Το τρίτο επεισόδιο είναι αποκλειστικά made of blah blah blah. Είναι σαν να προετοιμάζει το έδαφος για πολύ επικές στιγμές. Η σειρά κιλά αργά, αλλα με ενδιαφέρον. Ελπίζω να δούμε συναρπαστικές σκηνές σύντομα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Game Of Thrones
Collapse
X
-
Nαι και γω βαρέθηκα λίγο στο τρίτο επεισόδιο.Πολύ μπλα μπλα και αργή εξέλιξη, μηδενική θα΄λεγα σε σχέση με το προηγούμενο πέρα από μερικές ξεκάθαρες προθέσεις που τις είχαμε φανταστεί άλλωστε.Ελπίζω να ξεσπάσει στη συνέχεια, δεν μπορώ άλλο επεισόδιο έτσι!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Και γω αυτό θέλω να πιστεύω.Περιμένω πολύ splateria στη συνέχεια και epic καταστάσεις!Επίσης θέλω σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται και η ιστορία με τους whitewalkers ή όπως αλλιώς λέγονται αν κάνω λάθος.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
ενταξει μη περιμενετε spartacus σε medieval περιβαλλον η σειρα εξιστορει τα γεγονοτα της πρωτης νουβελας, οτι θα εχει δραση θα εχει αλλα να περιμενετε μπολικο backstory και αναπτυξη χαραχτηρων φυσικα
οι ερμηνιες των περισσοτερων ειναι καλες αλλα αυτες που ξεχωριζουν ειναι του sean bean του νανου lannister, του βασιλια και της μητερας stark
Comment
-
Ωραίο και το 4ο αν και το πιο αδύναμο για μένα συνολικά ως τώρα. Κυρίως λόγω Sam, του πρώτου χαρακτήρα που μου την έσπασε από όοοολους όσους έχουν παρελάσει ως ώρας, τον βρήκα πολύ βαρετό. Η Stark έφτυσε φλόγες στο τέλος. Κρίμα που τη πλήρωσε ο κοντός, τον πάω πολύ το τύπο. Η Aria παραμένει ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας στη σειρά, πολύ φάτσα το τζογλανάκι. Πλούσιο πάντως και αυτό σε lore και backstory, πράγμα που απολαμβάνω.sigpic
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostΩραίο και το 4ο αν και το πιο αδύναμο για μένα συνολικά ως τώρα. Κυρίως λόγω Sam, του πρώτου χαρακτήρα που μου την έσπασε από όοοολους όσους έχουν παρελάσει ως ώρας, τον βρήκα πολύ βαρετό. Η Stark έφτυσε φλόγες στο τέλος. Κρίμα που τη πλήρωσε ο κοντός, τον πάω πολύ το τύπο. Η Aria παραμένει ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας στη σειρά, πολύ φάτσα το τζογλανάκι. Πλούσιο πάντως και αυτό σε lore και backstory, πράγμα που απολαμβάνω.
Comment
Comment