Announcement
Collapse
No announcement yet.
Περί ΚΟΜΙΞ
Collapse
X
-
Ξερω οτι βγηκε Ντοναλντ, Μικυ Μαους καθως και τους τομους που δινει η καθημερινη, δεν γνωριζα για το ΚΟΜΙΞ αλλα θα το τσεκαρω.
-
Είχε αναφερθεί αλλά νομίζω στο thread με τις πρόσφατες αγορές. Το έχει πάρει ο Αλαφούζος( ο κύριος Καθημερινή και ΣΚΑΙ δλδ
)
Αν δεν το έχεις αντιληφθεί κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Καθημερινή τεύχος σκληρόδετο με ιστορίες της καριέρας του Καρλ Μπαρκς( παρόμοιο με την Βιβλιοθήκη Κομιξ αλλά πιο λεπτό και με κάπως χειρότερη ποιότητα χαρτιού)στα 4€. Κυκλοφορούνε νομίζω και αυτόνομα στα 9.90€.
Έχω πάρει και ένα Μικυ Μάους στις διακοπές και είναι μια χαρά, ενω έχω δει να πωλούνται και τα Φαντομ Ντακ και Μεγάλο Μικυ... Το νέο ΚΟΜΙΞ δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου αλλά οκ θα το τσεκάρω- αν και δεν ξέρω για την ποιότητα των ιστοριών. Αυτό που θα ήθελα πάντως να δω είναι ξανά σχόλια του Don Rosa για τις ιστορίες του δημοσιευμένα μαζί με το εκάσοτε τεύχος που θα τις περιέχει. Δύσκολο βέβαια δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί μεταξύ Rosa και Disney( αν δεν κάνω λάθος έχει προστατεύσει νομικά το όνομά του και απαιτείται η άδειά του για χρήση των συνεντεύξεών του, σχολιασμών του κτλ και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος δλδ αν λάβουμε υπόψιν τις πενταροδεκάρες που έβγαζε από την δουλεία που έριχνε λόγω του καθεστώτος στην Disney...)
Leave a comment:
-
Τη νέα έκδοση ΚΟΜΙΞ την έχετε πάρει χαμπαρι; Πέτυχα εχτές, δίπλα σε άλλα περιοδικά, ένα ΚΟΜΙΞ υπ' αριθμόν τεύχους #3, Οκτώβριος 2014, με τον Μίκυ και τον Μπιπ-Μπιπ στο εξώφυλλο. Πουθενά Τερζόπουλος ή Ακτίνα. Το πήρα και έχω διαβάσει το μισό. Άλλο χαρτί, άλλη γραμματοσειρά στα συννεφάκια, ίδιου ύφους περίπου αφιερώματα, άρθρα και επιλογές ιστοριών. Το ίδιο και άλλα περιοδικά, όπως το Μίκυ Μάους. Κάποιος πήρε τα δικαιώματα και έκανε reboot.
Leave a comment:
-
Διάολε τώρα το διάβασα αυτό...Originally posted by Raf View Posthttp://career-end.donrosa.de/
Το σημείωμα του Don Rosa στο οποίο εξηγεί αναλυτικότατα γιατί παράτησε τα comics. Στο τέλος παρατίθεται συμβολικά σχέδιο της κατοικίας του.
Ο τύπος είναι μορφή.
Leave a comment:
-
Σίγουρα θα δουμε τι θα γίνει μεσα στις επόμενες εβδομάδες απλώς το ανέφερα γτ το Ντοναλντ ειναι μηνιαίο. Το ΚΟΜΙΞ ξεκαθαρίζει πως ειναι το τελευταίο τεύχος. Εκτός κι αν υπήρξε παρανόηση απο τα ΜΜΕ και αναφεροντουσαν μονο στο περιοδικό ΚΟΜΙΞ- μάλλον απίθανο...
Leave a comment:
-
Και το Μίκυ Μάους που βγήκε την ίδια ημέρα με το Κόμιξ έχει ανακοίνωση κυκλοφορίας για την επόμενη Παρασκευή. 100% δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα ακόμη. Θα καταλάβουμε όταν έρθει η ημερομηνία κυκλοφορίας των περιοδικών. Το τελευταίο Μίκυ Μάους το έκαναν διπλό παρ' όλο που δεν συνηθίζεται τέτοια εποχή του χρόνου, έτσι όμως το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει ύστερα από δύο εβδομάδες αντί για μία. Ίσως να το ήξεραν και θέλουν να κερδίσουν κάποιον χρόνο.
Leave a comment:
-
Απλώς να αναφέρω πως το Ντοναλντ Σεπτεμβρίου που έχω αγοράσει αναφέρει κανονικα την κυκλοφορία του τεύχους Οκτωβρίου...
Leave a comment:
-
Ψαχνω τωρα τελευταια τα ΚΟΜΙΞ, Ντοναλντ, Κλασσικα κτλπ σε ψηφιακη μορφη, υπαρχει κανενα site η τιποτα που να εχει πολυ πραμα?? H Καποιος να εχει σκαναρισμενα και να τα μοιραστεί? Δεν εκαναν και αυτοι ενα app να τα διαβαζεις στο tablet τι να πεις..
Εχω βρει παντως μερικα και εχω στοχο να σκαναρω και δικα μου οταν βρω χρονο, οποιος θελει PM να του στειλω link για αυτα που εχω βρει(τα οποια ειναι ενα google search αλλα οκ..
)
Leave a comment:
-
Κι εγω ελεω διακοπών αγορασα τα ΚΟΜΙΞ 301 και 303 και το πρόσφατο Ντοναλντ και πάγωσα όταν διάβασα το επίλογος... Δεν πιστεύω πως θα διακοπεί εντελώς η έκδοση Disney περιοδικών, απλώς θα βγαίνουν πιο αραιά κάτι που ίσως ειναι και το καλύτερο- πχ μια μηνιαία έκδοση με ποικιλία ιστοριων σε καλη τιμή. Αλλωστε το θέμα με τις συλλεκτικες εκδόσεις- που ειναι και κάπως τσιμπημενες-βλέπω να συνεχίζεται... Εκτός κι αν κάνουν ξεστοκαρισμα.
Οπως και να εχει κρίμα πραγματικά μετα απο σχεδόν μισό αιώνα να κλεινει ενα περιοδικό που μεγάλωσε γενιές...
Leave a comment:
-
Έχω βρει κάποια εδώ και όλο λέω να τα πάρω και όλο το ανέβαλλα,αλλά άμα είναι τελευταία τεύχη,θα τα πάρω.Κρίμα πάντως,γιατί με αυτά μεγάλωσα.Πριν τους Batman,Wolverine,Spiderman αυτά διάβαζα.Πόσες φορές είχα διαβάσει τις ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Σκρουτζ,από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες.Λάτρευα επίσης και το Μίκυ Μυστήριο...
Leave a comment:
-
Οχι ρε γαμώτο ,ενταξει ειχα παρα πολυ καιρο να αγορασω κομιξ ,μικυ μαους κτλ αλλα μεγαλωσα με αυτα τα περιοδικα και τωρα να σκεφτομαι πως δεν θα μεγαλωσουν με αυτα και αλλα παιδια
Leave a comment:
-
Ειχα σταματησει να τα αγοραζω μεχρι προσφατα αλλα ξανάρχισα λογο διακοπων, ασχημο timing διαλεξα..
Η πλακα ειναι οτι πηρα το 303 και χαμπαρι δεν πηρα, το "Επιλογος" δεν το διαβασα καν..
Leave a comment:
-
Το ΚΟΜΙΞ κλείνει σίγουρα, για το Μίκυ Μάους δεν ξέρουμε 100%. Θα μάθουμε λογικά την επόμενη Παρασκευή που ήταν να κυκλοφορήσει το επόμενο τεύχος. Έγραψα 2 λογάκια για το θέμα και στο anime.gr για όποιον ενδιαφέρεται, μην το κάνω copy/paste κι εδώ.
Leave a comment:
-
Κατι ασχετο αλλα αν θελετε να διαβασετε ελληνικα ΚΟΜΙΞ ανακαλυψα οτι εχει μερικα στο Scribd http://www.scribd.com/search?query=%...9C%CE%99%CE%9E
Καταβεσα το app και τα διαβαζω στο κινητο..
Leave a comment:
Leave a comment: