Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Βασικα θυμηθηκα 2-3 failς Που εχω παθει. Ολα συνεβησαν στο..προσφατο παρελθον

Βλεπω στην κουζινα ενα μπουκαλι ΖΑΡΟΣ (νερου). Διψουσα αρκετα και το πηρα οπως ηταν να το πιω. Τελικα προεκυψε απιονισμενο νερο και εννοειται το ξερασα. Το χω παθει και με ρακι.

Το αλλο μαλλον το εχουν παθει πολλοι... μετα απο πρωινο ξυπνημα παω στην τουαλετα με σκοπο να βουρτσισω τα δοντια μου. Εν τω μεταξυ , η μανα μου ή η αδερφη μου ειχαν μια μαμημενη αλοιφη που το σχημα της εμοιαζε διαβολικα με το πλαστικο της οδοντοκρεμας... τα υπολοιπα ιστορια. Επλυνα τα δοντια με αλοιφη προσωπου.

Και τελος το Mega fail... συναιβει κι αυτο παλιοτερα... συνηθως μετα το ζελε, βαζω και λακ στο μαλλι. Την λακ την τοποθετουμε σε συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι.
    Βαζω λοιπον το ζελε και παω τουαλετα. Με παιρνουν τηλεφωνο για να φυγω και τρεχω βιαστικα να βαλω λακ για να εχει πιο γερο κρατημα το μαλλι. Δυστυχως , καποιος εξυπνος απτην φαμιλια (η μανα μου λογικα) ειχε βαλει τη μαλακια που βαζουμε στα επιπλα για συντηρηση (οβερλαιν?) διπλα στη λακ.. lol... μαλλι Η-12 της βερνιλακ μετα

Ok, καποιες παρατηρησεις:

α) Λακ στο μαλλι; Totally gay
    β) Ζαρος μπουκαλι νερου; Fail...
    γ) Η-12 ΤΗΣ ΒΕΡΝΙΛΑΚ!!!!! Επος, εχω λιωσει...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Την πατησε μια εδω φοιτητρια,ηταν ετσι χαλαρα οπως ο Link,ειχε τσιγαρο και την πηρε ο υπνος στη πολυθρονα,επεσε το τσιγαρο κατω και επιασε φωτια.
    Μου έχει τύχει παρόμοιο όταν πήγαινα πανεπιστήμιο. Είχαμε μαζευτεί για εργασία στο σπίτι μιας κοπέλας εγώ με ένα φίλο μου και η προαναφερθείσα κοπέλα με την γυναικοπαρέα της. Εγώ και ο φίλος μου δεν καπνίζαμε αλλά όλες οι κοπέλες κάπνιζαν. Δεδομένου ότι με ενοχλεί πολύ ο καπνός κάθισα δίπλα στη μπαλκονόπορτα. Παρόλα αυτά σε κάποια φάση η μυρωδιά έγινε πολύ έντονη και ένιωθα μεγάλη δυσφορία τόσο στην αναπνοή όσο και στα μάτια μου.
    Είχα κολλήσει στο άνοιγμα της μπαλκονόπορτας προσπαθώντας να μην κάνω πολλά παράπονα αλλά το δωμάτιο είχε ντουμανιάσει. Σε κάποια φάση μία από τις κοπέλες πήρε πρέφα πως τόσος καπνός δεν είναι φυσιολογικός και τελικά βρήκαμε πως είχε πάρει φωτιά ο σκουπιδοτενεκές της κουζίνας (από αποτσίγαρα). Τώρα που το σκεφτομαι δε θυμάμαι πως τον σβήσαμε...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Βασικα θυμηθηκα 2-3 failς Που εχω παθει. Ολα συνεβησαν στο..προσφατο παρελθον

Βλεπω στην κουζινα ενα μπουκαλι ΖΑΡΟΣ (νερου). Διψουσα αρκετα και το πηρα οπως ηταν να το πιω. Τελικα προεκυψε απιονισμενο νερο και εννοειται το ξερασα. Το χω παθει και με ρακι.

Το αλλο μαλλον το εχουν παθει πολλοι... μετα απο πρωινο ξυπνημα παω στην τουαλετα με σκοπο να βουρτσισω τα δοντια μου. Εν τω μεταξυ , η μανα μου ή η αδερφη μου ειχαν μια μαμημενη αλοιφη που το σχημα της εμοιαζε διαβολικα με το πλαστικο της οδοντοκρεμας... τα υπολοιπα ιστορια. Επλυνα τα δοντια με αλοιφη προσωπου.

Και τελος το Mega fail... συναιβει κι αυτο παλιοτερα... συνηθως μετα το ζελε, βαζω και λακ στο μαλλι. Την λακ την τοποθετουμε σε συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι.
    Βαζω λοιπον το ζελε και παω τουαλετα. Με παιρνουν τηλεφωνο για να φυγω και τρεχω βιαστικα να βαλω λακ για να εχει πιο γερο κρατημα το μαλλι. Δυστυχως , καποιος εξυπνος απτην φαμιλια (η μανα μου λογικα) ειχε βαλει τη μαλακια που βαζουμε στα επιπλα για συντηρηση (οβερλαιν?) διπλα στη λακ.. lol... μαλλι Η-12 της βερνιλακ μετα

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Βασικα τετοια φαση ειναι επικινδυνη και για αλλο λογο.Την πατησε μια εδω φοιτητρια,ηταν ετσι χαλαρα οπως ο Link,ειχε τσιγαρο και την πηρε ο υπνος στη πολυθρονα,επεσε το τσιγαρο κατω και επιασε φωτια.Πυροσβεστικη ηρθε να πουμε,εδω κοντα σε μενα μενει.Στα καλα καθουμενα τωρα να την παθεις ετσι LOL.

Τυχερος εισαι Link,αν καταπινες καμια γουλια ισως να ειχες προβλημα.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Μονο για barman κανεις...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    LOL

Άσε Azrael, αυτό σκεφτόμουνα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Και μετά τι να σου λέει η μάνα σου πρόσεξε μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό. Το κάνεις μόνος σου.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Παλι καλα που δε το ηπιες,θα τρεχαμε.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Υ.Γ. Link η φρασούλα κάτω από το nick σου τα σπάει. Έχεις δει το "Land and Freedom" του Ken Loach?
    Ναι! Παλιότερα.
    Κλασικό, όπως και οι περισσότερες ταινίες του Loach που έχω δει, που με εξαίρεση λιγάκι το Sweet Sixteen, όλες μου άρεσαν.

On topic:
    Γυρνάω χθες βράδυ στο σπίτι κατά τις 2:00 και έχοντας πιει αρκετούς καφέδες όλη τη μέρα δε με πιάνει ύπνος. Ανοίγω λοιπόν να διαβάσω ένα βιβλίο που είχα δίπλα για να περάσει η ώρα μέχρι να κοιμηθώ. Η ώρα περνάει και συνεχίζει να μη με πιάνει ύπνος. Στο μεταξύ, το βιβλίο παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον για να το αφήσω. Καλά λέω, "άσε, δε κοιμόμαστε σήμερα". Αφού το παίρνω απόφαση, πάω λοιπόν και βάζω λίγο ουίσκι για να χω δίπλα να πίνω, ανάβω τσιγάρο και συνεχίζω το διάβασμα.

Καθώς περνάει η ώρα, κάτι που έχει πάει πολύ αργά, κάτι η απορρόφηση από το βιβλίο, οι κινήσεις μου γίνονται τελείως μηχανικές στο σήκωμα του ποτηριού και στο τίναγμα του τσιγάρου. Μετά από ένα σημείο λοιπόν, και έχοντας τοποθετήσει στο τραπεζάκι το ποτήρι και το τασάκι δίπλα δίπλα, χωρίς να πάρω χαμπάρι, έχω μετατρέψει το λίγο ποτό που έχει μείνει σε τασάκι. Δεν έχω καταλάβει τίποτα, μέχρι τη στιγμή που αποφασίζω να πετάξω το τσιγάρο μέσα στο δήθεν τασάκι. Ξαφνικά λοιπόν, μέσα στην απόλυτη ησυχία, ακούω το αγαπημένο τςςςςςςςς του σβησίματος και λέω WTF?!?

Ashtray Fail

Leave a comment:

• straier
    replied
    Α ναι δίκιο έχει. Δε μπορείς να την αντιγράψεις σε DVD αν είναι 4GB. Ούτε και σε FAT32.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ο σκληρός σου είναι φορμαρισμένος σε FAT32 ? Αν ναι, είναι λογικό να μην μπορείς να διαχειριστείς αρχεία μεγαλύτερα των 4 Gb, καθώς υπάρχει όριο by default στα 2 Gb. Βέβαια αν ήταν έτσι δεν νομίζω καν να μπορούσες να αποθηκεύσεις και να παίξεις την ταινία, όμως είναι μια σκέψη.
    Molis dokimasa na metakinhsw ena video megethous 14 gigabyte kai to ekana xwris provlhma.
    Alla me evales se skepseis twra giati afto pou eipes mporei na isxyei gia tous allous diskous pou prospathw na kanw thn antigrafh, tha to koitaksw, thanks.

Κάνε και ένα ρησταρτ αν δεν έχεις κάνει ήδη...
    Thn tainia thn exw apo ton Iounio

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δοκίμασε να δεις αν το αρχείο έχει κάποιο error, cyclic redundancy check κλπ. Κάνε και ένα ρησταρτ αν δεν έχεις κάνει ήδη...

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ο σκληρός σου είναι φορμαρισμένος σε FAT32 ? Αν ναι, είναι λογικό να μην μπορείς να διαχειριστείς αρχεία μεγαλύτερα των 4 Gb, καθώς υπάρχει όριο by default στα 2 Gb. Βέβαια αν ήταν έτσι δεν νομίζω καν να μπορούσες να αποθηκεύσεις και να παίξεις την ταινία, όμως είναι μια σκέψη.

Ρίξε μια ματιά κι εδώ

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα ρε, διαβαζετε τα posts πριν απαντησετε; αφου ειπε εξαρχης ποιο ειναι το προβλημα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H tainia pezei kanonika alla den mporw na thn dosw se kanena alla oute kai na thn kanw back up.
    Ekei einai to provlhma.

Leave a comment:

Working...
X