλουν με τιμωριες επειδη αναβου καπνογονα στην κερκιδα, σε αυτους τιποτα... Η συμπεριφορα τους και ο τροπος που μας απεκλεισαν τοτε δεν ξεχνιεται ευκολα.
          Και κλεινω την κουβεντα θυμιζοντας οτι ειχαν την κωλοφαρδια να κληρωθουν μαζι μας σε 2 απο τις 3 χειροτερες ευρωπαικες μας χρονιες, και μαλιστα χρονιες που παιζαν φοβερη μπαλα και τελικα πηραν και την κουπα. Ειδικα την πρωτη φορα (2005) βγαλαν ολο τους το κομπλεξ και να ναι καλα ο κλοουν κατα τα αλλα Γκαλινοβιτς που εκεινη τη μερα δεν εγραψε το κοντερ κανενα 10-0. Φαινεται δεν μπορουσαν να χωνεψουν οτι 3 χρονια πριν τους παιζαμε μεσα στην εδρα τους και πηραν την προκριση στην πουστια και βρηκαν ευκαιρια απο το χαλι μας εκεινη την περιοδο. Ακομα και ο τσιχλας ειχε σεβαστει την καλυτερη ομαδα που ειχε περασει απο το Μαντσεστερ εκεινα τα χρονια οπως ειπε ο ιδιος και οταν μας βρηκε την αλλη απο τις 3 χρονιες που ανεφερα πριν, με το σκορ 4-0 στο ημιχρονο εσβησε τις μηχανες στο δευτερο. Εδω ο Αγγελαρας ειχε τα φρυδια να μην κανει τον τζαμπα μαγκα οταν η γιουβεντους ειχε μεινει με 10 και 9 και εμεις νικουσαμε 3-1 που υπο εκεινες τις συνθηκες θα μπορουσε να ειχε παρει διαστασεις διασυρμου για τους αλλους.

          Comment


          • Όλα αυτά τι σχέση έχουν με τη συζήτηση;

            Εμείς κάναμε κουβέντα για το status "τρένου" που έχει η Barcelona και κατά πόσο αυτό σπρώχνει κάποιους στο να υποστηρίζουν τους αντιπάλους της. Όλα όσα γράφεις (ανεξαρτήτως του αν ισχύουν ή όχι) τα βρίσκω εντελώς άσχετα θεματικά και πραγματικά μου δίνεις την εντύπωση ότι έψαχνες ευκαιρία να βγάλεις άχτι για την Barcelona! Άσε που τα έχεις ξαναγράψει...
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

            Comment


            • Originally posted by TheCursed View Post
              Όλα αυτά τι σχέση έχουν με τη συζήτηση;

              Εμείς κάναμε κουβέντα για το status "τρένου" που έχει η Barcelona και κατά πόσο αυτό σπρώχνει κάποιους στο να υποστηρίζουν τους αντιπάλους της. Όλα όσα γράφεις (ανεξαρτήτως του αν ισχύουν ή όχι) τα βρίσκω εντελώς άσχετα θεματικά και πραγματικά μου δίνεις την εντύπωση ότι έψαχνες ευκαιρία να βγάλεις άχτι για την Barcelona! Άσε που τα έχεις ξαναγράψει...
              Kολλανε στο οτι ισως δεν ειναι μονο το "status" του τρενου που καποιους η συγκεκριμενη ομαδα τους κανει να βγαζουν σπυρια. Γιατι περα απο την μπαλα που παιζει, στο να στηθει η εικονα που εχει αποκτησει σαν κλαμπ συνολικα εχουν παιξει ρολο αρκετα πραγματα που εχουν και αυτα τη σημασια τους. Ναι καποια απο αυτα τα στοιχεια τα ειχα ξαναγραψει αλλα δεν θυμαμαι να ειχα παρει ουσιαστικη απαντηση.

              Στο δευτερο κομματι αναφερομαι αποκλειστικα σε Παναθηναϊκους που υποστηριζουν αυτη την ομαδα (με λιγα λογια αρρωσταινω να βλεπω τον Loggo να μιλαει για εξοχικα σε ρεαλ-μπαρτσα). Δεν θυμαμαι καν τι ομαδα εισαι αλλα αν τα εχεις ζησει αυτα εστω και σαν ουδετερος (ενταξει το 96 μαλλον δυσκολο), πεσμου αν εχω καπου λαθος.

              Comment


              • Originally posted by sub_zero View Post
                Kολλανε στο οτι ισως δεν ειναι μονο το "status" του τρενου που καποιους η συγκεκριμενη ομαδα τους κανει να βγαζουν σπυρια.
                Μόνο εσένα μάλλον, αυτά που λες δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος και δεν τον ενδιαφέρουν κιόλας συνήθως.

                Originally posted by sub_zero View Post
                Ναι καποια απο αυτα τα στοιχεια τα ειχα ξαναγραψει αλλα δεν θυμαμαι να ειχα παρει ουσιαστικη απαντηση.
                Τι απάντηση περίμενες;

                Originally posted by sub_zero View Post
                Δεν θυμαμαι καν τι ομαδα εισαι αλλα αν τα εχεις ζησει αυτα εστω και σαν ουδετερος (ενταξει το 96 μαλλον δυσκολο), πεσμου αν εχω καπου λαθος.
                ΜΠΑΟΝΓΚ είμαι.

                Για το '96 δε γνώριζα καν αλλά τα υπόλοιπα που περιγράφεις τα ξέρω και τους αγώνες του Παναθηναϊκου με την Barcelona την τελευταία δεκαετία έχει τύχει και τους έχω δει όλους. Δε μπορώ να διαφωνήσω κάπου, άλλωστε ως επί το πλείστον γεγονότα καταγράφεις. Μόνο αυτά περί "άχτι" μου φαίνονται υπερβολικά.
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                Comment


                • Μόνο εσένα μάλλον, αυτά που λες δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος και δεν τον ενδιαφέρουν κιόλας συνήθως.
                  Γιατί δηλαδη ειναι πολλοι αυτοι που πανε "κοντρα" στην μπαρτσα γενικα; Δεν το νομιζω... Εχουν καταφερει να δημιουργησουν μια α εικονα για το κλαμπ, περα απο την μπαλα που παιζουν και εχει καταληξει να ειναι πολυ της μοδας γενικα. Εχουν στηριχθει σε αυτο το διπολο που εχουν δημιουργησει και η απαντηση που περιμενω ειναι οι υποστηρικτες αυτου του διπολου (ομαδα του δικτατορα-αδικημενοι) να μου πουν πως ακριβως οι αριθμοι λενε ψεματα. Γιατι στην τελικη οι αριθμοι ειναι ολη η ουσια.

                  Comment


                  • Originally posted by sub_zero View Post
                    Γιατί δηλαδη ειναι πολλοι αυτοι που πανε "κοντρα" στην μπαρτσα γενικα;
                    Όχι είναι η αλήθεια, αλλά πολλαπλασιάζονται. :troll:
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                    Comment


                    • Originally posted by sub_zero View Post
                      Eιλικρινα μπορεί να μου εξηγησει καποιος πως γινεται η Ρεαλ να ειναι η βρωμικη ομαδα του δικτατορα η Μπαρτσελονα να ειναι η ομαδα μοντελο; Μαλλον ο δικτατορας κοιμοταν για 17 χρονια μεχρι να δωσει το πρωτο πρωταθλημα στη ρεαλ. Σε αυτα τα χρονια η μπαρτσελονα ειχε παρει 5. Τελικα το συνολο εγραψε 13-8, οχι καμια φοβερη διαφορα δηλαδη, ενω σε αυτα τα χρονια πηραν πρωταθληματα η Ατλετικο, η Μπιλμπαο, η Βαλενθια και η Σεβιλλη. Τα πρωταθληματα μοιραστηκαν σε 6 ομαδες, την στιγμη που διαχρονικα συνολικα το εχουν κατακτησει 9. Στα χρονια που η ρεαλ κυριαρχησε στην ισπανια ειχε και 6 κατακτησεις πρωταθλητριων και 2 τελικους. Εκτος και αν ο δικτατορας που εκανε μολις το 13-8 για την ομαδα του, ειχε τοσο μεγαλη δυναμη που να στησει και τα ευρωπαικα... Επισης η τοσο αδικημενη μπαρτσα ενω ειχε κατακτησει το προτελευταιο πρωταθλημα στα χρονια της δικτατοριας (αρα δεν την ειχε διαλυσει το καθεστος), ξαναειδε πρωταθλημα 10 χρονια μετα την επανοδο της δημοκρατιας.

                      Kαι κατι αλλο... Ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω πως γινεται Παναθηναϊκοι να υποστηριζουν αυτη την ομαδα, ασχετα απο τις καλες σχεσεις με τους οργανομενους της ρεαλ ή απο την μπαλα που παιζει τώρα. Μιλαμε για τους αρχοντες της κλαψας και της προπαγανδας στον τελικο του ευρωπαικου το 96 οπου αφου τους φτασαν με το χερακι να το διεκδικουν μεχρι την τελευταια φαση απο εκει που χαναν 10+ ποντους βρεθηκαν να πετουν τονους λασπης για την ταπα του Στογιαν. Επισης μιλαμε για την ομαδα που σε προημητελικο champions league o αντιπαλος τερματοφυλακας (ο κηπουρος) επαιζε με εγκαυμα στον ωμο απο αντικειμενο που εφυγε απο την εξεδρα.Ακομα και στην Ελλαδα που γινονται πολλα σε ευρωπαικα ματς ειμαστε κυριες και μας απειλουν με τιμωριες επειδη αναβου καπνογονα στην κερκιδα, σε αυτους τιποτα... Η συμπεριφορα τους και ο τροπος που μας απεκλεισαν τοτε δεν ξεχνιεται ευκολα.
                      Και κλεινω την κουβεντα θυμιζοντας οτι ειχαν την κωλοφαρδια να κληρωθουν μαζι μας σε 2 απο τις 3 χειροτερες ευρωπαικες μας χρονιες, και μαλιστα χρονιες που παιζαν φοβερη μπαλα και τελικα πηραν και την κουπα. Ειδικα την πρωτη φορα (2005) βγαλαν ολο τους το κομπλεξ και να ναι καλα ο κλοουν κατα τα αλλα Γκαλινοβιτς που εκεινη τη μερα δεν εγραψε το κοντερ κανενα 10-0. Φαινεται δεν μπορουσαν να χωνεψουν οτι 3 χρονια πριν τους παιζαμε μεσα στην εδρα τους και πηραν την προκριση στην πουστια και βρηκαν ευκαιρια απο το χαλι μας εκεινη την περιοδο. Ακομα και ο τσιχλας ειχε σεβαστει την καλυτερη ομαδα που ειχε περασει απο το Μαντσεστερ εκεινα τα χρονια οπως ειπε ο ιδιος και οταν μας βρηκε την αλλη απο τις 3 χρονιες που ανεφερα πριν, με το σκορ 4-0 στο ημιχρονο εσβησε τις μηχανες στο δευτερο. Εδω ο Αγγελαρας ειχε τα φρυδια να μην κανει τον τζαμπα μαγκα οταν η γιουβεντους ειχε μεινει με 10 και 9 και εμεις νικουσαμε 3-1 που υπο εκεινες τις συνθηκες θα μπορουσε να ειχε παρει διαστασεις διασυρμου για τους αλλους.
                      Καλά το τι συνέβαινε τη περίοδο της δικτατορίας είναι μεγάλο θέμα που, όπως αντιλαμβάνεσαι, ξεφεύγει από τα αμιγώς ποδοσφαιρικά.

                      Τα περί διάλυσης της Barcelona από το καθεστώς είναι υπερβολές και δεν ισχύουν, εξάλλου κάτι τέτοιο δε συνέφερε και το καθεστώς. Το ότι η Real, ως ομάδα της Μαδρίτης, τόσο για γεωπολιτικούς λόγους όσο και λόγω του γεγονότος ότι ο Φράνκο ήταν οπαδός της, ήταν η πιο ευνοημένη της υπόθεσης, τόσο σε θέμα παρασκηνίου όσο και στήριξης σε μεταγραφές κλπ, είναι γεγονός. Και δεν είναι μόνο το πώς κατέληξε ο Di Stefano από τη Barcelona στη Real μέσω...προεδρικού διατάγματος, απλά αυτή είναι η πιο γνωστή περίπτωση λόγω του μεγέθους του παίχτη και της συμβολής του στα 6 κύπελλα πρωταθλητριών. Αλλά δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση, τη Real την αντιπαθώ σαν ομάδα όπως αντιπαθώ και τη Juventus πχ.

                      Τα σκηνικά στα προημιτελικά του Champions League έγιναν γιατί, λίγο καιρό νωρίτερα, στο 2-2 του Παναθηναϊκού με την Real, είχε βγει εκείνο το κοινό πανό από τους οπαδούς των δυο ομάδων. Δε δικαιολογώ τη μαλακία ενός ηλίθιου οπαδού της Barcelona, αλλά χαζομάρες τώρα. Στη τελική αν είχε δώσει το πέναλτι στον Olisadebe και πέρναγε ο Παναθηναϊκός από τη, πεσμένη τότε, "εχθρική Barca", στα ημιτελικά η "φιλική" Real, που τότε είχε ομαδάρα, θα τον σκότωνε μέσα έξω. Πιο πολύ με χάλασε ο αποκλεισμός από τη Porto στα προημιτελικά του UEFA την αμέσως επόμενη χρονιά, ειδικά από τη στιγμή που είχαμε κερδίσει έξω.

                      Επίσης, μετά τη Barcelona, ο σύλλογος που συμπαθώ περισσότερο είναι ο Ajax. Η ομάδα που έχει στερήσει από το Παναθηναϊκό ένα ολόκληρο Champions League και μια πρόκριση σε δεύτερο τελικό.

                      Τώρα το άλλο που λες περί κόμπλεξ δε μπορεί να το πιστεύεις. Ολόκληρη Barcelona νομίζεις ότι κάθεται να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό; Εκείνη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός ήταν ομαδούλα που έφαγε άλλα 5 από τη Werder και 3 από την Udinese και μάλιστα στο ρελαντί. Έπαιζε με Βόουτερ, Χαραλαμπίδη και Κώτσιο απέναντι σε επική Barcelona μέσα στη Camp Nou.

                      Κανένα κόμπλεξ δεν ήταν, διαφορά 150 κλάσεων ήταν γι’ αυτό και θα μπορούσε να πάει 10-0 το σκορ.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                      Comment


                      • τη Real την αντιπαθώ σαν ομάδα όπως αντιπαθώ και τη Juventus
                        Δεν ειπα οτι η Ρεαλ ειναι η καλή της υποθεσης και πρέπει να την συμπαθει ο κόσμος. Δεν αντιλεγω οτι ισως απο ενα σημειο και μετα να ηταν η πιο ευνοημενη της υποθεσης αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα οσα ακουγονται σημερα και το προφιλ που εχουν δωσει στην μπαρτσα.

                        Τα σκηνικά στα προημιτελικά του Champions League έγιναν γιατί, λίγο καιρό νωρίτερα, στο 2-2 του Παναθηναϊκού με την Real, είχε βγει εκείνο το κοινό πανό από τους οπαδούς των δυο ομάδων. Δε δικαιολογώ τη μαλακία ενός ηλίθιου οπαδού της Barcelona, αλλά χαζομάρες τώρα. Στη τελική αν είχε δώσει το πέναλτι στον Olisadebe και πέρναγε ο Παναθηναϊκός από τη, πεσμένη τότε, "εχθρική Barca", στα ημιτελικά η "φιλική" Real, που τότε είχε ομαδάρα, θα τον σκότωνε μέσα έξω. Πιο πολύ με χάλασε ο αποκλεισμός από τη Porto στα προημιτελικά του UEFA την αμέσως επόμενη χρονιά, ειδικά από τη στιγμή που είχαμε κερδίσει έξω.

                        Επίσης, μετά τη Barcelona, ο σύλλογος που συμπαθώ περισσότερο είναι ο Ajax. Η ομάδα που έχει στερήσει από το Παναθηναϊκό ένα ολόκληρο Champions League και μια πρόκριση σε δεύτερο τελικό.
                        Οι αλλοι 2 που αναφερεις μας απεκλεισαν γιατι ηταν καλυτεροι και χωρις να χρειαστει να κανουν καραγκιοζιλικια. Ο αποκλεισμος απο την Πορτο ολους μας χαλασε γιατι πηγαιναμε για να το παρουμε εκεινη τη χρονια αλλα ο κοσμος στο τελος τους χειροκροτησε, με την μπαρτσελονα περσι αν δεν κανω λαθος δεν εγινε κατι αναλογο περσι (αλλα μπορει να μην θυμαμαι και καλα για αυτο).

                        Τώρα το άλλο που λες περί κόμπλεξ δε μπορεί να το πιστεύεις. Ολόκληρη Barcelona νομίζεις ότι κάθεται να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό; Εκείνη τη χρονιά ο Παναθηναϊκός ήταν ομαδούλα που έφαγε άλλα 5 από τη Werder και 3 από την Udinese και μάλιστα στο ρελαντί. Έπαιζε με Βόουτερ, Χαραλαμπίδη και Κώτσιο απέναντι σε επική Barcelona μέσα στη Camp Nou.

                        Κανένα κόμπλεξ δεν ήταν, διαφορά 150 κλάσεων ήταν γι’ αυτό και θα μπορούσε να πάει 10-0 το σκορ. Today 05:41 AM
                        Και στο Μαντσεστερ το 2003 ηταν διαφορα 100 κλασεων αλλα ο τσιχλας στο ημιχρονο με το σκορ στο 4-0 εσβησε τις μηχανες. Το ιδιο ειχαμε κανει και εμεις με την Γιουβεντους στο 3-1. Οταν βρισκεις τον αντιπαλο στα κατω του απο ενα σημειο και μετα δεν πας για να τον διελυσεις (εκτος και αν μιλαμε για ντερμπυ).

                        Comment


                        • Originally posted by sub_zero View Post
                          Δεν ειπα οτι η Ρεαλ ειναι η καλή της υποθεσης και πρέπει να την συμπαθει ο κόσμος. Δεν αντιλεγω οτι ισως απο ενα σημειο και μετα να ηταν η πιο ευνοημενη της υποθεσης αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα οσα ακουγονται σημερα και το προφιλ που εχουν δωσει στην μπαρτσα.
                          Δε διαφωνώ στο ότι κάποια πράγματα που λέγονται είναι υπερβολικά.

                          Originally posted by sub_zero View Post
                          Οι αλλοι 2 που αναφερεις μας απεκλεισαν γιατι ηταν καλυτεροι και χωρις να χρειαστει να κανουν καραγκιοζιλικια.
                          Επειδή ένας παπάρας μέσα σε 90.000 κόσμου έκανε μια χαζομάρα η Barcelona έκανε καραγκιοζιλίκια; Νομίζω ότι είσαι λιγάκι υπερβολικός.

                          Originally posted by sub_zero View Post
                          Και στο Μαντσεστερ το 2003 ηταν διαφορα 100 κλασεων αλλα ο τσιχλας στο ημιχρονο με το σκορ στο 4-0 εσβησε τις μηχανες. Το ιδιο ειχαμε κανει και εμεις με την Γιουβεντους στο 3-1. Οταν βρισκεις τον αντιπαλο στα κατω του απο ενα σημειο και μετα δεν πας για να τον διελυσεις (εκτος και αν μιλαμε για ντερμπυ).
                          Ναι, και μπορώ να σου δώσω εκατοντάδες παραδείγματα περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένου της United, που δε το έκαναν.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                          Comment


                          • Επειδή ένας παπάρας μέσα σε 90.000 κόσμου έκανε μια χαζομάρα η Barcelona έκανε καραγκιοζιλίκια; Νομίζω ότι είσαι λιγάκι υπερβολικός.
                            Ηταν γενικα εχθρικη εξω απο τα ορια του fair play εκεινη η νυχτα, για τα δεδομενα του ματς. Και ο γιατρος της ομαδας ειχε χτυπηθει σε βαθμο να φευγει με φορειο απο το γηπεδο αν θυμαμαι καλα.

                            Ναι, και μπορώ να σου δώσω εκατοντάδες παραδείγματα περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένου της United, που δε το έκαναν.
                            Μα στο πρωτο ποστ αν ειδες, το συγκεκριμενο το εγραψα στο κομματι που αναφερομουν σε Παναθηναϊκούς. Και για αυτο εγραψα "ακομα και ο τσιχλας σε σεβαστηκε..." γιατι ο ιδιος εριξε 7 στον τοττι...

                            Comment


                            • Ειμαι Παναθηναικος και γουσταρω Barca,Juve και Man City

                              U MAD , BRO ? :troll:

                              Comment


                              • Δεν μπορεί να έχει κανένα οικονομικό παράπονο από τη Λίβερπουλ, ο Άντι Κάρολ. Οι «κόκκινοι» πέρα από το ότι δαπάνησαν 35 εκ λίρες για να τον αποκτήσουν, φροντίζουν να του δίνουν τακτικά και μπόνους, παρά τα λίγα παιχνίδια του. Το τελευταίο μπόνους φτάνει στις 150 χιλ λίρες!


                                Που 'σαι ρε sOLiD SNAKE να τα δεις αυτά;
                                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                                Comment

                                Working...
                                X