Μετά από συνάντηση που είχα με τον πάτερ Ιερεμία με έπεισε να ακολουθήσω το δρόμο της σωτηρίας και να απομακρυνθώ από τα πράγματα του διαβόλου.
Έτσι, αφού ο ίδιος διάλεξε τα games που έπρεπε να απομακρυνθούν άμεσα επειδή σύμφωνα με τον ίδιο ήταν τα πιο διαβολικά (Final Fantasy, Shenmue, Castlevania κτλ) μου ζήτησε να πουλήσω τα υπόλοιπα games/κονσόλες και τα χρήματα να τα δώσω στη μονή του (Ο θεός μας αγαπάει αλλά χρειάζεται λεφτά όπως μου εξήγησε).
Χωρίς άλλες καθυστερήσεις λοιπόν προχωράμε στο ψητό:
Στα πακέτα ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται και άλλα καλούδια ή ακόμα και games αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν και θα γίνει ενημέρωση αν όντως είναι έτσι (δεν πρόκειται να γίνει αύξηση τιμής).
Όλα μαζί 150 ευρώ.
Τα πακέτα δεν σπάνε. Θα δοθεί προτεραιότητα στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Πολύ καλή κατάσταση όλα και πλήρως λειτουργικά. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος (Ryu_gr Protect™). Για τυχόν απορίες παρακαλώ ρωτήστε.
Έτσι, αφού ο ίδιος διάλεξε τα games που έπρεπε να απομακρυνθούν άμεσα επειδή σύμφωνα με τον ίδιο ήταν τα πιο διαβολικά (Final Fantasy, Shenmue, Castlevania κτλ) μου ζήτησε να πουλήσω τα υπόλοιπα games/κονσόλες και τα χρήματα να τα δώσω στη μονή του (Ο θεός μας αγαπάει αλλά χρειάζεται λεφτά όπως μου εξήγησε).
Χωρίς άλλες καθυστερήσεις λοιπόν προχωράμε στο ψητό:
- Nintendo DS lite άσπρο με τα εξής παιχνίδια:
- Nintendogs Λαμπραντόρ
- Zelda Phantom Hourglass
- Sonic Rush
- WarioWare Touched
- Contra 4 (Από τα αγαπημένα μου. Κόντεψα να μην κοιμηθώ το βράδυ από τη στεναχώρια μου όταν ο Sinclair είπε ότι δεν του άρεσε)
- New Super Mario Bros
- Castlevania Dawn of Sorrow
- Brain Training του δόκτωρ Kawashima
- Super Mario Bros. (NES Classics, GBA game. Απλά respect.)
- Cartridge ανάπτοντας + SD card 2GB για να φορτώσετε όποιο παιχνίδι θέλετε (δέχομαι και παρεγγελιές για να τα περάσω εγώ)
Περιλαμβάνεται θήκη και κουτί με πλήρη παρελκόμενα
- Zelda Phantom Hourglass
- Sonic Rush
- WarioWare Touched
- Contra 4 (Από τα αγαπημένα μου. Κόντεψα να μην κοιμηθώ το βράδυ από τη στεναχώρια μου όταν ο Sinclair είπε ότι δεν του άρεσε)
- New Super Mario Bros
- Castlevania Dawn of Sorrow
- Brain Training του δόκτωρ Kawashima
- Super Mario Bros. (NES Classics, GBA game. Απλά respect.)
- Cartridge ανάπτοντας + SD card 2GB για να φορτώσετε όποιο παιχνίδι θέλετε (δέχομαι και παρεγγελιές για να τα περάσω εγώ)
Περιλαμβάνεται θήκη και κουτί με πλήρη παρελκόμενα
Τιμή: 80 Ευρώ. -Πουλήθηκε
- Original Xbox με τα εξής παιχνίδια:
- Fahrenheit (Ακόμα δεν αξιώθηκα να το παίξω )
- Tony Hawk's Project 8
- Tony Hawk's Pro Skater 4
- Max Payne
- Max Payne 2
- Ninja Gaiden (George εκθείασέ το please)
- Marvel Nemesis Rise of the imperfects
- Lord of The Rings: The return of the King (εξαιρετικό co-op)
- Sega GT + Jet Set Radio Future
- Xbox Music Mixer + Μικρόφωνο (Εδώ George θα πάρεις μερίδιο . Δυστυχώς παίδες το παιχνίδι δεν παίζει στο Xbox μου αν και δεν έχει γρατσουνιές το DVD. Ίσως ένας καθαρισμός να το διόρθωνε)
- Halo
- Halo 2 Limited
- Burnout 3 (Εντάξει το παιχνίδι απλά τα σπάει)
- Metal Gear Solid 2
- Conker Live & Reloaded
- Star Wars: KOTOR ( )
- OutRun 2 (Σχεδόν συγκινούμαι που το αποχωρίζομαι)
- The House the Dead III
- Black (υπερπαραγωγή)
- Dead or Alive 3 (Από τα πρώτα games, έκανε επίδειξη δύναμης η κονσόλα)
Η κονσόλα έχει modchip που της επιτρέπει να παίζει αντιγραφές οποιασδήποτε περιοχής. Περιλαμβάνεται component καλώδιο με digital output για σύνδεση με HDTV και ηχοσύστημα, Remote control για DVD movies, 2 controllers.
Τιμή: 80 ευρώ -Πουλήθηκε
- Tony Hawk's Project 8
- Tony Hawk's Pro Skater 4
- Max Payne
- Max Payne 2
- Ninja Gaiden (George εκθείασέ το please)
- Marvel Nemesis Rise of the imperfects
- Lord of The Rings: The return of the King (εξαιρετικό co-op)
- Sega GT + Jet Set Radio Future
- Xbox Music Mixer + Μικρόφωνο (Εδώ George θα πάρεις μερίδιο . Δυστυχώς παίδες το παιχνίδι δεν παίζει στο Xbox μου αν και δεν έχει γρατσουνιές το DVD. Ίσως ένας καθαρισμός να το διόρθωνε)
- Halo
- Halo 2 Limited
- Burnout 3 (Εντάξει το παιχνίδι απλά τα σπάει)
- Metal Gear Solid 2
- Conker Live & Reloaded
- Star Wars: KOTOR ( )
- OutRun 2 (Σχεδόν συγκινούμαι που το αποχωρίζομαι)
- The House the Dead III
- Black (υπερπαραγωγή)
- Dead or Alive 3 (Από τα πρώτα games, έκανε επίδειξη δύναμης η κονσόλα)
Η κονσόλα έχει modchip που της επιτρέπει να παίζει αντιγραφές οποιασδήποτε περιοχής. Περιλαμβάνεται component καλώδιο με digital output για σύνδεση με HDTV και ηχοσύστημα, Remote control για DVD movies, 2 controllers.
Τιμή: 80 ευρώ -Πουλήθηκε
- PlayStation (PSX) με modchip, χειριστήριο DualShock και γνήσια κάρτα μνήμης.
Τιμή: 20 ευρώ -Πουλήθηκε
Στα πακέτα ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται και άλλα καλούδια ή ακόμα και games αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν και θα γίνει ενημέρωση αν όντως είναι έτσι (δεν πρόκειται να γίνει αύξηση τιμής).
Όλα μαζί 150 ευρώ.
Τα πακέτα δεν σπάνε. Θα δοθεί προτεραιότητα στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Πολύ καλή κατάσταση όλα και πλήρως λειτουργικά. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος (Ryu_gr Protect™). Για τυχόν απορίες παρακαλώ ρωτήστε.
Comment