Χρώσταγα ένα ποστ εδώ.
Είμαι συγκλονισμένος. Για πρώτη ίσως φορά στα χρονικά, το forum βρέθηκε στο φυσικό του χώρο - ένα σαλόνι με παιχνιδομηχανές. Απ'ό,τι φαίνεται τα σπάσατε κανονικά και είμαι περήφανος για σας. Μάπες και λοιπά δε θα σχολιάσω, πρώτον γιατί δε με παίρνει και δεύτερον γιατί ο Πατριάρχης σας επισκιάζει όλους άνετα. Είστε πολύ λίγοι για να συγκριθείτε μαζί του. Κατά τα άλλα, απορώ πώς δε βρέθηκε κανείς με Guitar Hero να γίνει της ποζεριάς το κάγκελο.
Να διατυπώσω επίσης κι εγώ τη ζήλια μου, καθώς ένα δωμάτιο με καμμένους κάφρους να στριφογυρνάνε γύρω από μπλιμπλίκια είναι σημαντικό μέρος της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας. Και θέλω κι εγώ τα ίδια. Και αν μπορούσα θα ανέβαινα. Αλλά δε μπορούσα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh Solid Birthday Party
Collapse
X
-
Τώρα παρατήρησα ότι ανάμεσα σε DJ και Tananga υπάρχει το Wii. Oh God...
Leave a comment:
-
Μπραβο ρε παιδια,σιγουρα θα ηταν γαμω.Αρχηγος ο Ground_zero,ελπιζω να μιλας εσυ σε ολα τα βιντεο.
Edit:Αυτο που εγραψες ακριβως απο πανω ειναι ενας απ'τους λογους.Πολυ γελιο σ'αυτο το σημειο.
Leave a comment:
-
Vasika, egw eimai o ratsisths se ekeino to meros tou video, exei sxesh me kati pou tou lew.Ρε Tananga, αν εσύ είσαι PS3 ρατσιστής, τότε εγώ είμαι Tan ρατσιστής
Leave a comment:
-
Δεν έφαγες καθόλου ξύλο, μα η κατάρα του Θεού έπεσε απάνω σου με πυρετό και τα χάλια σου. Οπότε το γλύτωσες.
Ρε Tananga, αν εσύ είσαι PS3 ρατσιστής, τότε εγώ είμαι Tan ρατσιστής !
Originally posted by Raphael View PostΠαιδιά τα σπάτε άγρια...!
Ειδικά το παιδί με την ασπρόμαυρη ριγέ δεξιά του Solid και το παιδί δύο θέσεις αριστερά του Solid στη πρώτη ομαδική φώτο...btw ποιοι είναι;Για να σε βοηθήσω λίγο Raphael, τα κάνω για σένα με την σειρά αρχίζοντας από τα δεξιά.Originally posted by Evans View Post
Πάνω δεξιά προς πάνω αριστερά: Ground_Zero, Maxim
Δεξιά προς αριστερά: Paixtis, Evans, DjSolid, Tananga, Doppelganger
Κάτω δεξιά προς κάτω αριστερά: Narcissus, Deus, Link123, Tannosuke.
Leave a comment:
-
Εμ δε δηλώσατε συμμετοχή, η πρόσκληση ήταν ανοιχτή για όλους
. Next time θα κάνουμε και κανά σποτάκι, για το έτσι. Μόνο που η επόμενη φορά θα έχει prive προσκλήσεις :xp: .
Leave a comment:
-
Padre di pensiero il Roma della famiglia pizza mexicana super mario brothers tessera tyria tortelini.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μα πόσο έπος ρε Grounda.Πολύ καλό παίδες.
Κρίμα,κρίιιιιιιιιμα με χειρονομία.Μα τι μλκς που είσαι ρε Coca cola Zero.
Leave a comment:
-
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ
ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΑΜΕ
ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ
Leave a comment:
-
Δεν είναι ασπρόμαυρη η ριγέ αλλά κιτρινογκρί.Εγώ είμαι όπως κατάλαβες.Τώρα για τον άλλον που λες δυο θέσεις αριστερά λογικά εννοείς τον doppelganger.
Leave a comment:
-
Παιδιά τα σπάτε άγρια...!
Ειδικά το παιδί με την ασπρόμαυρη ριγέ δεξιά του Solid και το παιδί δύο θέσεις αριστερά του Solid στη πρώτη ομαδική φώτο...btw ποιοι είναι;
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Thnx for the info alla afto kanw toso kairo, kai afto kanw kai se afto to video, apla den pianei.
Leave a comment:
Leave a comment: