Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pragmata sta matia mou egw den vazw, h gyalia h tipote
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Γραφείο. Γεμάτο ποτήρι με νερό πάνω στο γραφείο. Κάτι γίνεται στο δωμάτιο, σπρώχνω κάτι με τον αγκώνα, αυτό το κάτι σπρώχνει το ποτήρι, νερό χύνεται παντού, γραφέιο μαντάρα. Νερό στάζει στο πάτωμα, ακριβώς πάνω στο router. Εντοπίζω κατάσταση, μετακινώ router, router μουσκίδι. Τουμπάρω router για να φύγει τυχόν νερό από τις γρίλιες, μαχεύω νερά, πάνω να μπω στο Ίντερνετ, τρίχες. Αφήνω router να στεγνώσει. Σήμερα όλα δουλεύουν κανονικά.

Ουφ...
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
        Γραφείο. Γεμάτο ποτήρι με νερό πάνω στο γραφείο. Κάτι γίνεται στο δωμάτιο, σπρώχνω κάτι με τον αγκώνα, αυτό το κάτι σπρώχνει το ποτήρι, νερό χύνεται παντού, γραφέιο μαντάρα. Νερό στάζει στο πάτωμα, ακριβώς πάνω στο router. Εντοπίζω κατάσταση, μετακινώ router, router μουσκίδι. Τουμπάρω router για να φύγει τυχόν νερό από τις γρίλιες, μαχεύω νερά, πάνω να μπω στο Ίντερνετ, τρίχες. Αφήνω router να στεγνώσει. Σήμερα όλα δουλεύουν κανονικά.

Ουφ...
        Μία φορά τις προάλλες έριξα τον καφέ μου πάνω στο μισό γραφείο εδώ πέρα που μιλάμε... Έκανα μισή ώρα να καθαρίσω την καφετίλα...

Είμαι απλά fail... Και καλά να πάθω... Και μύριζα και καφέτιλα απάνω μου...
        sigpic

Comment

Κατεβαίνω με το ποδήλατο από το πανεπιστήμιο, ποδηλατόδρομος κατηφόρα, πολύ μεγάλη ταχύτητα, τύπος βγαίνει απ'το γκαζόν και μπαίνει ποδηλατόδρομο, είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχω δει ακουστικά στα αυτιά του, κουδουνάκι, πράγματι φοράει ακουστικά, όπως το 90% όσων μπαίνουν μπροστά σου τη χειρότερη στιγμή, περνάω ξυστά από το χέρι του, αν τον έβρισκα έστω και λίγο εγώ θα είχα απογειωθεί στο ποτάμι, περνώντας τον του φωνάζω στα ελληνικά "Μπράβο μαλάκα!", δυνατά, παίρνει χαμπάρι τι τρέχει, "α τον πελλον βρίζει (κ)ίολας" φωνάζει.
          FAIL να μη μπορείς να βρίσεις στην Αγγλία γιατί παντού υπάρχει ένας συνήθως μαλάκας Κύπριος.

Comment

Originally posted by Imrahil View Post
            Κατεβαίνω με το ποδήλατο από το πανεπιστήμιο, ποδηλατόδρομος κατηφόρα, πολύ μεγάλη ταχύτητα, τύπος βγαίνει απ'το γκαζόν και μπαίνει ποδηλατόδρομο, είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχω δει ακουστικά στα αυτιά του, κουδουνάκι, πράγματι φοράει ακουστικά, όπως το 90% όσων μπαίνουν μπροστά σου τη χειρότερη στιγμή, περνάω ξυστά από το χέρι του, αν τον έβρισκα έστω και λίγο εγώ θα είχα απογειωθεί στο ποτάμι, περνώντας τον του φωνάζω στα ελληνικά "Μπράβο μαλάκα!", δυνατά, παίρνει χαμπάρι τι τρέχει, "α τον πελλον βρίζει (κ)ίολας" φωνάζει.
            FAIL να μη μπορείς να βρίσεις στην Αγγλία γιατί παντού υπάρχει ένας συνήθως μαλάκας Κύπριος.
            Τώρα τι μου θύμισες...

Στην Αθήνα πριν 3 χρόνια είχα πάρει ένα ταξί από τον Πειραία για να γυρίσω σπίτι στο Μεταξουργείο αργά το βράδυ σε έναν φίλο του μπαμπά μου. Στο δρόμο κάπου ανάμεσα στον Πειραία και το Θησείο ένας μαλάκας μας είχε προσπεράσει μόνο και μόνο για να πάει στο βενζινάδικο ΤΈΤΟΙΑ ΩΡΑ ! Εμείς ήμασταν στην μεσαία λωρίδα, ο μαλάκας με αμάξι ήταν στην αριστερη λωρίδα και καθώς μας προσπερνούσε σταματούσε σιγά σιγά για να στρίψει στην δεξιά λωρίδα. Ο Τάξιτζής τον έβρισε απορώντας "Τι κάνει αυτός ο μαλάκας που σταματάει έτσι τέτοια ώρα ?", λέω "Κανάς μεθυσμένος μαλάκας θα είναι που γυρνάει σπίτι του, αγνόησε τον...", τον προσπεράσαμε και μετά ο ταξιτζής τον είπε "Άντε στο διάολο, ρε μαλακιστήρι..."...

Απλά απορώ σε τι μαλάκες πέφτουμε... Εμείς με τον ταξιτζή λίγο έλειψε να πέσουμε απάνω του...
            sigpic

Comment

Eγώ συνήθως πάντα δεν βγάζω τους φακούς όχι γιατί ξεχνάω αλλά γιατί βαριέμαι αφάνταστα τη διαδικασία.Επίσης ενώ οι φακοί είναι για ένα μήνα τους κρατάω για αρκετά παραπάνω συνήθως.Την προηγούμενη φορά που άλλαξα ήταν πριν 6 μήνες να φανταστείτε!fail αλλά τι να κάνεις...Έτσι είμαι!

Εγώ τηρώ τους κανόνες υγιεινής με θρησκευτική ευλάβεια. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πάθω καμμιά μόλυνση και να υποχρεωθώ για κάποιο χρονικό διάστημα να φορέσω γυαλιά! Ω Θεέ μου, πόσο τα μισούσα. Όταν τελείωσα τις πανελλήνιες την επόμενη κυριολεκτικά μέρα ήμουν στον οφθαλμίατρο για να βάλω φακούς.

Comment

Εγώ τηρώ τους κανόνες υγιεινής με θρησκευτική ευλάβεια. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πάθω καμιά μόλυνση και να υποχρεωθώ για κάποιο χρονικό διάστημα να φορέσω γυαλιά! Ω Θεέ μου, πόσο τα μισούσα. Όταν τελείωσα τις πανελλήνιες την επόμενη κυριολεκτικά μέρα ήμουν στον οφθαλμίατρο για να βάλω φακούς.
                Καλά τέτοια καούρα; Προσωπικά προτιμώ φακούς αν δεν είμαι εκτός σπιτιού για πάνω από 8 ώρες. Γενικά δε φοράω ούτε γυαλιά γιατί όταν περπατώ και έχει έστω και λίγο αέρα δε βλέπω γιατί δακρύζω και όταν ανεβοκατεβαίνω σκάλες (ειδικά όταν κατεβαίνω) χάνω την ισορροπία μου.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                  Γενικά δε φοράω ούτε γυαλιά γιατί όταν περπατώ και έχει έστω και λίγο αέρα δε βλέπω γιατί δακρύζω και όταν ανεβοκατεβαίνω σκάλες (ειδικά όταν κατεβαίνω) χάνω την ισορροπία μου.
                  Το πρόβλημα είναι ολοκάθαρα ότι δεν τα έχεις συνηθίσει.
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Φοράω γυαλιά από την πρώτη δημοτικού...
                    Φακούς φόρεσα πολύ πιο πρόσφατα και δε χρειάστηκε να συνηθίσω τίποτα.
                    Άσε που δε μου φαίνεται καλή ιδέα να φάω 5-6 πολύ γρήγορα κατεβάσματα της σκάλας απλά και μόνο για να τα συνηθίσω.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Άσε που δε μου φαίνεται καλή ιδέα να φάω 5-6 πολύ γρήγορα κατεβάσματα της σκάλας απλά και μόνο για να τα συνηθίσω.
                      Τότε πως μπορείς και διαβάζεις τα Kanji ? Εγώ πάντα φοράω τα γυαλιά μόνο σε περιπτώσεις διαβάσματος. Δεν τα φοράω όταν κυκλοφορώ, εκτός μόνο γυαλιά ηλίου.
                      sigpic

Comment

Ε, δεν είναι δυνατόν ρε συ τόσα χρόνια και να μη τα συνήθισες, εκτός κι αν τώρα που φοράς περισσότερο φακούς τα ξε-συνήθισες. Διαφορετικά είσαι μια τραγική εξαίρεση, εγώ δεν ξέρω άλλον που να φοράει γυαλιά καιρό και να έχει κάποιο πρόβλημα.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
                          Ε, δεν είναι δυνατόν ρε συ τόσα χρόνια και να μη τα συνήθισες, εκτός κι αν τώρα που φοράς περισσότερο φακούς τα ξε-συνήθισες. Διαφορετικά είσαι μια τραγική εξαίρεση, εγώ δεν ξέρω άλλον που να φοράει γυαλιά καιρό και να έχει κάποιο πρόβλημα.
                          Άστα να πάνε... Απορώ πως μπορεί να τα διαβάζει αυτά ενώ είναι Ιαπωνία με το που φοράει γυαλιά και φακούς επαφής μαζί... Απορώ, Θεέ μου !
                          sigpic

Comment

Ότι μπορεί να ξεσυνηθίσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ειδικά αν έχεις κάποια αισθητή διαφορά βαθμών ανάμεσα στα δυο μάτια δεν μπορείς από φακούς να επιστρέψεις σε γυαλιά με τίποτα. Δηλαδή θέλει πάλι το χρόνο του. Εν τω μεταξύ το σενάριο με τη σκάλα θα παραμένει πολύ πιθανό... χαχα

Comment

Να ρωτήσω κάτι; Εγώ που έχω κάποια αισθητή διαφορά μυωπίας καθώς και λίγο αστιγματισμό, μπορώ να βρω φακούς επαφής ακριβώς κατάλληλους για την όρασή μου;

Comment

Εννοείται! Μάλιστα είναι αυτό που προτείνουν οι οφθαλμίατροι. Η όρασή σου θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό εξηγείται από το ότι στην πραγματικότητα τα κρύσταλλα των γυαλιών κάνουν τα αντικείμενα να φαίνονται μικρότερα από ότι είναι, οπότε αν η διαφορά βαθμών είναι μεγάλη αυτό γίνεται αντιληπτό από τον οργανισμό και έτσι δημιουργείται μια αίσθηση ζαλάδας.
                                Για τον αστιγματισμό αν είναι μέχρι 1 (αν θυμάμαι καλά) απλά μπαίνει +0,25 μυωπία στο φακό. Προφανώς εσύ είσαι εδώ. Για μεγαλύτερο υπάρχουν ειδικοί φακοί που απλά κοστίζουν ακριβότερα από τους απλούς μυωπικούς.

Α, τώρα θυμήθηκα ένα fail που έφαγα τις προάλλες. Συγκεκριμένα, τότε που έγραφα στο Ground Zero στο thread του Dissidia και του τόνιζα πόσο πολύ μου αρέσει το The Messenger και ότι το άκουγα την ώρα που πόσταρα, αποροφήθηκα τόσο πολύ καθώς παράλληλα διάβαζα και ένα πολύ σημαντικό μέιλ, που ξέχασα τελείως ότι είχα βάλει να ζεστάνω γάλα. Με την ένταση του MP3 στο τέρμα δεν άκουγα και τους θυρύβους... οπότε μου ρθε μια μυρωδιά από καμένο! Τρέχω στην κουζίνα και το βλέπω όλο χυμένο και το μπρίκι κατάμαυρο. Έπεσε τρίψιμο μετά.....

Comment

Working...
                                X