Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Narcissus
    replied
    Eγώ συνήθως πάντα δεν βγάζω τους φακούς όχι γιατί ξεχνάω αλλά γιατί βαριέμαι αφάνταστα τη διαδικασία.Επίσης ενώ οι φακοί είναι για ένα μήνα τους κρατάω για αρκετά παραπάνω συνήθως.Την προηγούμενη φορά που άλλαξα ήταν πριν 6 μήνες να φανταστείτε!fail αλλά τι να κάνεις...Έτσι είμαι!

Εγώ τηρώ τους κανόνες υγιεινής με θρησκευτική ευλάβεια. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πάθω καμμιά μόλυνση και να υποχρεωθώ για κάποιο χρονικό διάστημα να φορέσω γυαλιά! Ω Θεέ μου, πόσο τα μισούσα. Όταν τελείωσα τις πανελλήνιες την επόμενη κυριολεκτικά μέρα ήμουν στον οφθαλμίατρο για να βάλω φακούς.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Κατεβαίνω με το ποδήλατο από το πανεπιστήμιο, ποδηλατόδρομος κατηφόρα, πολύ μεγάλη ταχύτητα, τύπος βγαίνει απ'το γκαζόν και μπαίνει ποδηλατόδρομο, είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχω δει ακουστικά στα αυτιά του, κουδουνάκι, πράγματι φοράει ακουστικά, όπως το 90% όσων μπαίνουν μπροστά σου τη χειρότερη στιγμή, περνάω ξυστά από το χέρι του, αν τον έβρισκα έστω και λίγο εγώ θα είχα απογειωθεί στο ποτάμι, περνώντας τον του φωνάζω στα ελληνικά "Μπράβο μαλάκα!", δυνατά, παίρνει χαμπάρι τι τρέχει, "α τον πελλον βρίζει (κ)ίολας" φωνάζει.
    FAIL να μη μπορείς να βρίσεις στην Αγγλία γιατί παντού υπάρχει ένας συνήθως μαλάκας Κύπριος.
    Τώρα τι μου θύμισες...

Στην Αθήνα πριν 3 χρόνια είχα πάρει ένα ταξί από τον Πειραία για να γυρίσω σπίτι στο Μεταξουργείο αργά το βράδυ σε έναν φίλο του μπαμπά μου. Στο δρόμο κάπου ανάμεσα στον Πειραία και το Θησείο ένας μαλάκας μας είχε προσπεράσει μόνο και μόνο για να πάει στο βενζινάδικο ΤΈΤΟΙΑ ΩΡΑ ! Εμείς ήμασταν στην μεσαία λωρίδα, ο μαλάκας με αμάξι ήταν στην αριστερη λωρίδα και καθώς μας προσπερνούσε σταματούσε σιγά σιγά για να στρίψει στην δεξιά λωρίδα. Ο Τάξιτζής τον έβρισε απορώντας "Τι κάνει αυτός ο μαλάκας που σταματάει έτσι τέτοια ώρα ?", λέω "Κανάς μεθυσμένος μαλάκας θα είναι που γυρνάει σπίτι του, αγνόησε τον...", τον προσπεράσαμε και μετά ο ταξιτζής τον είπε "Άντε στο διάολο, ρε μαλακιστήρι..."...

Απλά απορώ σε τι μαλάκες πέφτουμε... Εμείς με τον ταξιτζή λίγο έλειψε να πέσουμε απάνω του...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Κατεβαίνω με το ποδήλατο από το πανεπιστήμιο, ποδηλατόδρομος κατηφόρα, πολύ μεγάλη ταχύτητα, τύπος βγαίνει απ'το γκαζόν και μπαίνει ποδηλατόδρομο, είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχω δει ακουστικά στα αυτιά του, κουδουνάκι, πράγματι φοράει ακουστικά, όπως το 90% όσων μπαίνουν μπροστά σου τη χειρότερη στιγμή, περνάω ξυστά από το χέρι του, αν τον έβρισκα έστω και λίγο εγώ θα είχα απογειωθεί στο ποτάμι, περνώντας τον του φωνάζω στα ελληνικά "Μπράβο μαλάκα!", δυνατά, παίρνει χαμπάρι τι τρέχει, "α τον πελλον βρίζει (κ)ίολας" φωνάζει.
    FAIL να μη μπορείς να βρίσεις στην Αγγλία γιατί παντού υπάρχει ένας συνήθως μαλάκας Κύπριος.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Γραφείο. Γεμάτο ποτήρι με νερό πάνω στο γραφείο. Κάτι γίνεται στο δωμάτιο, σπρώχνω κάτι με τον αγκώνα, αυτό το κάτι σπρώχνει το ποτήρι, νερό χύνεται παντού, γραφέιο μαντάρα. Νερό στάζει στο πάτωμα, ακριβώς πάνω στο router. Εντοπίζω κατάσταση, μετακινώ router, router μουσκίδι. Τουμπάρω router για να φύγει τυχόν νερό από τις γρίλιες, μαχεύω νερά, πάνω να μπω στο Ίντερνετ, τρίχες. Αφήνω router να στεγνώσει. Σήμερα όλα δουλεύουν κανονικά.

Ουφ...
    Μία φορά τις προάλλες έριξα τον καφέ μου πάνω στο μισό γραφείο εδώ πέρα που μιλάμε... Έκανα μισή ώρα να καθαρίσω την καφετίλα...

Είμαι απλά fail... Και καλά να πάθω... Και μύριζα και καφέτιλα απάνω μου...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Γραφείο. Γεμάτο ποτήρι με νερό πάνω στο γραφείο. Κάτι γίνεται στο δωμάτιο, σπρώχνω κάτι με τον αγκώνα, αυτό το κάτι σπρώχνει το ποτήρι, νερό χύνεται παντού, γραφέιο μαντάρα. Νερό στάζει στο πάτωμα, ακριβώς πάνω στο router. Εντοπίζω κατάσταση, μετακινώ router, router μουσκίδι. Τουμπάρω router για να φύγει τυχόν νερό από τις γρίλιες, μαχεύω νερά, πάνω να μπω στο Ίντερνετ, τρίχες. Αφήνω router να στεγνώσει. Σήμερα όλα δουλεύουν κανονικά.

Ουφ...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Pragmata sta matia mou egw den vazw, h gyalia h tipote

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Eγώ συνήθως πάντα δεν βγάζω τους φακούς όχι γιατί ξεχνάω αλλά γιατί βαριέμαι αφάνταστα τη διαδικασία.Επίσης ενώ οι φακοί είναι για ένα μήνα τους κρατάω για αρκετά παραπάνω συνήθως.Την προηγούμενη φορά που άλλαξα ήταν πριν 6 μήνες να φανταστείτε!fail αλλά τι να κάνεις...Έτσι είμαι!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Α καλη φαση. Κατι παρομοια μου εχουν τυχει κι εμενα πχ να ξυπναω το βραδυ και να νομιζω οτι ξεχασα να βγαλω τους φακους. Εν τελει φτανω μεχρι την τουαλετα και συνειδητοποιω πως το τοπιο ειναι θολο..λολ...

ή να εχω τα κλειδια στο χερι και να λεω που στο δι@ολο ειναι τα κλειδια (1 φορα)...

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Κι εμενα παρομοιο σκηνικο με γυαλια.Συνειδητοποιω οτι δεν τα φοραω και πανικοβαλλομαι για το που θα τα εχασα ωσπου αντιλαμβανομαι οτι κι ετσι βλεπω μια χαρα!Και πριν σκεφτω οτι γιατρευτηκα,θυμαμαι οτι φοραω τους φακους..Μου εχει γινει πολλες φορες...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και εμένα μου συνέβη να φοράω τα γυαλιά μου και να τα ψάχνω. Πολλά νεύρα και τότε, ήμουν σίγουρος ότι τα είχα αφήσει στο κομοδίνο και έψαξα όλο το σπίτι πόσες φορές.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τωρα μου θυμισες εμενα που κατα καιρους ενω ειμαι στο δρομο και μιλαω στο τηελφωνο ξαφνικα πανικοβαλλομαι γιατι δε νιωθω το κινητο στις τσεπες μου.
    Και μένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο με ένα κινητό που μου είχε δανείσει ο αδερφός μου. Ήμασταν στο Αλλού Φαν Παρκ και μόλις βγήκαμε από ένα τρενάκι έψαξα στις τσέπες μου να πάρω το κινητό.
    Αφού σιγουρεύτηκα ότι δε μιλάω στο τηλέφωνο...συνειδητοποίησα πως το είχα όντως χάσει.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Κλασσικά και εμένα μου έχει τύχει να ψάχνω τα γυαλιά μου ενώ τα φοράω

Καλα αυτο ειναι τελειως fail...:kill:

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Κλασσικά και εμένα μου έχει τύχει να ψάχνω τα γυαλιά μου ενώ τα φοράω

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Κλασικό βέβαια αλλά μου τυχαίνει που και που.

Έψαχνα μία φορά να βρω το μολύβι μου (το μηχανικό). Βιαζόμουν κι ολας, είχα φορέσει παπούτσια, μπουφάν, τσάντα κτλ και έψαχνα για κανά δεκάλεπτο το μολύβι. Ήμουν άπειρα εκνευρισμένος που δεν το έβρισκα, άρχισα να βρίζω κτλ. Το κρατούσα στο χέρι μου.

Ξέρω κλασικό αλλά μου συνέβη αρκετές φορές :xp: .
    Originally posted by Ramparter View Post
    Τωρα μου θυμισες εμενα που κατα καιρους ενω ειμαι στο δρομο και μιλαω στο τηελφωνο ξαφνικα πανικοβαλλομαι γιατι δε νιωθω το κινητο στις τσεπες μου.
    Κι εγώ αυτό το σύνδρομο Αλτσχάιμερ έχω... Όλο ξεχνάω που έχω αφήσει το κάθε πράγμα...

Κάθε φορά που αφήνω κάτι και σκέφτομαι κάτι άλλο, μετά αρχίζω να ξεχνάω που έχω βάλει το κάθε αντικείμενο και ψάχνω 2-3 φορές τον τόπο εδώ κι εκεί...

Είμαι απλά fail...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έχω σχέση ακριβώς ένα χρόνο τώρα.

Leave a comment:

Working...
X