Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μasters of Horror

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sith Lord Bahamut
    replied

15)The Shining

[/b]

Πως διάολο το ξέχασα....πως?!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    πω πω είναι τόσες πολλές που δεν ξέρω τι να γράψω.

1)Copolla's Dracula
    2)Hellraiser (I-IV)
    3)The Beyond
    4)Saw (I-IV)
    5)Susperia
    6)Inferno
    7)Friday the 13th 6 - Jason Lives
    8)Nightmare On Elm Street
    9)Halloween 1
    10)The Thing
    11)Evil Dead Trilogy
    12)Night of the Living Dead
    13)Dawn of the Dead
    14)Re-Animator
    15)The Shining

οτιδήποτε και να δω μετά από αυτά απλά μου φαίνονται πολύ κατώτερα για να μπουν στη λίστα μου.άσε που σίγουρα ξεχνάω αρκετές ταινίες που μ'αρέσουνε αλλά τώρα δεν μου'ρχονται με την καμία.

Η σειρά είναι τυχαία αν εξαιρέσουμε το Νο1.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ωραιο θεμα. Μερικες επιλογες μου, οχι απαραιτητα οι κορυφαιες

Resident Evil 1 , θεωρω οτι παροτι δεν ηταν κατι το ξεχωριστο, ειχε αρκετο ενδιαφερον

Εvil's Dead, θεωρειται κλασσικο...

Dawn of the Dead, με διαφορα η πιο κλασσικη ταινια του Ρομερο ο οποιος μονο πικρα με κερνα τα τελευταια χρονια παροτι πηγαινω μεχρι και στο σινεμα να δω ταινιες του (DIary of Dead - PHAIL)

Hellraiser 1, cult horror classic...

Alien 1-3, classics

Underworld, για συγχρονη παραγωγη ηταν αξιοπρεπεστατη

κι αλλα πολλα .

2 ερωτησεις για ταινιες που ψαχνω χρονια αλλα δε βρισκω ->

1.) Η πρωτη ταινια που ψαχνω ειναι πολυ παλια. Την ειχα δει πολυ μικρος αρκετες φορες σε τοπικο καναλι. Ο βασικος εχθρος ονομαζοταν John Do (Τζον Ντο) και ηταν εξωγηινος απο αλλη διασταση. Καποιοι επιστημονες ηρθαν σε επαφη με τη φυλη του διαμεσω ενος πειραματος.

2.) Η δευτερη ταινια ειναι zombo-τετοια, βεβαιως-βεβαιως, και η βασικη δραση εξελισεται σε ενα νεκροταφειο οπου φυσικα εκει υπαρχει ενα σπιτι που εχουν εγκλωβιστει οι ηρωες. Στο τελος, ο στρατος εκεινης της χωρας παιρνει την αποφαση να ριξει μια βομβα στην περιοχη για να τελειωσουν ολα..

Αυτα!

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Eυελπιστώ και για άλλα θέματα του τύπου.Τα καλύτερα platformers,τα καλύτερα 2d shooters,τα καλύτερά μας χρόνια,τα καλύτερα έρχονται κτλ. laugh.gif
    [/b]

Να το ΤΟ θέμα με τα "Καλύτερα"

1| Το Susperia με εντυπωσίασε μπορώ να πω. ;)
    2| Hellraiser έχω δει 2 αλλά δν ξέρω ποια μιας και τα έχω δει TV πριν 5+ χρόνια.
    3| Omen 1
    4| Rosemary's Baby γτ ΝΑΙ! Το νοίκιασα και το είδα!
    5| Project Zero 3 -οκ οκ....σταματάω....-

Γενικά δν έχω δει πολλές "τρόμου" και όσες έχω δει τις έχω δει τηλεόραση και δν θυμάμαι τίτλους.
    Αλλά χοντρικά αυτές θυμάμαι να μου έχουν μείνει

Leave a comment:

• Sinclair
    started a topic Μasters of Horror

Μasters of Horror

Αφού το πιάσαμε που το πιάσαμε το θέμα για horror films,δεν κάνουμε και καμμιά λίστα με τις αγαπημένες μας?Απλά ψήνομαι γενικά για horror ταινίες και πολύ περισσότερο τώρα που αλλάζει και ο καιρός.Καλό θα ήταν να έχουμε και ένα θέμα να τις συζητάμε.

Να πω τις πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό εννοείται χωρίς σειρά προτίμησης.Μη μου κάνετε καμμια λιστα με 1,2,3,4 τα πρώτα Hellraiser Κάθε σειρά να πιάνει μια θέση

1.Suspiria
    2.Omen(η πρώτη και με το ζόρι η δεύτερη)
    3.Νight of the living dead
    4.Opera
    5.Hellraiser(1 εώς 4 απλά υπέροχα,με personal favourites τα 2 και 3)
    6.Rosemary's Baby
    7.The Ring
    8.It
    9.Nosferatu
    10.Dracula: Prince of Darkness

Φυσικά δεν έχω αναφέρει άλλες πόσες.
    Να αναφέρω πως είδα πρόσφατα τον Εξορκιστή και κοιμήθηκα από τη βαρεμάρα.Αν εξαιρέσουμε την άψογη μουσική του Oldfield,δεν ενδιαφέρθηκα ούτε λεπτό.Μάλλον έπρεπε να την είχα δει σε μικρότερη ηλικία.Ωστόσο αναγνωρίζω πως για την εποχή της ήταν σοκαριστική και δίκαια θωρείται από τις καλύτερες ταινίες.
    To It το είχα ξαναδεί πρόσφατα και μου φάνηκε ΟΚ,αλλά το συμπεριλαμβάνω γιατί ήταν από τις πρώτες ταινίες τρόμου που είχα δει μικρός και έκανα να κοιμηθώ 3 νύχτες (ζώνη τρόμου στον ΑΝΤ1,Παρασκευές μετά την τηλ. σειρά Παρασκευή και 13)

Να το ΤΟ θέμα με τα "Καλύτερα"[/b]
Working...
X