Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tattoos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Treetop
    replied
    kane ton loc sou kai grapse apo kato "get a life"
    Tha einai poli prototipo

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Θα'θελα να κάνω κάποια στιγμή στο "άμεσο" μέλλον.
    Στο σβέρκο θα μου άρεσε.

Δεν θα ήθελα προς Θεού τα "κλασσικά" λιοντάρια, σκορπιούς, tribal και ότιδήποτε έχει κάνει το 98% όσων έχουν κάνει tattoo.

Μου αρέσει σαν ιδέα και προσδοκώ....άντε να δούμε που και πότε.... <_<

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Tο δικό μου Tattoo

Leave a comment:

• Altair
    replied
    εγώ πλάκα πλάκα σκέφτομαι να κάνω ένα σκορπιό γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα.ίσως φανεί χαζό αλλά αν δεν υπήρχε, η ζωή μου μπορεί να ήταν τελείως διαφορετική κι εγώ άλλος άνθρωπος τελείως.
    μεγάλη ιστορία και χαζή συνάμα,αλλά απόλυτα συμβολική για μένα.θα δείξει...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Αν κάνω κάποια στιγμή ή το επόμενο Crown of thorns

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Γαματο και πανεξυπνο τατουαζ φιλε Ellesar.

Αν κανω ποτε tattoo, θα κανω τον House

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    ναι βασικα δε λεει να κανεις τατουαζ για καποιο αλλο ατομο, ουτε καν για γκομενα σου, γιατι ποτε δε ξερεις πως θα στα φερει η ζωη και που θα καταλιξετε. πχ εγω το καλοκαιρι εκεινο που ηταν να κανω ΗΜΟΥΝ με γκομενα, κι ευτηχως που δεν το κανα γιατι θα την θυμομουν για μια ζωη (οχι πως τωρα τη ξεχασα τελειως, αλλα αλλο πραμα να χεις τατουαζ πανω σου και να θυμασαι οτι το κανατε μαζι ή το κανες για παρτυ της). επισης οσο μεγαλυτερο και πολυπλοκο σχεδιο κανεις, τοσο πιο δυσκολα σβηνει μετα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    <div class='quotetop'>(Ellesar &#064; May 5 2008, 05&#58;17 PM) [snapback]21132[/snapback]</div>
    Δεν θα έκανα ποτέ κάτι φρικιαστικό που θα έμενε μόνιμα πάνω μου. Νεκροκεφαλές, νεκροί, αίμα κτλ δεν μου αρέσουν σε tattoo. Ο δράκος φυσικά είναι άλλη υπόθεση, αν κάνω δεύτερο θα είναι δράκος στην πλάτη (ή στον ώμο, θα δείξει). Τώρα το συγκεκριμένο που έχω κάνει έχει βαθύτερη σημασία για μένα μιας και το σχεδίασα εγώ και κάναμε το ίδιο σχέδιο με τους φίλους μου. Το hope που βλέπω όταν το κοιτάζω σε έναν φίλο μου σημαίνει πως ελπίζω να μείνουμε για πάντα φίλοι ενώ το faith που βλέπω όταν το διαβάζω στον εαυτό μου σημαίνει πως έχω πίστη ότι η φιλία μας θα διαρκέσει.
    [/b]

γαμάτο...αλλά στο θέμα αυτό εγώ θα σου πω να μην εμπιστεύεσαι ούτε τον κώλο σου.πόσο μάλλον αυτά που βγαίνουν από αυτόν για να το θέσω πιο κόσμια.έχω καεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο θέμα.
    μακάρι φίλε να μη σου τύχουν αυτά που έχουν τύχει σε μένα και να διαρκέσει η φιλία σας για πάντα.

Leave a comment:

• Ellesar_Ph
    replied
    ηταν να κανω περσυ το καλοκαιρι στη Κρητη που ημουν διακοπες, και σκεφτομουν απλα εναν δρακο που τυλιγει ή καλυτερα "σφιγγει" μια νεκροκεφαλη. η νεκροκεφαλη θα συμβολιζε τον ανθρωπο κι ο δρακος τον χρονο. αλλα δεν εκατσε ευτηχως. τωρα στο μελλον δε ξερω αμα μου ρθει τι αλλο μπορει να κανω, γενικα μ&#39;αρεσουν τα περιεργα και φρικιαστικα καπως σχεδια κι οχι τοσο νορμαλ σαν του Ellesar, ποσο μαλλον απλη λεξη μονο.
    [/b]
    Δεν θα έκανα ποτέ κάτι φρικιαστικό που θα έμενε μόνιμα πάνω μου. Νεκροκεφαλές, νεκροί, αίμα κτλ δεν μου αρέσουν σε tattoo. Ο δράκος φυσικά είναι άλλη υπόθεση, αν κάνω δεύτερο θα είναι δράκος στην πλάτη (ή στον ώμο, θα δείξει). Τώρα το συγκεκριμένο που έχω κάνει έχει βαθύτερη σημασία για μένα μιας και το σχεδίασα εγώ και κάναμε το ίδιο σχέδιο με τους φίλους μου. Το hope που βλέπω όταν το κοιτάζω σε έναν φίλο μου σημαίνει πως ελπίζω να μείνουμε για πάντα φίλοι ενώ το faith που βλέπω όταν το διαβάζω στον εαυτό μου σημαίνει πως έχω πίστη ότι η φιλία μας θα διαρκέσει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    κοντά δέκα χρόνια λέω ότι θα πάω να κάνω τατουάζ αλλά δεν έχω πάει ακόμα.ο λόγος;δεν έχω κατσταλάξει ακόμα στο τι θέλω να μείνει πάνω μου για πάντα.δε λέω μπορώ να το βγάλω αλλά δεν αξίζει.θα δείξει.ίσως κάααποια στιγμή...

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    ηταν να κανω περσυ το καλοκαιρι στη Κρητη που ημουν διακοπες, και σκεφτομουν απλα εναν δρακο που τυλιγει ή καλυτερα "σφιγγει" μια νεκροκεφαλη. η νεκροκεφαλη θα συμβολιζε τον ανθρωπο κι ο δρακος τον χρονο. αλλα δεν εκατσε ευτηχως. τωρα στο μελλον δε ξερω αμα μου ρθει τι αλλο μπορει να κανω, γενικα μ&#39;αρεσουν τα περιεργα και φρικιαστικα καπως σχεδια κι οχι τοσο νορμαλ σαν του Ellesar, ποσο μαλλον απλη λεξη μονο.

Leave a comment:

• fandango
    replied
    Εχω κλεισει ραντεβου για 17/5, για το πρώτο μου τατουάζ, στον καρπό. Το χειμώνα δε θα έχψ πρόβλημα με τα μακρυμάνικα, αλλά με τα tshirts θα πρεπει να φοράω και κανα περικάρπιο το πρωί στο σχολείο...

Το σχέδιο είναι αυτό που έχει το οπισθόφυλλο του The Gallery των Dark Tranquillity. Όταν το κάνω, θα ποστάρω φωτο.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Ωραίος Ellesar&#33; Με γεια.

Αν και για να λέμε την αλήθεια, αυτό το σχεδιάκι μου το έχεις στείλει εδώ και καιρό και μπορούσες να μου πεις ότι ήταν αυτό. ;)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ρε φίλε το Α με το Ι μοιάζουν σα σπασμένο ο και γι&#39;αυτό τα μπέρδεψα.το σκέφτηκα προς στιγμήν αλλά και πάλι πιο πιθανό μου φαινόταν αυτό που έγραψα εγώ.όπως και να&#39;χει είναι πολύ ωραίο.και μ&#39;αρέσει που είναι διττή η εμφάνισή του.

υ.γ.μάλλον είμαι πολύ άσχετος στο θέμα τέχνη.αφορίστε με και κάψτε με στην πυρά

Leave a comment:

• Ellesar_Ph
    replied
    Κι εγώ γιατί όταν το κοιτάζω διαβάζω faith; Πάρε και το σχέδιο μπας και το δεις http://i232.photobucket.com/albums/ee131/E...r_Ph/tattoo.jpg

Leave a comment:

Working...
X