Δεν είχα δει επίτηδες ούτε trailer γιατί οι φήμες λέγανε για ταινιάρα οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω. Τελικά είδα μια ταινια σουρεάλ thought provoking και με αρκετά σκληρές εικόνες (ειδικά για την εποχή φαντάζομαι πρέπει να ταν επανάσταση...) αλλά επίσης πολύ βαρετή με εκνευριστικό σκηνοθετικό στιλ και υπερβολικές μέχρι αηδίας ερμηνείες. Καταλαβαίνεις βέβαια οτι ο σκηνοθέτης ήθελε να έχει αυτά τα στοιχεία η ταινία και τα κατάφερε αλλά δεν ξέρω για πόσους είναι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
αλλά επίσης πολύ βαρετή με εκνευριστικό σκηνοθετικό στιλ και υπερβολικές μέχρι αηδίας ερμηνείες. Καταλαβαίνεις βέβαια οτι ο σκηνοθέτης ήθελε να έχει αυτά τα στοιχεία η ταινία και τα κατάφερε αλλά δεν ξέρω για πόσους είναι.
Σόρρυ αλλά είσαι 100 φορές πιο βλάσφημος από τον Ραμπίδη.
Comment
-
Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΚαταλαβαίνεις ότι αυτά που αναφέρεις δεν υπονομεύουν ούτε στο ελάχιστο την οποία ποιότητα της ταινίας
Comment
-
Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΚαταλαβαίνεις ότι αυτά που αναφέρεις δεν υπονομεύουν ούτε στο ελάχιστο την οποία ποιότητα της ταινίας
Θα συμφωνήσω 100% με straier. Εντάξει γουστάρουμε και αγαπάμε star wars αλλά μην συγκρίνουμαι την βούρτσα με την......
This is blasphemy,this is madness.
Star Wars Uber AllesCarpe diem
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΑυτό που έχω να πω αφού είδα το Blade Runner...
Bungie, I see what you did there.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Somari την Final Cut είδες έτσι ; έχει γίνει τρομερή δουλειά στην συγκεκριμένη έκδοση. Ρετουσάρισμα χωρίς να αλλοιώνεται η ταινία. Ισα ίσα είναι πιο κοντά στο αρχικό όραμα που είχε ο Σκοττ.
This is blasphemy,this is madness.
Star Wars Uber Alles
Originally posted by ChrisTop View PostΠοιοτική είναι η ταινία μα και απίστευτα βαρετή και για λίγους. Δεν είπα ποτέ πώς είναι κακή ταινία αντικειμενικά καλή είναι αλλά για τα γούστα του 95% του κόσμου και μαζί και τα δικά μου ήταν ότι να ναι.
Comment
-
ειδα το taken 2 (ή αλλιως good llluckkk 2).
δυστυχως αν και fan της πρωτης ταινιας ηταν αδυναμο sequel.
δεν ειχε ατακες μεγεθους "good llluckkk" (ειχε το "he sllllaughterrred our men, our brrrrotherrrrs, our sons" αλλα σε καμια περιπτωση δε το φτανει).
επισης κανει μια μικρη εμφανιση ο "marco from tropoya" αλλα σε μορφη φωτογραφιας .
τουλαχιστον ετοιμασε το εδαφος για το 3.sigpic
Comment
-
Originally posted by Loggo View PostΤο κομμάτι που παίζει στα credits του Blade Runner δε σου θύμισε τίποτα;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Θα το δω,έννοια σου.
Είδα τα εξής:
"Και ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι" και "Underworld Awakening".
To μεν πρώτο ενώ το ευχαριστήθηκα σε πολλά σημεία έχανα τη μπάλα του τι γίνεται (?/10),το δε δεύτερο το γούσταρα άπειρα λόγω του ότι είχε μέσα όλα τα πράγματα που μου αρέσουν.Βία,αίμα,ποζεριά κλπ.8/10.Carpe diem
Comment
-
Otan lete Star Wars episode IV enweite to kainourio etsi?
Oxi to prwto to palio.
O Straier einai o poio aparadektos apolous pantws, ti Blade Runner, Star Wars kai psagmenies lete eseis, edw milame oti den exei dei tainies epipedou Rocky, Rambo kai Die Hard.....
Sxolio tou patera mou gia to kourdisto portokali:
- Afthn thn tainia otan eimastan mikroi mphkame kryfa cinema na thn doume, oloi elegan oti htan gamath.
- Pws sou fanhke esena?
- Den thn katalava katholou, alla epeidh oloi elegan oti htan psagmenh kai gamath, etsi legame kai emeis"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment