Λολ 4αρα η ΑΕΚ.Εμεις παλι καλα που ξυπνησαμε στο 2ο..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αθλητισμός!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Χα! Επιβεβαιωθηκα για τον γαυρο. Εκει στου Ρεντη δεν κανουν κλα τη δουλεια τους οι προπονητες φυσικης καταστασης.
Εαν αυτος ο ηλικιωμενος Ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα θα ειναι αμαρτια απτον Θεο.
Εαν το παρει ο ΠΑΟ να ναι καλα η διαιτησια.
Παμε μωρη ΑΕκαρα
Αφιερωμενο στους ΑΕΚτζηδες ->
http://www.youtube.com/watch?v=jh7INJWJAyg" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Εαν το παρει ο ΠΑΟ να ναι καλα η διαιτησια.
[/b]Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
Καλα ρε, φαγατε 4αρα απ'την ΑΕΚ και βγαινετε τωρα να πειτε οτι σας χαλαει η διαιτησια; LOL
Comment
-
Στο σημερινό αγώνα, όλα τα πέναλτι ήταν καθαρά και σκέψου ποια ήταν και η σειρά με την οποία δόθηκαν..
Επίσης, θυμήσου το πέναλτι με το οποίο είχε προηγηθεί το αεκάκι, συγνώμη η ΑΕΚ με εμάς..
Αφήστε την καραμέλα με την διαιτησία..έλιωσε...Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Comment
-
Πολυ πικρα ρε παιδι μου, πολυ πικρα.
Κλειστε τα ματια αγαπημενα μου βαζελακια. Οταν μας ευνοει η.."τυχη" δεν ψαχνουμε αιτια. Μονο οταν συμβαινει στους αλλους" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
Πολυ πικρα ρε παιδι μου, πολυ πικρα.
Κλειστε τα ματια αγαπημενα μου βαζελακια. Οταν μας ευνοει η.."τυχη" δεν ψαχνουμε αιτια. Μονο οταν συμβαινει στους αλλους
[/b]
Εγώ ξέρω όμως πως αυτήν την περίοδο, σε πήρα μία φορά στη Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ προηγήθηκες με πέτσινο πέναλτακι και αν ή ομάδα μου ήταν πιο ψυχωμένη και αποφασιστική μπροστά, θα είχες χάσει..αλλά με "αν" δεν γίνεται τίποτα..Φιλιά στη Δέσποινα!
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Comment
-
Aγορακι μου γλυκο ενα θα σου πω Παο - Ηρακλης.
Δεν ειπα πουθενα ο ΠΑΟ σπρωχθηκε στο σημερινο παιχνιδι.
Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναπω το ιδιο. Μην κοιτατε οταν ευνοειστε, να κοιτατε οταν ευνοουνται οι αλλοι και να διαμαρτυρεστε,
φιλακια στον τσιγγερ" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
Έλα μη λέμε μαλακίες τώρα.
Τη φετινή χρόνια κανείς από τους τρεις δε μπορεί να μιλάει για τη διαιτησία, και τους τρεις φέτος από το χεράκι τους πήρε όταν το χρειαστήκανε, ενώ άλλες φορές και τους τρεις τους αδίκησε, φέτος είναι πολύ ισορροπημένη η κατάσταση με τη διαιτησία και οι τρεις σφάζουν το ίδιο.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Οσο πιο μεγαλο ειναι το μαγαζι τοσο πιο καλα "λειτουργει" .
Δεν ειπε κανεις οτι οι μεγαλοι δεν ευνοουνται, αυτο ειναι η μαλακια οπως το ονομαζεις.
Αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο αναλογα το μεγεθος.
Το δεν ευνοουμε, δεν ευνοεισαι, δεν ευνοειται ας μην το λεει κανεις οπαδος των 3 μεγαλων/ πολυ απλο" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment
-
Δεν αντιλέγω.
Μιλάω συγκεκριμένα για την φετινή χρονιά όμως, που η διαιτησία τους έχει πάει και τους τρεις καλά, τόσα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο δε θυμάμαι άλλη χρονιά που και οι τρεις να έχουν τόσο ισορροπημένη αντιμετώπιση από το σύστημα.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
Comment