Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Βασικα τετοια φαση ειναι επικινδυνη και για αλλο λογο.Την πατησε μια εδω φοιτητρια,ηταν ετσι χαλαρα οπως ο Link,ειχε τσιγαρο και την πηρε ο υπνος στη πολυθρονα,επεσε το τσιγαρο κατω και επιασε φωτια.Πυροσβεστικη ηρθε να πουμε,εδω κοντα σε μενα μενει.Στα καλα καθουμενα τωρα να την παθεις ετσι LOL.
Τυχερος εισαι Link,αν καταπινες καμια γουλια ισως να ειχες προβλημα.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Βλεπω στην κουζινα ενα μπουκαλι ΖΑΡΟΣ (νερου). Διψουσα αρκετα και το πηρα οπως ηταν να το πιω. Τελικα προεκυψε απιονισμενο νερο και εννοειται το ξερασα. Το χω παθει και με ρακι.
Το αλλο μαλλον το εχουν παθει πολλοι... μετα απο πρωινο ξυπνημα παω στην τουαλετα με σκοπο να βουρτσισω τα δοντια μου. Εν τω μεταξυ , η μανα μου ή η αδερφη μου ειχαν μια μαμημενη αλοιφη που το σχημα της εμοιαζε διαβολικα με το πλαστικο της οδοντοκρεμας... τα υπολοιπα ιστορια. Επλυνα τα δοντια με αλοιφη προσωπου.
Και τελος το Mega fail... συναιβει κι αυτο παλιοτερα... συνηθως μετα το ζελε, βαζω και λακ στο μαλλι. Την λακ την τοποθετουμε σε συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι.
Βαζω λοιπον το ζελε και παω τουαλετα. Με παιρνουν τηλεφωνο για να φυγω και τρεχω βιαστικα να βαλω λακ για να εχει πιο γερο κρατημα το μαλλι. Δυστυχως , καποιος εξυπνος απτην φαμιλια (η μανα μου λογικα) ειχε βαλει τη μαλακια που βαζουμε στα επιπλα για συντηρηση (οβερλαιν?) διπλα στη λακ.. lol... μαλλι Η-12 της βερνιλακ μετα
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Την πατησε μια εδω φοιτητρια,ηταν ετσι χαλαρα οπως ο Link,ειχε τσιγαρο και την πηρε ο υπνος στη πολυθρονα,επεσε το τσιγαρο κατω και επιασε φωτια.
Μου έχει τύχει παρόμοιο όταν πήγαινα πανεπιστήμιο. Είχαμε μαζευτεί για εργασία στο σπίτι μιας κοπέλας εγώ με ένα φίλο μου και η προαναφερθείσα κοπέλα με την γυναικοπαρέα της. Εγώ και ο φίλος μου δεν καπνίζαμε αλλά όλες οι κοπέλες κάπνιζαν. Δεδομένου ότι με ενοχλεί πολύ ο καπνός κάθισα δίπλα στη μπαλκονόπορτα. Παρόλα αυτά σε κάποια φάση η μυρωδιά έγινε πολύ έντονη και ένιωθα μεγάλη δυσφορία τόσο στην αναπνοή όσο και στα μάτια μου.
Είχα κολλήσει στο άνοιγμα της μπαλκονόπορτας προσπαθώντας να μην κάνω πολλά παράπονα αλλά το δωμάτιο είχε ντουμανιάσει. Σε κάποια φάση μία από τις κοπέλες πήρε πρέφα πως τόσος καπνός δεν είναι φυσιολογικός και τελικά βρήκαμε πως είχε πάρει φωτιά ο σκουπιδοτενεκές της κουζίνας (από αποτσίγαρα). Τώρα που το σκεφτομαι δε θυμάμαι πως τον σβήσαμε...
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Βλεπω στην κουζινα ενα μπουκαλι ΖΑΡΟΣ (νερου). Διψουσα αρκετα και το πηρα οπως ηταν να το πιω. Τελικα προεκυψε απιονισμενο νερο και εννοειται το ξερασα. Το χω παθει και με ρακι.
Το αλλο μαλλον το εχουν παθει πολλοι... μετα απο πρωινο ξυπνημα παω στην τουαλετα με σκοπο να βουρτσισω τα δοντια μου. Εν τω μεταξυ , η μανα μου ή η αδερφη μου ειχαν μια μαμημενη αλοιφη που το σχημα της εμοιαζε διαβολικα με το πλαστικο της οδοντοκρεμας... τα υπολοιπα ιστορια. Επλυνα τα δοντια με αλοιφη προσωπου.
Και τελος το Mega fail... συναιβει κι αυτο παλιοτερα... συνηθως μετα το ζελε, βαζω και λακ στο μαλλι. Την λακ την τοποθετουμε σε συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι.
Βαζω λοιπον το ζελε και παω τουαλετα. Με παιρνουν τηλεφωνο για να φυγω και τρεχω βιαστικα να βαλω λακ για να εχει πιο γερο κρατημα το μαλλι. Δυστυχως , καποιος εξυπνος απτην φαμιλια (η μανα μου λογικα) ειχε βαλει τη μαλακια που βαζουμε στα επιπλα για συντηρηση (οβερλαιν?) διπλα στη λακ.. lol... μαλλι Η-12 της βερνιλακ μετα
Ok, καποιες παρατηρησεις:
α) Λακ στο μαλλι; Totally gay
β) Ζαρος μπουκαλι νερου; Fail...
γ) Η-12 ΤΗΣ ΒΕΡΝΙΛΑΚ!!!!! Επος, εχω λιωσει...
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Μπορω να σας χαρακτηρισω αχτενιστους και με μαλλι χωρις κρατημα.
Gia poio malli milas?
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Μόλις ενημερώνομαι ότι κύκλοφόρησε το Call of Duty Classic στο xbla , δίχως να χάσω ευκαιρία αγοράζω 2100 ms points και τα βάζω στο xbox360. Μόλις όμως πάω να κατεβάσω το εν λόγω παιχνίδι μου βγαίνει το γνωστό σε όλους μύνημα "this game is not available on your current country"
F-A-I-L.
Μόλις ενημερώνομαι ότι κύκλοφόρησε το Call of Duty Classic στο xbla , δίχως να χάσω ευκαιρία αγοράζω 2100 ms points και τα βάζω στο xbox360. Μόλις όμως πάω να κατεβάσω το εν λόγω παιχνίδι μου βγαίνει το γνωστό σε όλους μύνημα "this game is not available on your current country"
F-A-I-L.
Καλά ρε συ... Δεν το ήξερες ? Έχουν κλειδώσει τα 2 πρώτα Call of Duty λόγω του Modern Warface 2 και υπάρχει και φήμη ότι θα φέρουν και collection pack όλων των παιχνιδιών σε ένα πακέτο.
Όχι δεν ειχα ενημερωθει περί αυτού...Την φήμη ότι θα τα βάλουν όλα μαζί σε ένα collector's pack την είχα ακούσει κι'εγώ και πλέον πραγματικά εύχομαι να ισχύει.
Comment