Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    Για Lan party δεν ξέρω, ξέρω όμως πως είναι να το τραγουδάς με τη παρεϊστικη cult υπερμπάντα Bafory muahahahah!!!!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Καλα το πατε..

Κανεις ομως δεν εχει ζησει την μεγιστη εμπειρια.

Ξερετε τι ειναι να κανεις LAN Party (lol so 90s btw) και να ακους επι 24ωρες και βαλε το Breaking the law?

Brings back memories .

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Κουφάλες ρουλάρετε
    Να βάλω το λιθαράκι μου με το ακόλουθο

Και για όσους δεν έχουν πάρει πρέφα ακόμα, ρίχτε μια ματιά εδώ: http://www.brutallegendgame.com/splash/

Leave a comment:

• Jedah
    replied

Τι να λέμε τώρα;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Σωστός αλλά να το διορθώσω λίγο

EDIT:
    Και επειδής οι Priest είναι ΘΕΟΙ

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Άσχετο με την κουβέντα αλλά για να τελειώνουμε μια και καλή:

ΤΕΛΟΣ

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    ευχαριστω! συνηθως δεν διαβαζω τα σχολια
    να'σαι καλα

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Carnal Decay - Coward συμφωνα με τα σχολια.

Omg it's lol-tastic.

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    πρεπει καποιος να μου πει ποιο κομματι ειναι αυτο.
    http://www.youtube.com/watch?v=PLyTr...eature=related

Leave a comment:

• Orpheus
    replied
    Να τι έχω ξεθάψει εγώ:

Θεωρητικά το metal γεννήθηκε όταν oι Steppenwolf είπαν "...heavy metal thunder..." στο born to be wild για την ταινία easy rider.Από εκεί έχουμε τον όρο. Μετά η metal-στην σημερινή μορφή της- βασίστικε τόσο πολύ στην ροκ με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο το ποιος την σκέφτηκε σαν ξεχωριστό είδος.
    Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι Sabbath επαίξαν μεγάλο ρόλο στην Metal σκηνή και ήταν σημαντική επιροή για άλλα μεγάλα συγκροτήματα του χώρου.
    Οσον αφορά την παραμόρφωση-πρώτος την "ανακάλυψε" ο Hendrix καταλάθος όταν προσπάθησε να συνδέσει δύο amplifiers και να περάσει το σήμα της κιθάρας και απ΄τους δύο με τα γνωστά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι ο Hendrix πρέπει να ήταν ο πρώτος overdrive-junkie μουσικός!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Εμένα γιατί μου φαίνεται πως δεν έχετε ακούσει ποτέ Jimi Hendrix?

http://www.youtube.com/watch?v=X5V98Vkor9A

AYTO είναι το ξεκίνημα του metal κύριοι...

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Όλο το metal άρχισε και βασίζεται πάνω στο Achilles Last Stand από Led Zeppelin (). Maiden εννοείται πως θα είμαι (αν βρω εισητήριο, μέχρι τώρα ήμουν στον κόσμο μου, πρέπει να δράσω επειγόντως). Η αλήθεια είναι ότι σαν performers είναι άψογοι, αν και πανομοιότυποι σε κάθε τους συναυλία ( μπορεί να μου πείτε ότι αυτό συναντάται σε πλειοψηφία συγκροτημάτων αλλά παραδόξως, το έχω δει μόνο στους Maiden τόσο έντονα). Είχα πάει πέρσυ έχοντας δει μόνο lives τους σε DVD και ένιωθα λες και τους είχα δει τουλάχιστον 5 φορές live. Παρόλα αυτά το live ήταν αρκετά καλό, παρά την πικρή γεύση που άφησε η μικρή του διάρκεια και η τσιμπημένη τιμή του εισητηρίου. Highlights η αναμενόμενη μεν, εκπληκτική δε, έναρξη με Different World (δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ μου άρεσε αυτό το τραγούδι - μάλλον του έδωσε bonus ότι ήταν το πρώτο κομμάτι που έβλεπα live από την αγαπημένη μου μπάντα), ο Dickinson πάνω στο tank με στρατιωτική στολή να κουνάει την βρεττανική σημαία στο Trooper και ένα κατάμεστο στάδιο να τραγουδάει στον Harris χρόνια πολλά. Αξέχαστες στιγμές...

PS: Αzrael εσύ ήσουν ο τύπος που φώναζε στην Lauren να βγάλει την μπλούζα της;

Leave a comment:

• DiscipleInAgony
    replied
    Bασικά η αρχή του metal οριοθετείται σε κάτι ηχογραφήσεις των cream, όπου υπάρχει ο θόρυβος από την παραμόρφωση της κιθάρας...
    Οι Black Sabbath γέννησαν όμως τα πάντα...από doom μέχρι gothic....

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αν καποιος με ρωταγε ποιος ειναι ο ορισμος του metal,μαλλον θα του ελεγα πως ειναι το riff του breaking the law(και οχι "μπρικι κολλω" που νομιζε ο μικρος αδερφος μου[/b]

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Αν καποιος με ρωταγε ποιος ειναι ο ορισμος του metal,μαλλον θα του ελεγα πως ειναι το riff του breaking the law(και οχι "μπρικι κολλω" που νομιζε ο μικρος αδερφος μου ).

Leave a comment:

Working...
X