Αντιπαθητική εγώ δεν την θεωρώ σαν ομάδα, δεν υπάρχει λόγος. Οι μόνες στιγμές την εχω αντιπαθήσει είναι οταν παίρνει σφυρίγματα και όταν οι παίχτες της επιδίδονται σε θεατρινισμούς. Θα μου πεις άλλες ομάδες δεν παίρνουν σφυρίγματα ή άλλοι παίχτες δεν κάνουν θέατρο , εννοείτε αλλά σε αυτήν την μπαρτσα χτυπάει άσχημα και φαίνεται υπερβολικό και μεγεθυμένα .
Αγωνιστικά δεν γίνεται να είναι αντιπαθητική γιατί αξίζει αυτά που έχει καταφέρει 100%, εκνευριστική ναι, αντιπαθητική όχι, δεν τη λες .
Άλλωστε μαθήματα ποδοσφαίρου (από την άμυνα ως την επίθεση) δίνει και με παίχτες 80% δικά της παιδιά.
Καλά ο Μουρινιο έχει χτίσει μια περσόνα και την υποδύεται τόσα χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Την μόνη φορά που τον έχω δει να σπάει λίγο είναι στα βραβεία 2010 χρυσής μπάλας .
Που παρεμπίπτοντος hands down έπρεπε να κερδίσει ο εκπληκτικός εκείνη την χρονιά (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο) Wesley Sneijder αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα και δεν μπήκε ούτε στην τελική τριάδα.
Αγωνιστικά δεν γίνεται να είναι αντιπαθητική γιατί αξίζει αυτά που έχει καταφέρει 100%, εκνευριστική ναι, αντιπαθητική όχι, δεν τη λες .
Άλλωστε μαθήματα ποδοσφαίρου (από την άμυνα ως την επίθεση) δίνει και με παίχτες 80% δικά της παιδιά.
Πολύ πόζα!
Που παρεμπίπτοντος hands down έπρεπε να κερδίσει ο εκπληκτικός εκείνη την χρονιά (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο) Wesley Sneijder αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα και δεν μπήκε ούτε στην τελική τριάδα.
Comment