Που να ακουσεις ατακες που ΔΕΝ υπαρχουν στο βιντεο... Οπως ο πιο out of place χαρακτηρας στην ιστορια των videogames...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh Solid Birthday Party
Collapse
X
-
Originally posted by Raphael View Post-Τώρα αρχίζει το παιχνίδι, όλα ωραία και καλά...
-Αυτό είναι ωραία και καλά;
-Χριστός και Παναγία...
-Άλλο ένα παιχνίδι Sonic που δεν έχει κανένα νόημα..
-Τι λες ρε, ποια είναι καλύτερα, τα Μάριο..;
-Κάτσε να δεις ρε, χάνεις..!
-Ήδη έχασα πολλά απ'τη ζωή μου.
-Τι είναι αυτά; Sprite;
-Ναι.
-Sprite είναι;;
-Εγώ νόμιζα οτι είναι ψέμα...μου φάνηκαν σαν sprite..

Που να ακουσεις ατακες που ΔΕΝ υπαρχουν στο βιντεο... Οπως ο πιο out of place χαρακτηρας στην ιστορια των videogames...
Leave a comment:
-
(Meta apo ena grhgoro edit...) Xmmmm den kserw se ti anaferesai...-Ο τίτλος του τελευταίου βίντεο πολύ καλός: Just taliking. Αναφέρεται στον μυθικό βασιλιά των Τάλι.
Leave a comment:
-
Μα ακριβώς εκεί κρύβεται η μαγεία, στη φυσικότητα.Xεχε και να φανταστείς ότι όλα μου βγήκαν φυσικά.Δεν μπορώ να προσποιηθώ εξάλλου!
-Η λέξη αγοραστή είναι πολύ συνηθισμένη, αδόκιμη ίσως συνηθισμένη δε.
-Ο τίτλος του τελευταίου βίντεο πολύ καλός: Just taliking. Αναφέρεται στον μυθικό βασιλιά των Τάλι.
Leave a comment:
-
-Τώρα αρχίζει το παιχνίδι, όλα ωραία και καλά...
-Αυτό είναι ωραία και καλά;
-Χριστός και Παναγία...
-Άλλο ένα παιχνίδι Sonic που δεν έχει κανένα νόημα..
-Τι λες ρε, ποια είναι καλύτερα, τα Μάριο..;
-Κάτσε να δεις ρε, χάνεις..!
-Ήδη έχασα πολλά απ'τη ζωή μου.
-Τι είναι αυτά; Sprite;
-Ναι.
-Sprite είναι;;
-Εγώ νόμιζα οτι είναι ψέμα...μου φάνηκαν σαν sprite..

Leave a comment:
-
Akoma ena video gia shmera, to opoio ksemprostiazei ton pragmatiko logo gia ton opoio mas mazepse spiti tou o Evans...
P.S Ramparter mhn trelatheis pali, enweitai pws kanoume plaka, nomiza pws den tha xreiazotan na ta leme afta..
Leave a comment:
-
Ναι ρε δεν είχε ούτε πουρέ το πάρτυ. Πραγματικά δεν πρόκειται να ξαναπάω, χωρίς αγοραστή τούρτα και πουρέ δεν γίνεται δουλειά...
Leave a comment:
-
Jedah, το οτι δεν ειχε πουρε σε χαλασε;
Ground τελειο το βιντεο.Paixtis θεος απλα.
Leave a comment:
-
Twra h esy kollhses emena, h egw esena, h kapoios kai tous 2 mas...τωρα που ειμαι αρρωστος μου ειναι απολυτως απαραιτητο..
Pou tha paei tha ton petyxoume ton enoxo...
Leave a comment:
-
Θ-Ε-Ο-Ι ΑΠΛΑ !
Τα σπάσατε μλκες , άπειρο γέλιο
... Στην επόμενη μάζωξη είμαι μέσα ότι και να γινει
Leave a comment:
-
Μη γυρισει και πει παντως κανενας οτι δεν τιμησα το δωρο, το εχω λιωσει κυριολεκτικα. Εχω παρατησει τα παντα ολα για παρτη του... Για ακομα μια φορα thanks. Και thanks φυσικα και στον Narc για το κασκολ του, τωρα που ειμαι αρρωστος μου ειναι απολυτως απαραιτητο...
Leave a comment:
-
κριμα που δεν ημουν και γω μιας και ειμαι ο πιο γαματος απο ολους σας!!!
Leave a comment:
Leave a comment: