Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δε σταματησαν να παιζουν οι Αγγλοι (οι ΠΟΙΟΙ;;;;; ) αλλα ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ!!!

Ελεος, τι να πει κανεις με τις παπαριες που ακουμε για τον Ολυμπιακο... ΟΚ, δεν λεω, μεγαλη ομαδα στην Ελλαδα, πρωταθληματα και αλλα πολλα, αλλα ελεος πλεον, δεν ειμαστε τοσο ηλιθιοι...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Καλά εσύ τι περιμένες; Πρώτη φορά κάνει εκτός έδρας νίκες, πρώτη φορά φτάνει μέχρι εδώ και φέτος όσο να 'ναι θεωρώ πως φέτος έχουμε παίχτες με κάποια ποιότητα. Δεν είπε πια κανείς οτι ο Ολυμπιακός ήταν και το φαβορί.

Comment

• Εντάξει έπαιξε όσο ήθελε για να περάσει η Chelsea, αλλά αν είχε Lua Lua και Galletti ο Ολυμπιακός, και δεν έμπαινε τόσο ψαρωμένα στο παιχνίδι, νομίζω ότι είχε μια πιθανότητα παραπάνω. Όπως και να χει μαγκιά του γαύρου ό,τι κατάφερε στη διοργάνωση φέτος. Θέλω να σταθώ μόνο στην εκφώνηση του αγώνα και να πω ότι δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση με ορισμένους εκφωνητές και σχολιαστές, πραγματικά είναι να κλείνεις την τηλεόραση, έλεος με τις παπαριές που έλεγαν και οι δυο στον αγώνα.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Exase o Olympiakos krimaaaaaa... Den to perimena katholou
          Alla re gamoto 1-0 h larisa apo ton thrasivoulo :S

Comment

• Kala pige o Olympiakos, meta pou stamatise i Chelsea Sigxaritiria pantos ston kosmo tou Olympiakou .. Den nomizo na exoun ksanadei kati analogo oi Aggloi .. Akoma kai gia emas, to na vlepeis mia omada na xanei 3-0, kai oi opadoi tis na fonazoun san trelloi, einai kati to aksiothaumasto ..

Comment

• Λινκ το κακο ειναι οτι φτασαμε να λεμε "μαγκια του Ολυμπιακου" το γεγονος οτι περασε στην δευτερη φαση του Champions League, με κατι λιγοτερο απο 40 ομαδες πλεον!!!! Οταν ηταν οι ομαδες 16 και 20 και υπηρχαν και πολυ καλυτερες ποιοτικα ομαδες αναλογικα με αυτες που βλεπουμε σημερα, τοτε και οι ελληνικες ομαδες εκαναν καλες πορειες. Τελος παντων, ελπιζουμε του χρονου να εχουμε καποιο καλο αποτελεσμα στην Ευρωπη απο μια ελληνικη ομαδα, και απο εκει και περα ας βαλει ο Θεος το χερι του να βγει η Μιλαν Champions League, αν και ειναι ολα μελετημενα, οπως στην Bayern. Θα παμε UEFA και θα το σηκωσουμε, ετσι για να συμπληρωσουμε την θηκη στο Meaza..

Nick, να σου θυμισω το Arsenal - ΠΑΟΚ 2-1 (2-2 on aggregate) για τον κοσμο που δεν εχουν ξαναδει η Αγγλοι...

EDIT: Θεε μου τι βρηκα.... http://www.youtube.com/watch?v=3BDkH...eature=related

Cliff Levingston στον Muresan... Mα τι ομαδα ειχε τοτε ο ΠΑΟΚ...

Comment

• Δε διαφωνώ ρε DJ, άλλωστε σαν Παναθηναϊκός έχω ζήσει απείρως πιο συγκλονιστικές ευρωπαϊκές στιγμές, κάποτε με Ninja man Καλιντζάκη ήμουν ένα βήμα πριν τον τελικό της Ρώμης γαμώ την Φιλανδία και τον Litmanen.
                Αλλά ρε συ ακόμα και οι 16 δεν είναι μικρό πράγμα, ειδικά για μια Ελληνική ομάδα, μη ξεχνάς άλλωστε ότι η Real 4 χρόνια τώρα δεν έχει περάσει από τη φάση των 16.

OWNED μαμω τον Franco σας. :icon_twisted:

Για θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν τα μωρά.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Nick, να σου θυμισω το Arsenal - ΠΑΟΚ 2-1 (2-2 on aggregate) για τον κοσμο που δεν εχουν ξαναδει η Αγγλοι...[/b]
                  Nai, alla o Paok pire tin prokrisi, o Olympiakos exane apo to proto 5lepto .. Edo einai i diafora ..

P.s. Eimai Panathinaikos, kai einai hdh arketa diskolo gia mena na paradexome auto to pragma, gi'auto min me anagkazeis se parakalo na to epanalamvano

Comment

• Ρε Νικολα, ο Ζησαρας ο Βριζας το γκολ το εβαλε στο 79 οταν ο ΠΑΟΚ εχανε 2-0 και ηταν εκτος UEFA, και τοτε η Arsenal ειχε ομαδα σαν της Chelsea... Δεν κανω φυσικα καμια συγκριση με κανεναν, απλα μιλαω για κοσμο και παλαβομαρα...

ΟΧΙ ΡΕ, κανω συγκριση και λεω οτι τοτε ο ΠΑΟΚ ηταν χειροτερος απο τον σημερινο Ολυμπιακο και η Arsenal ηταν το πρωτο φαβορι για να παρει το UEFA!! Ειμαι flamer, τι να κανουμε!!!!! (μην το παρει κανεις σοβαρα...)

@ Link: Litmannen #@$#%$# η #$$##% σου!!!!!!! Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο το συνθημα..... 0-3 εδωμεσα εαν δεν απατομαι;;;; Α ρε Παναθα, τι ομαδα ειχες τοτε...

Comment

• EDIT: Θεε μου τι βρηκα.... http://www.youtube.com/watch?v=3BDkH...eature=related

Cliff Levingston στον Muresan... Mα τι ομαδα ειχε τοτε ο ΠΑΟΚ...
                      [/b]
                      Το σημερινό μπάτζετ του Παοκ είναι μικρότερο απότι ο μισθός του συγκεκριμένου παίκτη

Δε διαφωνώ ρε DJ, άλλωστε σαν Παναθηναϊκός έχω ζήσει απείρως πιο συγκλονιστικές ευρωπαϊκές στιγμές, κάποτε με Ninja man Καλιντζάκη ήμουν ένα βήμα πριν τον τελικό της Ρώμης γαμώ την Φιλανδία και τον Litmanen.[/b]
                      :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
                      Μακράν η μεγαλύτερη νίκη που έχει κάνει ποτέ ελληνική ομάδα. Και μετά 14 μέρες Παναθηναϊκής τρέλας με γκολ του Μπορελάκου και νίκη τιτλου με αεκ στην μπάλα, ευρωπαϊκό στο μπάσκετ, μέχρι το 60 κάτι του παιχνιδιού στο οακα που φαγαμε το δευτερο γκολ και εξαφανίστηκαν οι ελπίδες για πρόκριση.

@ Link: Litmannen #@$#%$# η #$$##% σου!!!!!!! Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο το συνθημα..... 0-3 εδωμεσα εαν δεν απατομαι;;;; Α ρε Παναθα, τι ομαδα ειχες τοτε...
                      [/b]
                      Ναι, με το τρίτο γκολ να το βάζει ο Βόουτερ. Βασικά το σκορ ίσως ξεγελάει, ο αγώνας ήταν πολύ πιο ισορροπημένος. Ακόμα και το 0-1 που έγινε στο 4 κρατούσαμε πολύ καλά. Ήταν καθοριστικό ότι το φάγαμε νωρίς μετά από βλακεία στην άμυνα.

Comment

• Ναι ρε γαμώτο το σκορ ήταν μαγική εικόνα, φάγαμε το πρώτο νωρίς και τα άλλα δυο στο τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού στο 76’ και στο 86’, έλειπε και ο Ουζουνίδης σε εκείνο το παιχνίδι και αν θυμάμαι καλά είχαμε παίξει με τον Μάρκο σαν στόπερ.
                        Κρίμα πραγματικά ρε γαμώτο, αν και ομολογώ ότι ο αποκλεισμός που με πείραξε περισσότερο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν αυτός από την Porto το 2003.

Τέλος πάντων μη χαλιόμαστε μες το βράδυ, άιντε να νιώσουμε συντρόφια!

Comment

• E oχι και ισορροπημενος, ο Ajax ειχε μπει μεσα και μασουσε σιδερα, ατσαλια και αλλα μεταλλα. Θυμαμαι μαλιστα πριν τον αγωνα στην συνεντευξη τυπου τον προπονητη του Ajax, τον "τεραστιο" Van Haal. να λεει οτι οι πιθανοτητες ειναι 70-30 υπερ του Panathinaikos... Καποιος ειχε πει μετα το ματς τα ποσοστα να τα βαλει εκει που ξερει!!!!!! lolololololol...

Ο,τι και να λεμε, εκεινη η ομαδα του Ροτσα ηταν θαυμα, τι Καλιτζακης-Ninja Gaiden και τι Μαρκος και Δωνης-Τρενο και τι Χρηστος Βαζεχας...

Να ρωτησω κατι ασχετο που θυμηθηκα τωρα: ο Λεοντιου θα ξαναπαιξει τελικα μπαλα;

EDIT: Γεια σου ρε Λινκ, αυτα ειναι!!! Ξερω Ολυμπιακους οι οποιοι ειχαν γουσταρει για τον λουτσο που εφαγε η Γιουβε απο τον Βαζελο, μονο και μονο επειδη καποτε καποιος τους ειχε πει μετα απο ενα τυχερο γκολ να κανουν ησυχια... Καποιος της Γιουβεντους...

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΒΟΚΟΛΕ!!!!!!!

Comment

• Ρε όχι δεν ήταν για 3-0 το παιχνίδι, ήταν αρκετά ισορροπημένο αλλά μετά το δεύτερο γκολ κατέρρευσε ο Παναθηναϊκός γιατί ήθελε 2 γκολ για να προκριθεί, δηλαδή ownage, πάντως ναι τη θυμάμαι τη δήλωση του Van Gaal τη διάβαζα στην Αθλητική Ηχώ τότε και έλεγα θα περάσουμε σίγουρα LoL.
                            Πάντως γάτα ο Ολλανδός.
                            Ο Λεοντίου, κάνει ατομικές προπονήσεις τώρα και λογικά θα ξαναπαίξει.

Comment

• Οπως και να το κανουμε ηταν τεραστια δηλωση...

Τι να πω, τοτε θα θυμαμαι λογικα το πρωτο ματς στο οποιο η Ajax επρεπε να βαλει καμια 40αρια γκολ και ο Βαντσιχ ειχε πιασει τα μισα και τα αλλα μισα πηγαν καπου στο χιλιοστο απο το δοκαρι...

Παντως εχω την εντυπωση οτι εκεινη την πορεια του Παναθηναϊκου δεν την εχουν τοσο στο μυαλο τους οι ιδιοι οι Παναθηναϊκοβαζελοι αλλα πιο πολυ την εχουν στο μυαλο τους σαν αποθημενο οι Ολυμπιακόγαυροι!!! Δεν ειναι τυχαιο που πολλοι δεν μιλαν τοσο για τον αποκλεισμο απο την Γιουβε οσο για το γκολ του Βαζεχα... Και οποιος πει οτι κανω λαθος, ας δειξει το βιντεο με το γκολακι σε καποιον γαυρο και ας παρατηρησει αντιδρασεις!!!!!lolololol

ΕDIT: Μαζικη προειδοποιηση: παω για χεσιμο...Ειμαι Λαμία...(ναι το ξερω, ειμαι κοντα στην Αθηνα, για αυτο και προειδοποιω)

Comment

• Dj δεν είπα ότι ήταν ισορροπημένος. Ο Άγιαξ έπαιζε καλύτερα αλλά όχι τόσο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και στο Άμστερνταμ αν το πάμε έτσι γιατί εκεί αυτοί ήταν πολύ καλύτεροι. Στην Αθήνα πάντως δεν πιάσαν καμιά απίστευτη απόδοση και ούτε μας πίεσαν τόσο πολύ. Θα έλεγα ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ότι μπήκαμε στο ματς ψαρωμένοι αφού έπρεπε να διαφυλάξουμε το 0-1 το οποίο έδινε αρκετές ελπίδες πρόκρισης. Δυστυχώς φάγαμε το γκολ πριν ξεψαρώσει η ομάδα και αυτό φαίνεται νομίζω και από τον τρόπο που το φάγαμε. Παρά το άσχημο ξεκίνημα όμως μετά κρατούσαμε καλά και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μέχρι το 76 που φάγαμε το δεύτερο.

Κρίμα πραγματικά ρε γαμώτο, αν και ομολογώ ότι ο αποκλεισμός που με πείραξε περισσότερο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν αυτός από την Porto το 2003.[/b]
                                Για να είμαι μέσα σε εκείνο το ματς είχα θυσιάσει μία τριήμερη με το σχολείο. Αν περνούσαμε τότε είχαμε ελπίδες για κάτι καλό στο ουεφα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι συνολικά και στα 2 ματς η Πόρτο ήταν αρκετά καλύτερη και μάλλον δίκαια πέρασε. Σε αντίθεση π.χ με μπαρτσα που είχαμε παίξει μπάλα και στο τέλος τους είχαμε γονατίσει μέσα στο καμπ νου.

Παντως εχω την εντυπωση οτι εκεινη την πορεια του Παναθηναϊκου δεν την εχουν τοσο στο μυαλο τους οι ιδιοι οι Παναθηναϊκοβαζελοι αλλα πιο πολυ την εχουν στο μυαλο τους σαν αποθημενο οι Ολυμπιακόγαυροι!!! Δεν ειναι τυχαιο που πολλοι δεν μιλαν τοσο για τον αποκλεισμο απο την Γιουβε οσο για το γκολ του Βαζεχα... Και οποιος πει οτι κανω λαθος, ας δειξει το βιντεο με το γκολακι σε καποιον γαυρο και ας παρατηρησει αντιδρασεις!!!!!lolololol[/b]
                                Μα μετά το 0-3 είχαν βγει να πανηγυρίσουν κιόλας

Τι να πω, τοτε θα θυμαμαι λογικα το πρωτο ματς στο οποιο η Ajax επρεπε να βαλει καμια 40αρια γκολ και ο Βαντσιχ ειχε πιασει τα μισα και τα αλλα μισα πηγαν καπου στο χιλιοστο απο το δοκαρι...[/b]
                                Ναι στο πρώτο ο Αγιαξ είχε χάσει πολλές ευκαιρίες (αν και νομίζω ότι η πρώτη στο ματς ήταν δική μας με τον ακατανόμαστο ) και γενικά θα μπορούσαμε άνετα να είχαμε χάσει.

Comment

Working...
                                X