Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Official Batman Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sOLiD SNAKE
    replied
    Tο έχω κατεβάσει σε HD εδώ και καιρό αλλά δεν θα το δω αν δεν βγει και το part 2 .

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ρε μάγκες έχει κυκλοφορήσει το Dark Knight Returns, Part 1! Ground_zero γιατί δεν μας ενημέρωσες; Αυτό θα στο κρατάω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Still a better story than Rises

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έχουν βγει πολλά fan films, πέτυχα αυτό και μ' άρεσε:

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Καλο read αν και προσπαθει πολυ και τα παραλεει λιγο. http://www.cracked.com/article_20012...re-honest.html

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αφού είναι χαζοί και δε χτυπάνε το Bane στα weak spots του...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Bat Man of Shanghai. Ενα ωραίο animated short σε Elseworlds στυλ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    SOON!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Καλό το όλο σκηνικό που έφτιαξαν αλλά το παραγάμησαν! Παρόλα αυτά γέλασα!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Malakia htan IMO.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Η τελική μάχη μεταξύ bane και batman (είναι spoiler free δείτε το )

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai egw afthn thn stolh ths catwoman protimw.

Tha mporouse na einai kai xeirotera vevaia, tha mporouse na einai kai Hali Berry (pun intended).

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εμένα σαν ηθοποιός μου αρέσει η Hathaway αλλά δεν μου πάει για μοιραία badass ακροβάτησα.

Στην στολή της αυτό που με χαλάει πιο πολύ είναι από το λαιμό και πάνω. Μαλλιά μακρυά φτιαγμένα με περιποιημένο χτένισμα λες και πάει σε καμιά έκθεση () και μάσκα χάλια μαύρα που δεν κρύβει ούτε το πρόσωπο της. Πολύ φλωρικη catwoman δηλαδή.

κάπως ετσι θα ηταν πολυ καλύτερη

και με αυτή την μάσκα

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αρκετά καλό trailer (imo) που προσπαθεί (όπως και οι ταινίες βεβαία) να δώσει περισσότερη έμφαση στο σενάριο παρά στην δράση, αλλά και χωρίς να δώσει τα πάντα φάτσα κάρτα . Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πολύ ζουμί σεναριακα.
    Μπόλικη δράση είδα στο τρέηλερ πάντως. Απλά έλειπαν τα ηχητικά εφέ.

oute tou Barton htan kata thn gnwmh mou.
    Βλασφημία! Δεν ήταν του Μπάρτον βέβαια...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Εμένα του Burton η στολή μου άρεσε και πολύ μάλιστα. Αν και imo πολύ ωραία στολή ήταν αυτή της action figure από τη σειρά Legends όπως και από την animated series. Βέβαια και οι τωρινές- σύγχρονες στολές της Catwoman μου αρέσουν αλλά είμαι κλασικά fan των πιο παλιών στολών. Αν και από το λίγο που έπαιξα το Arkham City η εμφάνιση της catwoman μου άρεσε πολύ.

Η Hathaway δε μου αρέσει και πολύ σαν ηθοποιός( έχω δει ταινίες της με τα χίλια ζόρια όμως ειδικά αυτή με την Lopez δεν παλευόταν xD), ωστόσο σαν Selina Kyle θεωρώ πως ταιριάζει με τα κλασικά πρότυπά των bat comics, σαν physique και εμφάνιση, σίγουρα περισσότερο από την Pfeiffer.

Bέβαια για χάρη του comeback του Batman άντεξα την Κρουζίτσα, εδώ θα κολλήσω

Leave a comment:

Working...
X