Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh Solid Birthday Party
Collapse
X
-
Guys exw prospathisei 3 fores ws twra na anevasw to epomeno (mou pernei 1,5 wres h diadikasia) alla otan teleiwnei to upload mou vgazei error oti kai kala den mporei na kanei metatroph ton sygekrimeno typo arxeiou.
Bullshit, toso kairo ti arxeia anevaza? Kwloyoutube...
Tha ksanadokimasw se ligo...
Meta apo to epomeno video, exei seira to Sonic review.
Leave a comment:
-
Τι Project Zerο, εδώ μιλάμε για Alien Resurrection και βάλε. Καλιακούδα λέμε!
Leave a comment:
-
Θανάση, περαστικά σου ρε τρελέ !
Ρε το video το μισό το κάνατε σαν από Project Zero έτσι μισο-φωτεινό το μέρος που κάνατε ! Την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει πάλι πάνω το πάρτυ, θα φέρω την κάμερα μου !
Leave a comment:
-
Originally posted by Xeno View Post+1 στα περι Ico, εριξα κι εγω πολυ γελιο, thumbs up ground.
Γενικοτερα εχει γινει καλη δουλεια με τα videos και μενει κατι παραπανω για να θυμαστε εσεις αλλα και για να βλεπουν και να ζηλευουν οσοι δεν ηταν εκει
.
Το θεμα "ζηλια" ειναι και ο μοναδικος λογος για τον οποιο τραβηξαμε τα βιντεο...ειλικρινα...πραγματικα δηλαδη...δε λεω ψεματα...σοβαρα μιλαω...μα τι λεμε τωρα...τα παντα ολα...:phil:
Leave a comment:
-
+1 στα περι Ico, εριξα κι εγω πολυ γελιο, thumbs up ground.
Γενικοτερα εχει γινει καλη δουλεια με τα videos και μενει κατι παραπανω για να θυμαστε εσεις αλλα και για να βλεπουν και να ζηλευουν οσοι δεν ηταν εκει
.
Leave a comment:
-
Πω-πω παιδια, ευχαριστω για την αφιερωση. Συγκινηθηκα!!Originally posted by Ground_zero View PostTo meros:
Paides sorry pou argw, alla eimai xalia me pyrreto...
Eν τω μεταξυ εχω λιωσει στα γελια με τα σχολια. Κορυφαιο αυτο με το ICO & Shadow. Tα φεραμε για την καμερα & τους κουλτουριαρηδες μας.
Χαχα. παιδια επος, ζηλευω.
ΥΣ_Περαστικα!-GO
Leave a comment:
-
Τέλειο το video με τη παρουσίαση του cast, θύμισε κάτι από αγαπημένη σαπουνόπερα. Έπρεπε να είστε στο πλάι και να γυρνάτε με στυλ προς τη κάμερα, κοιτάζοντας με στόμφο το φακό.
Σοβαρά τώρα, ειδικά το κλικ της φωτογραφικής στο τέλος ήταν γαμάτο.
Leave a comment:
-
Άπειρο γέλιο...Πωπω πέρασα τέλεια!Δεν μπόρεσα πάντως να δείξω το score μου στο mario kart με το nikolara.Ήθελε Ιnternet.Κατά τα άλλα όλα ήταν super!Ήθελα κι άλλο four swords adventures.Δεν προλάβαμε να βγάλαμε ούτε ένα επίπεδο!Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να το τερματίσουμε.Evans μας είχες ριμάξει με τις φωτιές που μας πετούσες!!!Xαχαχαχα!!!
Leave a comment:
-
Kala ola ginontai mesa se ena klima humor, den to petaksa kai katw, panw sthn polithrona phge, alla akoumphse ta alla koutia sto dromo kai akousthke-Αν μου πετούσες δικό μου παιχνίδι έτσι θα έτρωγες ακούσια αντανακλαστική μπουνιά.
Leave a comment:
)
Leave a comment: