Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τέλος εποχής - Όλα στο σφυρί

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Συζητούσα με τον πατέρα μου που έχει ένα PS2 και έλεγε πόσο ήθελε ένα καλό ραλάκι (σαν το GT4) γιατί μόνο τέτοια παιχνίδια παίζει. Δώρο-έκπληξη λοιπόν!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Τελευταίο και καλύτερο έμεινε το Gran Turismo 4 και κρατείται για τον Raf! (Αποστολή μόλις υπάρξει stock).

Ας μην λεώ τα ίδια πρόκειται για μοναδικό τίτλο που στόχευε στην τελειότητα.

Θυμάμαι πίσω στο 2005 (δεν είχα PS2 τότε) που η πειρατεία έδινε και έπαιρνε, οι εμπλεκόμενοι ανυπομονούσαν να κάνουν γερή μπάζα στο όνομά του αλλά έφαγαν τρελό άκυρο:

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    ΧΑχα ευχαριστώ για το support παίδες, λόγω απαίτησης του κοινού λοιπόν η πώληση του μεταδότη ονείρου αναβάλλεται. Κάποια AAA games όμως έφυγαν αλλά πήγαν σε εκλεκτό φίλο!

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μέχρι και το PC μπορεί να κριθεί προς αποχώρηση αλλά θα το παλέψω να μην.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Thanks ρε αρχηγέ, αλλα έχω το Dreamcast μου αγορασμένο 2001 με το που πέρασα Αθήνα. Ριου το Dreamcast μην το δώσεις για κανένα λόγο. Διοργανώνω εγώ έρανο και εκδηλώσεις να μαζέψουμε τα χρήματα για Ram, ssd, τι αλλο πισαδικο θες αλλά το DC δεν γίνεται να πουληθεί.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Ryu σ' αγαπάω, σ'εκτιμάω αλλά αν σου έρθει στιγμή να πουλήσεις το Dreamcast θα χεστούμε στο λέω. Μόνο σε κανά Burai Fighter να το πουλήσεις που ξέρω ότι θα καεί με την κονσόλα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έφυγε το PS2.
    Τα εναπομείναντα games του, Gran Turismo 4, God Hand, God of War II, (P)resident Evil 4, Yakuza 2, Tekken 5, 20 ευρώ όλα μαζί. Σχόλιο πρόκλησης εντυπώσεων εδώ: H αφρόκρεμα του PS2 παίδες!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Κύριοι το PS2 είναι ακόμα εδώ και σας περιμένει. Όποιο παιδί το θέλει αλλά σκέφτεται την τιμή ας μου στείλει μήνυμα, θα τα βρούμε. Ό,τι άλλες απορίες έχετε ρωτήστε. Τα games όλα 5 ευρώ πλέον.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Κύριοι έγιναν μειώσεις τιμών για τα προϊόντα PS2. Επίσης έμειναν για X360 Gears of War 3 και Call of Duty: Black Ops, 8 ευρώ έκαστο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ryu, σύνελθε, σε λίγο θα πουλήσεις και το Dreamcast..!

(σε τέτοια περίπτωση ωστόσο θα περιμένω πρώτος pm)

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Σωστος ο Ryu, σου λεει αφου θα τα παιζω ολα απο το PS TV γιατι να κραταω τις κονσολες και τα κουτια να πιανουν χωρο

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Από το σφυρί δεν γλύτωσε ούτε το θρυλικό PS2.
    Δικό σας:

- PlayStation 2 Slim (SCPH-70004) + 2 original controllers + 8MB original memory card + Component cable για σύνδεση με HDTV + standard composite cable + μοντάρισμα με Swap Magic 3.6: 50 ευρώ

Σημείωση: Το μοντάρισμα με Swap Magic 3.6 είναι προσθήκη μερικών μηχανικών μερών στο εξωτερικό μέρος της κονσόλας (δεν έχει γίνει καμία επέμβαση εσωτερικά) για να παίζει backup CD και DVD. Αν επιθυμείτε μπορούν να αφαιρεθούν και να επανέλθει η κονσόλα στην αρχική της κατάσταση.

- Gran Turismo 4: 10 ευρώ. To αγαπημένο μου. Άψογη εικόνα. Λες και είναι γενιάς 360/PS3. Simulation ραλλάκι και σε χώμα παρακαλώ. Οι Ιάπωνες τρελάθηκαν.

- Tekken 5: 10 ευρώ. Γιατί Χρηστάρα μου δεν είδαμε ένα Street Fighter με τέτοια γραφικά σε αυτή γενιά;

- God Of War 2: 10 ευρώ. Άλλη παιχνιδάρα. Μόνο του έπαιζε μπάλα το PS2.

- Swap Magic 3.6 (πλήρες) για αναπαραγωγή backup CD + DVD: 20 ευρώ.

- Yakuza 2 (δυστυχώς το κουτί του πάνω δεξιά έχει ένα βαθούλωμα λόγω κακής τοποθέτησης σε αποθηκευτικό χώρο): 10 ευρώ. Αν και δεν το τελείωσα το παραδέχομαι το game. Είχε προσωπικότητα. Θυμάμαι σε ένα σκηνικό μπορούσες να λύσεις μια υπόθεση με 3 διαφορετικούς τρόπους. Είτε τον κανονικό (like a sir νίκαγες στο τζόγο), είτε του εργάτη μαζεύοντας τα λεφτά αργά και βασανιστικά, είτε του πονηρού που έβρισκες μια αδυναμία σε αυτόν που του έδινες τα λεφτά και προχώραγες. Respect.

Όλα μαζί (Post #29 και #30) 70 ευρώ.

Όλα είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς φθορές εκτός από το Yakuza 2 το οποίο έχει ένα μικρό πρόβλημα στο κουτί όπως περιγράφεται πιο πάνω. Επίσης τα games είναι πλήρη.

Σε καλή μεριά

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Νέες καταχωρήσεις, διαλέχτε, διαλέχτε!

Πωλούνται για PlayStation 2 τα εξής:

- Metal Gear Solid 3: Subsistence (Συσκευασία τριών DVD): 30 ευρώ. Πουλήθηκε

- God Hand: 10 ευρώ

- Resident Evil 4: 10 ευρώ

- Guitar Hero 3 + Κιθάρα: 10 ευρώ (Μαζί δίνεται και Demo του Guitar Hero 2). Υπερπαιχνίδι για όποιον ασχοληθεί για πρώτη φορά με τη σειρά! Άμα δεν πωρωθείτε σας δίνω τα λεφτά σας πίσω στο διπλάσιο!

Είναι σε άριστη κατάσταση.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Εννοείται το εννοεί ο Ρέναρος καθότι είναι δηλωμένος ρετρόφιλος.

Ποιός άλλος άλλωστε είχε τα @@ να παίξει DOOM II στο Xbox Live;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αν το εννοείς ευχαριστώ. Ο κύριος λόγος που το αγόρασα ήταν 1) ο Ryu που τον ξέρω και σαν παρουσία στο forum αλλά έχουμε γνωριστεί και δια ζώσης και 2) το ότι έχω games όπως το Orta, το Otogi που ήθελα να παίξω στο 360 αλλά ποτέ δεν υπήρχε ΒC της προκοπής.
    Απλώς να σημειώσω έτσι για την ιστορία πως επανειλημμένα είπα στον Γιώργο να κρατήσει αρκετά πράγματα μιας και αισθανόμουν πως τον κλέβω στη συγκεκριμένη τιμή.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Εσύ κύριε (δεν λέμε ονόματα γρσουσουζεύει)που πήρες το original Xbox με τα παιχνίδια του έκανες ίσως την καλύτερη αγορά που θα μπορούσες να κάνεις ποτέ. Μπράβο στο Ryu για την προσφοράρα που έκανε και επίσης μια μούντζα στην μάπα μου που δεν προέβην στην αγορά του κουτιού νωρίτερα.

Μπράβο μαλάμπα Ren. Καλά τα κατάφερες.

Leave a comment:

Working...
X