Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tattoos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Well said.

Αν θέλεις να δείξεις εσένα η τι σ'αρέσει θα το κανεις με ένα πιο "διακριτικό" τρόπο όταν χρειαστεί, αν όμως θέλεις να δείξεις κάτι περισσότερο στον καθένα για να σε προσέξει π.χ τότε είναι διαφορετικό.

_Lloyd αν σαρέσουν η Metallica και βάλεις μια αφίσα στο δωμάτιο σου άλλο, και αν προσπαθείς μέσο του συγκροτήματος να γονατίσεις για να κερδίσεις τα βλέμματα άλλο.

Απλά τα tattoo δεν έχουν λόγο ουσιαστικό, δεν είναι κακό, απλά is that the way it is.

Comment

Γενικά εγώ, πάντως, βλέπω μια φοβερή υπερβολή και υπερανάλυση των πραγμάτων απ' όλους εδώ, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Προφανώς και κάποιοι κάνουν τατουάζ για τους λόγους που λέτε, αλλά να πέσει φωτιά να μας κάψει αν δεν υπάρχουν και πολλοί που το κάνουν πρώτα ή και μόνο για τον εαυτό τους. Γιατί, πάνω απ' όλα, είναι μια στυλιστική επιλογή, το ότι στον οποιοδήποτε μοιάζει σαν κάτι διαφορετικό από ένα κασκόλ, δεν σημαίνει πως όλοι το βλέπουν έτσι.

Όσα κατεβατά αναλύσεων κι αν κάνετε, κοινώς, το τσουβάλιασμα των ανθρώπων που έχουν τατουάζ θα είναι λάθος και εκτός πραγματικότητας. Και μην αρχίσω τώρα να κάνω κι εγώ αναλύσεις για το πως όσοι κράζουν τους άλλους για την εμφάνιση και τις επιλογές τους βγάζουν επίσης κόμπλεξ...
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Εννοείται. Πρώτα το κάνεις για σένα και κοιτάς να αρέσει σε εσένα! Ποιός ο λόγος να κάνω τατουάζ, να βάλω σκουλαρίκι κτλ, αν δεν το σηκώνει η προσωπικότητά μου. Αν το κάνω μόνο για τους άλλους τότε είναι άσχημα τα πράγματα για μένα.
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

Θα συμφωνήσω με τον Cursed ότι το υπεραναλύουμε το θέμα. Για μένα, το να κάνει κάποιος ένα τατουάζ είναι απλά επειδή γούσταρε (και ομοίως για το-τα σκουλαρίκια, piercing κλπ). Αν αρχίζει βέβαια και χτυπάει τατουάζ παντού στο σώμα του τότε μιλάμε για εμμονή και είναι κάτι μη υγιές (όπως η εμμονή σε οποιοδήποτε θέμα) αλλά αυτό είναι διαφορετική περίπτωση. Προσωπικά δε βρίσκω το νόημα γιατί υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: ή θα είναι σε μέρος που δε θα φαίνεται καν οπότε δώρο άδωρο, ή θα πρέπει να είναι σε ένα σημείο που να είναι σχεδόν μόνιμα εκτεθιμένο που και πάλι δε μου αρέσει. Επίσης αυτή η μονιμότητα με την απαραίτητη ύπαρξη αποτρίχωσης (για να μη φαίνεται χάλια) δε με ελκύει, όπως επίσης και η παντελής έλλειψη δημιουργικής φαντασίας (όλα τα τατουάζ που έχω δει είναι γύρω από 5-6 βασικούς θεματικούς άξονες - δράκοι, νεκροκεφαλές, tribal, kanji κτλ). Αν έκανα ποτέ (που δεν πρόκειται) θα έκανα στο θώρακα-κοιλιά ώστε να φαίνεται σα να βλέπεις μέσα από το δέρμα.
          Μετράει πολύ και το τατουάζ σε κίτρινο χρώμα στο πρόσωπο του Ryu_gr.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
            Μετράει πολύ και το τατουάζ σε κίτρινο χρώμα στο πρόσωπο του Ryu_gr.
            LMAOL :xp:

Comment

straier,το δικο μου για παραδειγμα ειναι σε σημειο που για να το δει καποιος αλλος πρεπει ή να φοραω αμανικη μπλουζα(που δεν φοραω ποτε) ή να ειμαι στην παραλια.Και δεν χρειαζεται και αποτριχωση σε αυτο το σημειο.Οντως,το υπεραναλυετε παντως.Το δικο μου σχεδιο το ειδα στην τυχη,ειχα παει στο studio για να κοιταξουμε σχεδια με καποιον αλλο για να κανει αυτος και μου αρεσε και μετα απο καμια βδομαδα το εκανα.Το εκανα επειδη μου αρεσε κυριως.Απο εκει και περα,επειδη δεν το εκανα για να δειχνω οτι ειμαι γαματος,το οτι εχω τατουαζ το ξερουν μονο φιλοι,δεν ψαχνω ευκαιριες να το δειχνω.Στο στυλ του τατουαζ που λεει ο straier,να φαινεται σα να βλεπεις μεσα απο το δερμα,αυτο εδω ειναι και γαμω.Υπερβολικο βεβαια.

Comment

Ή ένα άλλο που έχω ακούσει πως υπάρχει, που φαίνεται σαν να υπάρχει μηχανικός σκελετός μέσα από το δέρμα (σαν τον εξολοθρευτή).

Comment

Έχεις φωτογραφία Ραφ;
                  ή να φοραω αμανικη μπλουζα(που δεν φοραω ποτε)
                  Το καλοκαίρι κυκλοφορείς με μακρυμάνικη;:wha:
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                    Το καλοκαίρι κυκλοφορείς με μακρυμάνικη;:wha:
                    Κοντομάνικη.

Comment

Κύριοι, τη σωστή απάντηση την έχει δώσει ο Lemmy, ο τραγουδιστής των Motorhead. Όταν ο ατυχής δημοσιογράφος τον ρώτησε τι τατουάζ θα ήθελε να κάνει είπε...

"θα έκανα ένα τατουάζ π...ου πάνω στον π...ο μου για να φαίνεται μεγαλύτερος".

Ο Θείος Lemmy απλά έκλεισε το κεφάλαιο.
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

O καταραμένος με ψήνει να αρχίσω να του εξηγώ άλλη μια φορά το γιατί ο άνθρωπος προσέχει την εμφάνισή του (επ'ουδενί πάντως δεν το κάνει για τον εαυτό του) αλλά βαριέμαι οικτρά. Τίποτα δεν είναι υπερανάλυση, είναι απλώς εύρεση των βαθύτερων αιτιών μιας πράξης.

Προσωπικά θα συμφωνήσω σε αυτό: το τατουάζ είναι μια στυλιστική επιλογή, και αν το Aion το χαρακτηρίζει ανούσιο, εγώ θα πω ότι το θεωρώ ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη (επιλογή μπλούζας παντελονιού κ.ο.κ). Οk, προκαλεί λίγο περισσότερο (αυτό αν δεν δεχθούμε ότι είναι τόσο mainstream) αλλά ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει. Ο Lemmy τα 'πε όλα.

P.S: Lina Leandersson;)
                        "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Originally posted by _Lloyd View Post
                          Τίποτα δεν είναι υπερανάλυση, είναι απλώς εύρεση των βαθύτερων αιτιών μιας πράξης.
                          Σωστός ο Lloyd!
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post
                            Ηθελα να κανω στα 18/19 μου φαινοταν cool αλλα μετα που εγινε μοδα ξενερωσα, χαιρομαι που δεν εκανα τελικα γιατι αν κρινω απο αυτα που σκεφτομουν τοτε θα το ειχα μετανιωσει τρελα..
                            Same here.Μάλιστα τώρα που ήμουν στη Χίο ήταν κάτι ψάρια της 310 που θέλανε να κάνουνε τατουάζ και πήγα από περιέργεια μαζί τους στο τατουατζίδικο μπας και κάνω καμιά ώρα κι εγώ το δικό μου,που το λέω χρόνια.Είδα αμέτρητα σχέδια.Τίποτα δεν μ'αρέσει.Λέω γάμησε το.Δεν κάνω.End of story.

Originally posted by Titus View Post
                            Κύριοι, τη σωστή απάντηση την έχει δώσει ο Lemmy, ο τραγουδιστής των Motorhead. Όταν ο ατυχής δημοσιογράφος τον ρώτησε τι τατουάζ θα ήθελε να κάνει είπε...

"θα έκανα ένα τατουάζ π...ου πάνω στον π...ο μου για να φαίνεται μεγαλύτερος".

Ο Θείος Lemmy απλά έκλεισε το κεφάλαιο.
                            :resp::resp:
                            Carpe diem

Comment

Τίποτα δεν είναι υπερανάλυση, είναι απλώς εύρεση των βαθύτερων αιτιών μιας πράξης.
                              Ποια είναι η βαθύτερη αιτία που σε ώθησε να κάνεις το δικό σου τατουάζ;
                              Προσωπικά θα συμφωνήσω σε αυτό: το τατουάζ είναι μια στυλιστική επιλογή, και αν το Aion το χαρακτηρίζει ανούσιο, εγώ θα πω ότι το θεωρώ ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη (επιλογή μπλούζας παντελονιού κ.ο.κ). Οk, προκαλεί λίγο περισσότερο (αυτό αν δεν δεχθούμε ότι είναι τόσο mainstream) αλλά ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει.
                              Συμφωνώ και γω.
                              Originally posted by 丹野

Comment

Και μην αρχίσω τώρα να κάνω κι εγώ αναλύσεις για το πως όσοι κράζουν τους άλλους για την εμφάνιση και τις επιλογές τους βγάζουν επίσης κόμπλεξ...
                                Δε φταίνε οι άλλοι αλλά οι φαβορίτες σου. Πέρνα έξω σε παρακαλώ. Σφύριξα.

Comment

Working...
                                X