Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για το el clasico εγώ έχω να πω ότι οι δυο ομάδες έχουν ξεφύγει, παίζουν σε άλλη ταχύτητα ενώ οι υπόλοιποι στην ευρωπη έχουν κάνει βήματα πίσω.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο ως ένα σημείο . Νομίζω ότι η Ρεαλ έπαιξε στα ίσα αυτή την φορά και οχι με ξύλο και αμυνα. Αν και στην τελική δικαία κέρδισε η μπαρτσα θεωρώ ότι της έκατσε και η τύχη όταν έπρεπε .
    Καλά οι δυο φάσεις του Ρονάλντο δεν χάνονται και γενικά ήταν μοιραίος για την Ρεαλ.

Comment

• O Ronaldo το έχασε το παιχνίδι. Η Ρεάλ της φάσεις που έπρεπε να βγάλει τις έβγαλε αλλά ο τύπος χάνει γκολ με την Barca που άλλοι πολύ κατώτεροι παίχτες τα στέλνουν σαν σε προπόνηση. Το 1ο γκολ έφερε ισορροπία σε ένα παιχνίδι που μέχρι τότε η Ρεάλ ήταν καλύτερη και το 2ο γκολ την πλάκωσε τελείως ψυχολογικά.

Για μένα οι καλύτεροι παίχτες στο γήπεδο ήταν με σειρά Puyol Xavi Diara Cassilas Iniesta Messi. Όταν παίζει η Holy Trinity και ο Puyol η Barcelona τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει χάσει ματς...

Comment

• Originally posted by Titus View Post
        Το κατέβασα και το βλέπω, θες links?
        Για κάνε μια πάσα a la Iniesta.

Πάντως, πέρα απ' το τζέρτζελο, το πρωτάθλημα βλέπω να καταλήγει στη Real φέτος. Οχι επειδή είναι καλύτερη (γιατί δεν είναι), αλλά γιατί είναι ολοφάνερο ότι το θέλει πολύ περισσότερο από τη κορεσμένη Barcelona. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά νομίζω ότι η Barca δύσκολα θα αποφύγει μερικές γκέλες ακόμα μέχρι το τέλος.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by Loggo View Post
          Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά νομίζω ότι η Barca δύσκολα θα αποφύγει μερικές γκέλες ακόμα μέχρι το τέλος.
          Μακάρι να μη βγεις ψεύτης, σιχαθήκαμε να παίρνει τα πάντα η Barcelona.
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Ε ναι μωρέ ας πάρει κανένα πρωτάθλημα και αυτή η κακομοίρα η Real γιατί δεν έχει. Να κυνήγαγε τον τίτλο καμιά Valencia να σου πω ναι, η Real όμως...not.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Ε ναι μωρέ ας πάρει κανένα πρωτάθλημα και αυτή η κακομοίρα η Real γιατί δεν έχει. Να κυνήγαγε τον τίτλο καμιά Valencia να σου πω ναι, η Real όμως...not.
              Κοίτα να δεις, το να έχεις δυο κυρίαρχες ομάδες σε ένα πρωτάθλημα είναι βαρετό. Το να παίρνει μια από τις δυο τα πάντα επί μια δεκαετία και μετά να έρχεται η... δεκαετία της άλλης είναι ακόμα πιο βαρετό σε σχέση με το να αλλάζουν οι τίτλοι χέρια κάθε χρόνο ή κάθε διετία.

Οπότε Real, ξεReal, ας σηκώσει ό,τι μπορεί και είμαστε καλά. Άλλωστε εγώ στην Ισπανία Deportivo είμαι, οι άλλοι δε με ενδιαφέρουν...

Comment

• Δεν αμφιβάλω ότι είναι πιο βαρετό απλά, αν το δίλλημα είναι Barcelona ή Real, ως Barcelona, προφανώς δε θέλω να το πάρει η Real.

Comment

• H Barcelona να το πάρει.Όχι τίποτ'άλλο αλλά την υποστηρίζει η Σακίρα.

Άσχετο,αλλά τώρα το είδα αυτό και ήθελα να το βάλω.:tanno:
                  Carpe diem

Comment

• Τα τελευταία χρόνια με την κυριαρχία της Barca, η οποία είναι εκνευριστικά καλή και βαρετά ανώτερη από την υπόλοιπη Ευρώπη, έχω φτάσει στο σημείο να υποστηρίζω την Ρεαλ στα ντέρμπι, την οποία μεγαλώνοντας θεωρούσα την την πιο σιχαμερή ομάδα.

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                      Τα τελευταία χρόνια με την κυριαρχία της Barca, η οποία είναι εκνευριστικά καλή και βαρετά ανώτερη από την υπόλοιπη Ευρώπη, έχω φτάσει στο σημείο να υποστηρίζω την Ρεαλ στα ντέρμπι, την οποία μεγαλώνοντας θεωρούσα την την πιο σιχαμερή ομάδα.

Comment

• Η αντιπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια παίρνει τα πάντα είναι απολύτως κατανοητή.

Η Barcelona, όμως, δεν είναι σα τη United που παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο στην Αγγλία επειδή είναι απλά πιο σταθερή, ή σαν αυτό που είχε κάνει η Chelsea για μια τριετία που πήγαινε τρένο και την αντιπαθούσε όλος ο κόσμος.

Η ποιοτική διαφορά αυτής της Barcelona σε σχέση με όλες εκείνες τις περιπτώσεις ομάδων που, κατά καιρούς, χτίζουν μονοκρατορίες, είναι πως πρόκειται για ομάδα φαινόμενο και όχι απλά μια ακόμα τυπική περίπτωση ομάδας-τρένου. Είναι κάτι σα τον Ajax της δεκαετίας του 70 τον μύθο του οποίου ακούμε από τους μεγαλύτερους. Τέτοιες περιπτώσεις δεν εμφανίζονται κάθε μέρα.

Η Barcelona είναι κάτι άλλο, κάτι σπάνιο που δε ξέρουμε πότε θα το ξαναδούμε όταν τελειώσει (γιατί προφανώς θα τελειώσει). Και γι’ αυτό, κατ’ εμέ, πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά.

Comment

• Εγώ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή υποστηρίζω Mourinho. :p

(no kidding)

Comment

Η αντιπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια παίρνει τα πάντα είναι απολύτως κατανοητή.

Η Barcelona, όμως, δεν είναι σα τη United που παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο στην Αγγλία επειδή είναι απλά πιο σταθερή, ή σαν αυτό που είχε κάνει η Chelsea για μια τριετία που πήγαινε τρένο και την αντιπαθούσε όλος ο κόσμος.

Η ποιοτική διαφορά αυτής της Barcelona σε σχέση με όλες εκείνες τις περιπτώσεις ομάδων που, κατά καιρούς, χτίζουν μονοκρατορίες, είναι πως πρόκειται για ομάδα φαινόμενο και όχι απλά μια ακόμα τυπική περίπτωση ομάδας-τρένου. Είναι κάτι σα τον Ajax της δεκαετίας του 70 τον μύθο του οποίου ακούμε από τους μεγαλύτερους. Τέτοιες περιπτώσεις δεν εμφανίζονται κάθε μέρα.

Η Barcelona είναι κάτι άλλο, κάτι σπάνιο που δε ξέρουμε πότε θα το ξαναδούμε όταν τελειώσει (γιατί προφανώς θα τελειώσει). Και γι’ αυτό, κατ’ εμέ, πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά.
                            Μωρέ ντάξει, κοίτα να δεις, δεν είναι ότι την αντιπαθώ ως ομάδα. Τουναντίον, την απολαμβάνω. Απλώς θέλω λίγη περισσότερη ποικιλία και καμιά φορά καλό είναι αυτό να επιτυγχάνεται.

Οι διαφορές της Barcelona με την Manchester United που επί μια δεκαετία έχει καταφέρει τα πάντα με αποτελεσματικότητα και μόνο και την Chelsea που χτίστηκε εν μια νυκτί, είναι σαφείς.

Comment

• Originally posted by TheCursed View Post
                              Οι διαφορές της Barcelona με την Manchester United που επί μια δεκαετία έχει καταφέρει τα πάντα με αποτελεσματικότητα και μόνο και την Chelsea που χτίστηκε εν μια νυκτί, είναι σαφείς.
                              Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που η λογική αντιμετώπισής της ως κοινής ομάδας τρένου είναι και άδικος μα, κυρίως, αντιποδοσφαιρικός.

Καλά να είμαστε, να ζήσουμε μέχρι τα 80 να βλέπουμε ποικιλία. Κι όταν εμφανίζεται απλή-ομάδα τρένο να τη μισούμε και να θέλουμε να χάνει. Όταν όμως εμφανίζεται ομάδα φαινόμενο, είτε είναι η Barcelona, είτε ο Ajax, είτε η Liverpool, είτε ακόμα και η Real, όσο είναι ομάδες φαινόμενα, απλά απολαμβάνουμε το τόπι.:petseta:

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                                Εγώ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή υποστηρίζω Mourinho. :p

(no kidding)
                                Πολύ πόζα!

The illusion of free will is an illusion.

Comment

Working...
                                X