μια απτα ιδια και απο δω με deus_dope
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Game Of Thrones
Collapse
X
-
Tha to koitaksw otan teliwsw to Mentalist."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
ο ορισμος της αδελφικης αγαπης ητανε η παρακατω ατακα“I would let Kahl Drogo’s whole army fuck you, and his horses too, if that’s what it took to get my throne back..”
αν και δεν θυμαμαι πολλα πραγματα απο το πρωτο βιβλιο γιατι παει καιρος, εχω διαβασει τις 5 απο τις 7 νομιζω συνολικα νουβελες απο το song of fire and ice του george r.r martin, μπορω να πω οτι ο κοσμος του westeros αλλα και η ατμοσφαιρα εχει αποτυπωθει πολυ καλα στη σειρα αν κρινω απο το πρωτο επεισοδιο
ο Sean Bean rules φυσικα
Comment
-
Ναι, το Rome είναι καλή σειρά Altair. Και σεξ και βία έχει. Αν σε ψήνει η εποχή, άρχισε να κατεβάζεις.
/Δεν ξέρω αν έχεις δει Spartacus, δεν έχει πάντως σχέση με αυτό, είναι κατα πολύ λιγότερο θεαματική και έχει περισσότερο μπλα-μπλα και περίπλοκους χαρακτήρες.sigpic
Comment
-
Τα είδα και εγώ τα επεισόδια. Ωραία παραγωγή, αλλά η ιστορία κινείται στα όρια του κλισέ μέχρι τώρα. Αυτό που είπε ο Somari είναι στάνταρ π.χ.
Βέβαια όλες οι παραγωγές της HBO ξεκινάνε αργά και ανεβαίνουν κάθε σεζόν οπότε περιμένω πολύ καλά πράγματα!
Comment
-
Την τηλεοπτικη σειρα την περιμενα εδω και 4-5 χρονια, απο οταν και ανακοινωθηκε απο των George R. R. Martin. Και εχοντας ασχοληθει με τα βιβλια και γνωριζοντας οτι θα ειναι παραγωγη του HBO ημουν σιγουρος οτι η ποιοτητα της σειρας ηταν εξασφαλισμενη
Άσχετο,αλλά μιας και αναφέρθηκε, το Rome έχει βία;Έχω βρει τους 2 πρώτους κύκλους αλλά δεν τους έχω κατεβάσει ακόμα.Αξίζει;Τι ακριβώς παίζει;Είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί ξανά βέβαια,αλλά δεν θυμάμαι που.
αν και δεν θυμαμαι πολλα πραγματα απο το πρωτο βιβλιο γιατι παει καιρος, εχω διαβασει τις 5 απο τις 7 νομιζω συνολικα νουβελες απο το song of fire and ice του george r.r martin, μπορω να πω οτι ο κοσμος του westeros αλλα και η ατμοσφαιρα εχει αποτυπωθει πολυ καλα στη σειρα αν κρινω απο το πρωτο επεισοδιο
Ωραία παραγωγή, αλλά η ιστορία κινείται στα όρια του κλισέ μέχρι τώρα
Comment
Comment