Announcement

Collapse
No announcement yet.

metal music \m/

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    No remorse στα Εξάρχεια.

Τα έχω ακούσει στο γιουτιούμπι αλλά κάποια στιγμή θα το πάρω και αυτό όπως και το δεύτερό τους που είναι εντελώς ακουστικό.

Για Deathspell τώρα έχω φάει σκάλωμα με το πρώτο της άτυπης τριλογίας- το Kenose είναι EP νομίζω- το Si momentum και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι Carnal Malefactor

Πολύ μαύρισε ξαφνικά το θέμα οπότε ας βάλω και ένα heavy metal κομμάτι από τους ASKA που είναι και σχετικά άγνωστοι αλλά πολύ πολύ καλό και τίμιο group

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Άτσα μπουράι σωστό σε βρίσκω.

Που το τσίμπησες ρε συ το box set?Το Nattens τα σπάει αλλά οκ Bergatatt>>Nattens για εμένα.Αν δεν το έχεις ακούσει το Bergtatt κάντο αμέσως!

Fas Ite εύκολη αγορά,το είχα πάρει στα 10-12 ευρώ πριν κάνα χρόνο

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Nα σου πω την αλήθεια δεν το κοίταξα καν στο No remorse που πήγα αν είχε το νέο CoF. Θα το προτιμούσα σε vinyl αλλά οκ μάλλον δε τα φέρανε ακόμη.

Το Fas Ite των DSO θα ήθελα σε βινύλιο ή CD και ελπίζω να το βρω γιατί οκ έφαγα ήττα με το πόσο καλοί είναι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πωπω ρε Burai,το είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια και ήμουν τεράστος φαν τους.Τώρα δεν άντεξα ούτε λεπτό.
    Το καινούριο COF το βρήκες πουθενά στη Limited;
    Καλή αγορά πάντως το box set.;)

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    @ DSO

Αγόρασα προχθές τo limited box του Nattens Madrigal των Ulver( 750 κομμάτια παγκοσμίως με t-shirt, cd και 180gr vinyl) Ομολογώ πως τους είχα ακουστά σαν όνομα και ήξερα πόσο σχιζοφρενείς είναι μετά το Nattens( black metal για σεμινάριο διάβασα κάπου) ειδικά μιας και πιάσανε το ambient etc αλλά το Nattens με έχει πιάσει αδιάβαστο. Υπέροχες συνθέσεις που απαιτούν προσοχή και πολλές ακροάσεις και ένα τέλειο concept. Δισκάρα από τις λίγες....

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by kfh667
    7/1 στο fuzz btw. (οι PoS, όχι οι DSO)
    Κρίμα.

Εντάξει, τους Pain of Salvation, αν και μου είναι είναι πολύ πιο αγαπημένοι από τους DSΩ, τους έχω δει ήδη δυο φορές και δε νομίζω πως είναι στα καλύτερά τους (το Road Salt το βρήκα απλώς καλό). Οι DSΩ, αντίθετα, είναι στα καλύτερά τους και είναι μια μπάντα την οποία ούτως ή άλλως δεν θα έχω και τις άπειρες ευκαιρίες να δω.

Leave a comment:

• kfh667
    replied
    εγώ τον αγάπησα όσο και το road salt, και αυτό σημαίνει κάτι ;)

7/1 στο fuzz btw. (οι PoS, όχι οι DSO)

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by kfh667 View Post
    Apokatastasis Pantôn και
    Ναι, ναι.

Περιττό να πω ότι πλέον έχω ακούσει όλο τον δίσκο και διατηρώ την άποψη που διατύπωσα πριν. Λογικά είναι ο Metal δίσκος της χρονιάς - όχι ότι έχω ακούσει και πολλούς, αλλά δεν χρειάζεται.

Leave a comment:

• kfh667
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Οποιοσδήποτε έχει σε στοιχειώδη εκτίμηση την σύγχρονη Metal, παρακαλείται, για δικό του καλό, να ακούσει άμεσα το Paracletus των Deathspell Omega. Είμαι μόλις στη μέση και ήδη το βρίσκω κορυφαίο.
    Apokatastasis Pantôn και

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ακούς και Deathspell Omega;Ωραίος.Θέλω καιρό να τους ακούσω αλλά όλο το ξεχνάω.Μιας και το ανέφερες όμως θα βάλω να κατεβάσω το Paracletus που πρότεινες.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Οποιοσδήποτε έχει σε στοιχειώδη εκτίμηση την σύγχρονη Metal, παρακαλείται, για δικό του καλό, να ακούσει άμεσα το Paracletus των Deathspell Omega. Είμαι μόλις στη μέση και ήδη το βρίσκω κορυφαίο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Παντως εγω μια Raining Blood φαση την ψιλοπερναω...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το κάνεις σωστά ρε μάγκα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έχω κυριολεκτικά λιώσει το Agent Orange των Sodom... Τι να πω που να μην έχει ήδη ειπωθεί απίστευτος thrash δίσκος.

Ξεκίνησα να ακούσω και το Relentless Retribution των Death Angel...:jd: Εν έτει 2010 βγάλανε τέτοιο δίσκο τα παληκάρια? THRAAAAAAAAASH λέμε!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Δεν το έχω ακούσει το Godspeed άρα benefit of the doubt

Ναι ρε έχω ακούσει Sodom αλλά δε μου άρεσαν ιδιαίτερα ποτέ. Βέβαια αυτό έλεγα και για τους Slayer μέχρι που αγόρασα το Reign in blood.

Dusk and Her Embrace,Cruelty and the Beast
    Εγώ χαλαρά θα έβαζα και το Principles of evil made flesh. Το Vempire σαν EP το λογίζουν και οι ίδιοι οπότε δεν μπορώ να το βάλω στα αλμπουμς.

Τώρα για το Nymphetamine. Ξεκαθαρίζω πως είπα το κορυφαίο τους μετά Midian era- στο είπα και στο chat άλλωστε. Θεωρώ πως είναι μαζί με το Midian η πιο heavy metal δουλειά τους που επικενρώνεται σε άμεσες μελωδικές συνθέσεις και σε πολύ όμορφες γραμμές στα πλήκτα, όπως παρατήρησα πως γίνεται και στο καινούριο. Τέλος πάντων όταν με το καλό το αγοράσω τα λέμε πάλι. Αν δεις τη limited Athens- μιας και θα λείπω- πέτα μια ενημέρωση μέσω του forum να μην τρέχω τζάμπα κέντρο

Btw το No Remorse μαλλον έχει ωράριο Rock city... Πάλι κλειστό ήταν σήμερα που πήγα γμτ.

Leave a comment:

Working...
X