Announcement
Collapse
No announcement yet.
Yep!!! I failed today...
Collapse
X
-
Κάτσε, δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα όμως παίζει κανονικά η ταινία ?
Leave a comment:
-
Den thelei eidiko player, emena mou paizei kanonika apo media player.
Leave a comment:
-
Λολ και γω τη πατησα ετσι προσφατα,ειναι ματροσκα το file και θελει ειδικο player.Εχει τη καλυτερη ποιοτητα που υπαρχει παντως.
Leave a comment:
-
Loipon exw katevasei to Advent Children complete se Bluray Rip sto PC.
To arxeio einai .mkv.
Mporei na mou eksghsei kaneis giati den mporw na kanw apolytws tipote me afto?
H tainia pezei kanonika.
Exw prospathisei na to antigrapsw se allo disko, exw prospathisei na to metatrepsw, exw prospathisei na to zipparw alla den pianei TIPOTE.
Kathe diadikasia apo tis parapanw mou pernei 2-3 wres thn fora kai panta sto telos mou vgazei fail.
Kserw oti mporei na eimai ligo ektos thematos alla exw mpouxtisei...
Leave a comment:
-
Originally posted by Titus View PostΈγραφα επί μία ώρα σερί το review μου του Torchlight και, όταν το τέλειωσα, μπήκα στο photobucket για να κάνω upload τις φωτογραφίες.
Και κράσαρε το firefox.
ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΦΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ.
Υ.Γ. Link η φρασούλα κάτω από το nick σου τα σπάει. Έχεις δει το "Land and Freedom" του Ken Loach?
Aκομα γραφεις;;;;
Leave a comment:
-
Χα, όπως τότε που ήθελα να κωδικοποιήσω hardsub το Advent Children και διακόπηκε 2-3 φορές, εκ των οποίον η μία ήταν απο ηλεκτρολόγο που κατέβασε το ρεύμα του σπιτιού ενώ εγώ ήμουν στα credits.
Leave a comment:
-
Είχα βάλει το πρωί ένα επεισόδιο anime για encoding, που κρατούσε γύρω στις 9 ώρες. Ύστερα από κάμποσες ώρες, στο 85% περίπου έβαλε η μάνα μου ένα USB στον υπολογιστή... το οποίο ανιχνεύτηκε ότι είχε ιό και έπρεπε να γίνει επειγόντως reboot μετά το scanάρισμα.
Δεν πτοούμαστε όμως. Αρχίζουμε ξανά απ' την αρχή με την ελπίδα να τελειώσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Γύρω στο 60%, ήρθε η ξαδέρφη μου να δει κάτι στον υπολογιστή επειδή δεν έχει internet, και επειδή είδε την οθόνη κλειστή, θεώρησε φρόνιμο να πατήσει το κουμπάκι "Power" ώστε να πάρει μπρος το PC.
Μάλλον δεν με πάει σήμερα...
Leave a comment:
-
Έγραφα επί μία ώρα σερί το review μου του Torchlight και, όταν το τέλειωσα, μπήκα στο photobucket για να κάνω upload τις φωτογραφίες.
Και κράσαρε το firefox.
ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΦΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ.
Υ.Γ. Link η φρασούλα κάτω από το nick σου τα σπάει. Έχεις δει το "Land and Freedom" του Ken Loach?
Leave a comment:
Leave a comment: