Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Pritt@r@s View Post
    Πωπω,τι λες τωρα...Καλα,με τετοιο φυλλο αφηνεις τις μαρκες και βαζεις σπιτια,αμαξια,κινητα,κονσολες,pc..Εχετε ακουστα το Texas Hold'em 3D-Deluxe edition;Οσοι γουσταρετε,βαλτε το να φτιαξουμε ενα room να παιζουμε.
    Το έχω ακουστά, γιατί το έπαιζα στο παλιό μου κινητό για εξάσκηση.

Για δώσε στοιχεία και τα συναφή για να βάλουμε να παίξουμε πόκερ.

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Πωπω,τι λες τωρα...Καλα,με τετοιο φυλλο αφηνεις τις μαρκες και βαζεις σπιτια,αμαξια,κινητα,κονσολες,pc..Εχετε ακουστα το Texas Hold'em 3D-Deluxe edition;Οσοι γουσταρετε,βαλτε το να φτιαξουμε ενα room να παιζουμε.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Φοβερή παρτίδα, τουλάχιστον για μετά το flop. Βέβαια η εξέλιξη πάντα εξαρταται από πολλούς παράγοντες όπως το ποιος μιλάει τελευταίος αλλά νομίζω ότι άμα είχαν παιχτεί σωστά τα 2 χέρια δεν θα είχε ανοίξει καν το flop. Από εκεί και μετά η τράπουλα σε έστησε κανονικότατα

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Οχι,μονο μαρκες

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ελπίζω να μην παίζατε με λεφτά. Αν ναι... λολ συλλυπητήρια.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Για όσους ξέρουν πόκερ:

Περιττό να πώ ότι έκανα ότι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος που βλέπει αυτά τα φύλλα:

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    αχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ πάντως πεθαίνω από τα γέλια ρε !! Η μέρα σου σήμερα βγήκε ανάποδη ! Αχ ο λαιμός μου... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :xp:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Hahahaha de se thelei re.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ω Θεε μου....απο που να αρχισω σημερα...

Λοιπον. Παω να κατεβασω σαν ανθρωπος τα δυο τελευταια επισοδεια House season 6. Ελα ομως που δεν εχω χωρο; Βαζω λοιπον το DVD-R στο tray, το κλεινω, ανοιγω το Nero, αρχιζει γραντζα - γρουντζα και στο 2% κανει buffer repetition. Παει το ενα το σουβερ.

Βαζω το δευτερο, τσακα τσουκα τσακα τσουκα, βλεπω οτι δεν ειχα επιλεξει ενα απο τα επισοδεια που ηθελα να γραψω απο την 5η σεζον. Παταω cancel και να βγει το δισκακι, τιιιιιιποτα. Ξαναπαταω, τιιιιιιποτα. "Ρε γαμω τον Bill Gates σου γαμω, βγες εξω". Αρχιδια, κατσε μαλακα να περιμενεις να νιωθει το explorer.exe μαζι με το svchost. Μετα απο μερικες ομορφες κουβεντες με το pc, αποφασιζω να κανω reset και να περιμενω μεχρι να κατεβει το επισοδειο που ειχα βαλει για να γραψω με την ησυχια μου.

Κανω reset, μιλαω λιγο με τους μαλακες στο shoutbox, λεμε οτι να'ναι, περναει η ωρα, ΤΣΟΥΠ το download σας ειναι ετοιμο. Ανοιγω το αρχειο, και ακουω τον House να μιλαει για αντεστραμενες καρδιακες βαλβιδες στα ΡΩΣΙΚΑ.

"Ρε γαμω τον Σταλιν σου ρε seeder, γιατι δεν λες επανω στο αρχειο RUSKI EDITION να ξερουμε!!!"

Ααααααϊντε παλι κατεβασμα απο νορμαλ torrent.

Αποφασιζω να φτυσω το Nero και να μπω Live. Θυμηθηκα οτι η Turn10 μου εχει στειλει κατι αμαξια τσαμπε ναουμ, αλλα δεν εχω gold. Βλεπω τον Bart μεσα στο shoutbox, τον τραβαω απο το αφτι στο msn αφοτου με ειχε κλασει κανα δυο φορες στο shoutbox. Του λεω "ρε τρομπεν των δασων, εκεινη την 48ωρη την Χρυση την εχεις ακομα που ηθελες να με δωκεις;". Ναι μου λεει. Μου γραφει τον κωδικο, παω κι εγω σαν καλο παιδι να την βαλω στο Liiiiiiiive.

Τσακα-τσουκα το αριστερο αναλογικο μοχλο, μετα πολλα μπαινει. ΑΑΑΑ μου λεει το Live, "αυτουνη η κωδικουρα σου δινει εξτρα χρονο ομιλιας ωρε". Ναι, το ξερω, για αυτο την εβαλα. Παταω redeem code, και μου πεταει "ο κωδικος σας ειναι αχρηστος,οπως κι αυτος που σας τον εδωσε! Εχει γινει ηδη redeem, κι ας τον ξησατε μαζι με τον κωλο σας πριν απο λιγο".

Πεταγεται η πρωτη φλεβα απο το μετωπο. "Ελα δω ρε αληταρα" λεω στον bart πολυ ευγενικα. "Εισαι σιγουρος οτι δεν εκανες μαλακια με τον κωδικο;". Σου το ορκιζομαι μου λεει, τωρα καθαρισα τα νυχια μου απο τα ξυσματα.

Ρε πουστη....

Αντε ξανα αλλη μια τσεκαρισμα μπας και εχουμε κανει λαθος κανενα γραμμα. ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ, εκει η Live, ακυρα μεχρι θανατου του tray της κονσολας.

Βλεπω τον Ren οτι ειναι μεσα. Πεταω το pm "εχεις ρε μλκ καμια 48ωρη;". Τσουπ, ερχεται ο δευτερος κωδικος. Παταω, τον βαζω, τον δεχτηκε!!!

"Εισαι gigadas" του στελνω, και μπαινω μεσα στο Forza.

Παταω accept για τα αμαξια, τρεχω στο γκαραζ, και τι βλεπω: ειναι κλειδωμενα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ DLC!!!!!!

Ε δε την παλευω....να δεις που το HALO Legends που κατεβαζω θα ειναι στα τουρκικα.....

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μιας και είπαμε για κλανίδια,σήμερα στην καμπίνα έριξα τα απίστευτα.Και ναι,υπεύθυνος ήταν ένα κουτί γάλα.:xp:

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    σαν να πινεις πουτιγκα danette σε νερο ειναι, ολως περιεργως θυμαμαι στο ΤΕΕ ολοι αυτο πινανε, εγω παντως προτιμουσα το milko με τα χιλια, ειδικα αυτο που ητανε σε χαρτινη συσκεασια, πλεον και εμενα με πειραζει το γαλα οπως και αρκετους ενηλικες,γι αυτο και οταν εκανα βαρη προτιμουσα whey, μιλαμε για τρελα κλανιδια

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    autos eisai, ola ta alla de pianoun mia.

Leave a comment:

• sain't
    replied

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έτσι!

Leave a comment:

• Peripterapper
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    itan ligmeno mallon h to eipies poly grigora.kwlogere!
    tora de milas sosta den ine sosto na katigoris etsi ay8ereta ton sinadelfo oti pulise ligmeno proion ston sinforumista.zito na anakalesis

Leave a comment:

Working...
X