Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Den xreiazetai na vrizeis toso esena kai thn oikogenia sou

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Σε μένα συνέβη άλλο περιστατικό...

Πήγαμε να αγοράσουμε μία βαλίτσα ρολό για να μπορώ να βάζω την bogu πανοπλία μου(την δοκιμάσαμε για χώρο). Την αγοράσαμε, γυρίσαμε στο αμάξι... Εκεί είναι η καφρίλα και το phail.

Ο μαλάκας ο μπαμπάς μου παρατήρησε την βαλίτσα λερωμένη και επειδή δεν είχε άλλο μοντέλο σαν αυτήν την βαλίτσα, μας την έκαναν έκπτωση. Και σαν μην έφτανε αυτό, μου είπε να περιμένω στο αμάξι και το αμάξι ήταν ανοιχτό !!! Περίμενα σα το μαλάκα ένα τέταρτο για να γυρίσει. Μου έστειλε μετά μήνυμα να έρθω εκεί μαζί με τα κλειδιά, τα οποία ΔΕΝ είχα εγώ. Έψαξα σα μαλάκας να βρω τα κλειδιά για να κλειδώσω το αμάξι, γιατί ο ίδιος μου είπε ότι είχε αφήσει τα κλειδιά στο αμάξι(Jeep Daihatsu Terios), στην πραγματικότητα αυτόσ ο noob είχε τα κλειδιά και εγώ έψαξα 3 φορές σα παπάρας το αμάξι... Οπότε phail... Περίμενα να γυρίσει και μου είπε ότι τα είχε στην κωλότσεπη του !!!

Έλεος δηλαδή...

Και άκυρο περιστατικό και phail...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κάποτε λέγαμε με κάτι συμφοιτητές πόσο αποτυχία θα ήταν να πηγαίνε κάποιος στο ΤΕΙ στη Σίνδο με αμάξι και να γύριζε με λεωφορείο (για τον οποιοδήποτε λόγο). Κάποια μέρα πάω με αμάξι, παρκάρω, κάνω το μάθημά μου μέχρι τις 6 και πάω να φύγω. Έλα όμως που χάλασε η χαζομάρα που βγάζει το συναγερμό και αναγκάστικα να γυρίσω με το λεωφορείο, να πάω την επόμενη μέρα να αλλάξω μπαταρία και να πάω ξανά ΤΕΙ να πάρω το αμάξι.

Ένας άλλος φίλος πάλι ερχόταν με τελείως κατεστραμένο αμάξι, που δεν κλείδωνε και δεν άνοιγαν από έξω οι πόρτες (λολ) και έμπαινε από το πορτ μπαγκάζ...

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πήρα εξωτερικό σκληρό δίσκο χθες και ανακάλυψα σήμερα πως η MotherBoard μου έχει μονάχα 1.1 USB θύρες!!!!! Μέγιστη ταχύτητα στην μεταφορά 12 mbs και θέλω να μαεταφέρω 150 GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιτώ να πώ πως για να μεταφερθεί το Mad Men (~5 γίγα) χρειάστηκαν 12 λεπτά. 24x12 = 288 λεπτά ακόμα.

Το κερατό μου να μην έχει ούτε e-sata ούτε firewire η μαλακία.

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    oh mon dieu!

Leave a comment:

• McSolid
    started a topic Yep!!! I failed today...

Yep!!! I failed today...

To topic που εκφραζετε το καθημερινο σας fail. Κανατε μαλακια; Μοιραστείτε το! Ειπατε κοτσανα και γινατε ρεζιλι; Ειμαστε εδω για να σας συμπονεσουμε (και να γελασουμε πισω απο την πλατη σας!!!). Αλλα περιμενατε κι αλλα σας ηρθαν; Το φορουμ μπορει να σας βοηθησει!!!

Ξεκιναω με το σημερινο μου fail:

Μου εχει ερθει η καψα απο τους Iced Earth που ακουγα και ψαχνω να κατεβασω τα πρωτα κομικ του Spawn. Ψαχνω απο εδω, ψαχνω απο εκει, τελικα βρισκω ενα site που εχει σε pdf τα 20 πρωτα τευχη. "ΑΑΑΑ" λεω, "εδω ειμαστε!". Πατω με περισια ορεξη το download now, και περιμενω υπομονετικα να κατεβουν τα τευχη, ενω παραλληλα 50αριζα στο Forza.

Μετα απο καμποση ωρα, το θεμα τελειωνει και τα αρχεια εχουν κατεβει. Τα αποσυμπιεζω, ανοιγω το πρωτο τευχος και βλεπω οτι το εξωφυλλο ειναι το σωστο!!!

Και εκει που με πιανει η τρελη χαρα γιατι ειχα να διαβασω Spawn 10 χρονια, προχωραω και τι να δω;;;;;

.........................τα τευχη ηταν στα Γαλλικα........................................... .......

(ο μαλακας ο seeder δεν μπορουσε να βαλει απο διπλα απο το ονομα του αρχειου FRENCH EDITION;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

Ι failed.....
Working...
X