Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αnime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    η πλακα ειναι οτι απ'οσα εχεις δει το naruto παιζει να ειναι το χειροτερο:troll: , εμεις εδω οι περισσοτεροι εχουμε μπει σε τριψηφια νουμερα anime/manga τοσα χρονια

α και claymore κοιτα να διαβασεις το manga γιατι δεν εχει καμια σχεση με το πως τελειωσε το anime

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    At this point eimai sigouros kai egw oti kanoun plaka.
    Alla entaksei en merh dikaiologw ton paixth giati exw thn entypwsh pws to Naruto paizei na einai to mono anime pou exei dei.
    Χαχα καλό αστείο!Όχι ότι έχω δει πολλά βέβαια αλλά πάμε να δούμε τι έχω δει.Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από παλιά.Έχω δει kabamaru,dragonball,deathnote,claymore και naruto.Δεν είναι πολλά αλλά αν αναλογιστείς πόσα επεισόδια είναι το dragonball και πόσα naruto έχουν δείξει μέχρι στιγμής δεν τα λες και λίγα!Το naruto λοιπόν μέχρι στιγμής αν αναλογιστείς το μέγεθός του τα πάει πολύ καλά.Δύσκολα σειρές τόσων επεισοδίων κρατιούνται έτσι.
    Το one piece που είδα λίγο δεν με κράτησε να το συνεχίσω και το hxh θα το δω κάποια στιγμή.Δεν έχω χρόνο τώρα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Παιδες θα το ξεκινησω τωρα που ολοκληρωσα το one piece, το εβαλα στα σχεδια λογω των δικων σας αναφορων, συντομα θα δωσω και σχολιασμο!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έτσι ρε Vaynard σωστά μιλάς.
    Όσον αφορά τα 2 τελευταία επεισόδια Ναρούτο είχαν κάποιο ενδιαφέρον,αλλά κούρασαν και ήταν γεμάτα φίλλερ.Και είχα χαρεί που ήταν 2 επεισόδια μαζί...
    Κατά τ'άλλα ξεκίνησα το Kuroko no basuke.Δύο επεισόδια έχω δει αλλά μου αρέσει πολύ ως τώρα.Είναι και λίγα επεισόδια.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    nooto αρχισε hxh.... τωρα που ειδα με εικονα και ηχο το τελευταιο arc του hxh (το οποιο δεν ειχε γινει ποτε animated μεχρι τωρα) και μου υπενθιμισε καποια πραγματα που ειχα διαβασει στο manga μερικα χρονια πριν....nothing comes close στo hxh στα shonen really, και περνω πισω σαν βρεγμενη γατα αυτο που ειχα πει για shoking/hype moments για one piece vs hxh

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nooto esu HxH vlepeis?

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εξαιρετικά τα δυο τελευταία επεισόδια naruto για ακόμη μια φορά.Επιτέλους το origin των akatsuki και ο λόγος που έχει rinnegan ο nagato αλλά και άλλα περί gedo statue και madara και rinnegan!Πάμε δυνατά!
    Τι λες βρε Paixtis, τα 2 τελευταια επεισοδια αν εξαιρεσεις το πρωτο δεκαλεπτο του πρωτου (μεχρι εκει που λεει ο obito οτι θα βρισκεται στο ιδιο σημειο καθε μερα) ειναι fillers Ασε που δειχνει και με γελοιο τροπο τη σχεση Konan-Yahiko τη στιγμη που απο το canon ξερουμε οτι ηταν κανονικα ζευγαρι.

Πανω σε αυτο που ελεγα τη προηγουμενη φορα, στη μαχη Konan-Obito, ο Obito αναφερει οτι εκεινος ηταν που οδηγηδε τον Yahiko στην δημιουργια των Akatsuki και εκεινη μενει εκπληκτη... Εδω αντιθετα βλεπουμε οτι ειναι και οι 3 μαζι οταν τους πρωτοπαρουσιαζεται και πριν απο αυτο δεν ειχε δει τον Yahiko ποτε στη ζωη του

Στα του One Piece, το ολοκληρωσα, εμενα το Punk Hazard δεν μου φανηκε κουραστικο (μακραν το χαρακτηρισμο τον κερδιζει το Arabasta imo) αλλα εχει βεβαια διαφορα οταν μπορεις να δεις ενα Arc ολοκληρο. Παντως κλεινει τελεια και με πολυ hype για το Dresserosa. Κακομαθα τωρα, αντε να δουμε πως θα αντεχω ενα επεισοδιο την εβδομαδα

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    At this point eimai sigouros kai egw oti kanoun plaka.
    Alla entaksei en merh dikaiologw ton paixth giati exw thn entypwsh pws to Naruto paizei na einai to mono anime pou exei dei.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    πλακα κανεις...αθλιο το flashback και ειχε και filler μεσα

σε αλλα νεα εκανα catchup το hxh που περιμενα να τελειωσει το chimera arc για να το δω ολοκληρο αλλα δεν κρατιομουνα αλλο,30 επεισοδια σε 2 μερες απλα... και ακομα δεν εχει δειξει τις δυο καλυτερες σκηνες του arc...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εξαιρετικά τα δυο τελευταία επεισόδια naruto για ακόμη μια φορά.Επιτέλους το origin των akatsuki και ο λόγος που έχει rinnegan ο nagato αλλά και άλλα περί gedo statue και madara και rinnegan!Πάμε δυνατά!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ωχ.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αυτο εννοουσα , ειναι καπου στα 50 chapters η διαφορα ισως βαλουν και αλλο

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι άλλο;Πήγαν ήδη σε ένα των 3 επεισοδίων.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ειναι πολυ κοντα το anime στο manga θα πανε σε ενα filler arc πρωτα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσε το Punk hazard,άρχισε το Dressrosa και πλέον η αναμονή για το επόμενο επεισόδιο ΟΡ έγινε αβάσταχτη.

Leave a comment:

Working...
X