Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Λόγω εξετάσεων έχω να κάνω μπάνιο μια βδομάδα.
    Κάνε κάνα μπάνιο, ω ρε ! Βρωμίζεις το forum ρε ιερόσυλε !

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Λόγω εξετάσεων έχω να κάνω μπάνιο μια βδομάδα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Έπος αυτό με το τσιγάρο.

Το διαφημιστικό θα λέει μετά

"ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΕΝ ΩΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ! ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ... ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !"

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Eτσι!!! Εχω εναν φρεσκο τωρα θα τον ανοιξω. Αυτη η μυρωδια-λεμονι ειναι επος.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Καλοκαίρι 2008 το καλοκαίρι του στριφτού.

Μυρωδιά old κίτρινου και τι άλλο;

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Pilgrim please αρχισε πιπα ρε

Aυτο που λες εχει τυχει και σε ενα φιλο μου, δεν ειναι περιεργο αν εχεις αλλου τη προσοχη σου.

Επισης στριφτο ftw.Πλεον με κλειστα τα ματια στριβω και με ενα χερι μπορω, ειναι αυκολο αν συνηθισεις. Ειναι customια τρελη. Διαλεγεις εσυ το χαρτι και τον καπνο.

Επισης μη ξεχασεις να αρχισεις την πιπα ε.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εναλλακτικά, μπορείς να αρχίσεις τα στριφτά, ξέρω, είναι μπελάς να κάθεσαι να στρίβεις όποτε θες να καπνίσεις μα θα έχεις το τσιγάρο που επιθυμείς εσύ: τη ποσότητα καπνού που θες, το πάχος που θες, το χαρτί που θες.
    Και στην πορεία θα γίνεις και λίγο ζογκλέρ προσπαθώντας να κολλήσεις το χαρτάκι ενώ το σαλιώνεις και προσπαθείς να μη χύσεις τον καπνό...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Α μπράβο, πίπα έχω και εγώ, αλλά δε την έχω ανάψει ποτέ.
    Εναλλακτικά, μπορείς να αρχίσεις τα στριφτά, ξέρω, είναι μπελάς να κάθεσαι να στρίβεις όποτε θες να καπνίσεις μα θα έχεις το τσιγάρο που επιθυμείς εσύ: τη ποσότητα καπνού που θες, το πάχος που θες, το χαρτί που θες.

Άρχισε πίπα. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μπερδέψεις τις δύο άκρες.

Πράγματι. Εάν όμως συμβεί...θα είναι πραγματικά θλιβερό.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Άρχισε πίπα. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μπερδέψεις τις δύο άκρες. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις ναργιλέ, με την προοπτική να στηρίξεις το μαρκούτσι κάπου (στο φιλντισένιο μου μαρκούτσι / γαλέρες έρχονται και πάνε...έλα πάμε μια ρουφηξιά...) όταν θα παίζεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Γι'αυτό άλλη φορά δεν καπνίζουμε μικρέ Πάρταλε.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    LOL ρε, GotY σου λέει μετά .

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Χθες ενώ έπαιζα την beta βάζω ενα τσιγάρο στο στόμα, το ανάβω και μου ρχεται να κάνω εμετό. Το είχα βάλει ανάποδα ο μλκς και άναψα το φίλτρο!!:kill:
    Αποτέλεσμα αυτόυ του μικρού αντιπερισπασμού που μου δημιούργησα ηταν να φάω assassinate.
    Συμπέρασμα: Η μαλακία σκοτώνει.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    ΧΑΧΑΧΑ... Καθώς το διάβαζα ξέσπασα στα γέλια, μονο που φαντάζομαι την φάση.

Και εγώ θα χαχανο-κλαιγα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν είναι δικό μου fail αλλά ενός γέρου που μένει στην πολυκατοικία μου.

Πάω να βγω για κάτι εξωτερικές δουλειές,τον χαιρετάω,με σταματάει.Μου λέει "Πρόσεχε τις σκάλες μην πέσεις γιατί έχει νερά."
    "Προσέχω" του λέω.
    Κατεβαίνω ήσυχα και ωραία κι εκεί που πάω να φύγω ακούω έναν θόρυβο.Γυρίζω και τον βλέπω να κατεβαίνει με τον κώλο ένα ένα τα σκαλοπάτια.Τον βοηθάω να σηκωθεί και φεύγω.
    Έλιωσα στο γέλιο μιλάμε.Και όχι δεν είμαι κακός.Αν μιλούσαμε για κάποιον καλό άνθρωπο δεν θα γέλαγα,αλλά επειδή είναι καθικαράς το ευχαριστήθηκα.:xp:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Τώρα δε ξέρω ποιός έφαγε fail. Παρήγγειλα από ebay to Gears 2 (simple edition) και μου ήρθε, ΑΛΛΑ ήταν το steelbook cover από την limited edition, χωρίς το 2ο dvd. Δηλαδή αυτό που παρήγγειλα, αλλα με καλύτερο cover.

Δε πειράζει, θα βάλω μέσα και το cd του GoW 1...

Leave a comment:

Working...
X