Announcement
Collapse
No announcement yet.
metal music \m/
Collapse
X
-
Πολύ σωστός και ο Altair! Δυστυχώς είναι μια από τις μπάντες που δεν είδα ποτέ ζωντανά και λυπάμαι πολύ για αυτό. Η μουσική τους αξία βέβαια είναι πολύ μεγάλη.
Και ας σας κάνω και λίγη πλάκα. Επικίλα μέρος ντέφτερον!
Leave a comment:
-
Α ρε Τίτε τι μου έκανες.Για σένα.
Psychotic Waltz - I remember
Leave a comment:
-
-
Είσαι θεούλης ρε Τίτε!!! Σε επικό πάντως μετράνε και οι ακόλουθοι( old school όσο δεν πάει όμως)
Btw το νέο Maiden δεν είναι καθόλου άσχημο τελικά. Τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο από τα Dance of Death και A matter of life and death. To El Dorado παραμένει μούφα όμως...
Leave a comment:
-
Το Black Ice είναι ένα απλά καλό δισκάκι για AC/DC. Καμμία σχέση με το Ballbreaker και Stiff Upper Lip.
Το νέο spiritual είναι εντελώς χάλι αν και το προηγούμενο το Demons μετριότητα ήταν όσο δεν πήγαινε- με το ζόρι ξεχώριζαν δυο κομμάτια και φυσικά ο θεός JB. Κάηκε ο Μιχαλάκης με τόσα συγκροτήματα.
Btw άκουσα το el dorado από Maiden... Χάλι απλά... Αν ο δίσκος είναι σε αυτό το στυλ μετράω τρίτη συνεχόμενη φρίκη μετά από τα μετριότατα Dance of Death, Matter of life and death. Άκουσα και το νέο του Ozzy, άλλη μεγάλη πατάτα από εκεί...
Δισκάρα ωστόσο το Full of Hell των Howl.

Leave a comment:
-
πρόσεξε μόνο μην ακούσεις κατά λάθος κομμάτια από το τελευταίο τους cd, το return to zero (όνομα και πράμα) με τον ApoLOL Papathanasio των firewind στη φωνή, γιατί θα ξενερώσεις. εγώ ακόμα το σκέφτομαι αν θα πάω στο λάιβ.Originally posted by Altair View PostΆκουσα το Black Ice των AC/DC.Μέτριος δίσκος και καραπαιγμένος από τους ίδιους στο παρελθόν πολύ καλύτερα.Ίσως να μην είμαι σε φάση κιόλας δεν ξέρω.Πάμε πάλι για Spiritual Beggars.Κι όσο σκέφτομαι ότι κάποτε έκανα προσπάθεια να καταλάβω γιατί αρέσουν τόσο πολύ στον κόσμο.Και τώρα είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.Τι να πω.Άβυσσος τα αυτιά του metalhead.
επίσης οι Blind Guardian έβγαλαν δίσκο που είναι παραπάνω από αξιοπρεπής και οι Amorphis έβγαλαν dvd που πρέπει να το πάρω αύριο μεθαύριο.
Leave a comment:
-
Άκουσα το Black Ice των AC/DC.Μέτριος δίσκος και καραπαιγμένος από τους ίδιους στο παρελθόν πολύ καλύτερα.Ίσως να μην είμαι σε φάση κιόλας δεν ξέρω.Πάμε πάλι για Spiritual Beggars.Κι όσο σκέφτομαι ότι κάποτε έκανα προσπάθεια να καταλάβω γιατί αρέσουν τόσο πολύ στον κόσμο.Και τώρα είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.Τι να πω.Άβυσσος τα αυτιά του metalhead.
Leave a comment:
-
Αυτό που δε σταματάει να με εκπλήσσει είναι πόσες κατηγορίες metal μουσικής υπάρχουν.Λίγο φινλανδικό melodeath από τους Eternal Tears Of Sorrow για να σπάσει ο πάγος
Αυτό που έβαλες ήταν συμπαθητικό αλλά πάσχει πολύ στα φωνητικά του τραγουδιστή...
Leave a comment:
-
Λίγο φινλανδικό melodeath από τους Eternal Tears Of Sorrow για να σπάσει ο πάγος
Leave a comment:
-
Αυτόν τον καιρό πέρα από iron Maiden & Judas Priest που είχα καιρό να ακούσω,λιώνω τα albums των Grand Magus & Doomsword.Μα πόσο θεοί.Πρέπει να αγοράσω κάνα δισκάκι τους.
Leave a comment:
Leave a comment: