.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Official Batman Thread
Collapse
X
-
Tο έχω κατεβάσει σε HD εδώ και καιρό αλλά δεν θα το δω αν δεν βγει και το part 2
.
-
Ρε μάγκες έχει κυκλοφορήσει το Dark Knight Returns, Part 1! Ground_zero γιατί δεν μας ενημέρωσες; Αυτό θα στο κρατάω.
Leave a comment:
-
Καλο read αν και προσπαθει πολυ και τα παραλεει λιγο.
http://www.cracked.com/article_20012...re-honest.html
Leave a comment:
-
Bat Man of Shanghai. Ενα ωραίο animated short σε Elseworlds στυλ.
Leave a comment:
-
Καλό το όλο σκηνικό που έφτιαξαν αλλά το παραγάμησαν! Παρόλα αυτά γέλασα!!
Leave a comment:
-
Η τελική μάχη μεταξύ bane και batman (είναι spoiler free δείτε το
)
Leave a comment:
-
Kai egw afthn thn stolh ths catwoman protimw.
Tha mporouse na einai kai xeirotera vevaia, tha mporouse na einai kai Hali Berry (pun intended).
Leave a comment:
-
Εμένα σαν ηθοποιός μου αρέσει η Hathaway αλλά δεν μου πάει για μοιραία badass ακροβάτησα.
Στην στολή της αυτό που με χαλάει πιο πολύ είναι από το λαιμό και πάνω. Μαλλιά μακρυά φτιαγμένα με περιποιημένο χτένισμα λες και πάει σε καμιά έκθεση (
) και μάσκα χάλια μαύρα που δεν κρύβει ούτε το πρόσωπο της. Πολύ φλωρικη catwoman δηλαδή.
κάπως ετσι θα ηταν πολυ καλύτερη

και με αυτή την μάσκα
Leave a comment:
-
Μπόλικη δράση είδα στο τρέηλερ πάντως. Απλά έλειπαν τα ηχητικά εφέ.Αρκετά καλό trailer (imo) που προσπαθεί (όπως και οι ταινίες βεβαία) να δώσει περισσότερη έμφαση στο σενάριο παρά στην δράση, αλλά και χωρίς να δώσει τα πάντα φάτσα κάρτα . Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πολύ ζουμί σεναριακα.
Βλασφημία! Δεν ήταν του Μπάρτον βέβαια...oute tou Barton htan kata thn gnwmh mou.
Leave a comment:
-
Εμένα του Burton η στολή μου άρεσε και πολύ μάλιστα. Αν και imo πολύ ωραία στολή ήταν αυτή της action figure από τη σειρά Legends όπως και από την animated series. Βέβαια και οι τωρινές- σύγχρονες στολές της Catwoman μου αρέσουν αλλά είμαι κλασικά fan των πιο παλιών στολών. Αν και από το λίγο που έπαιξα το Arkham City η εμφάνιση της catwoman μου άρεσε πολύ.
Η Hathaway δε μου αρέσει και πολύ σαν ηθοποιός( έχω δει ταινίες της με τα χίλια ζόρια όμως ειδικά αυτή με την Lopez δεν παλευόταν xD), ωστόσο σαν Selina Kyle θεωρώ πως ταιριάζει με τα κλασικά πρότυπά των bat comics, σαν physique και εμφάνιση, σίγουρα περισσότερο από την Pfeiffer.
Bέβαια για χάρη του comeback του Batman άντεξα την Κρουζίτσα, εδώ θα κολλήσω
Leave a comment:
Leave a comment: