Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• και το rome θα προτεινα αφοβα, τα υπολοιπα τα ειπατε ηδη οποτε...

Comment

• Solid Snake εγω προσφατα αρχισα Entourage αλλα ειμαι ακομα S1. Εστω και σε αργους ρυθμους θα το δω παντως. Η αρχη με ξενισε λιγο, αλλα οσο προχωραω γινεται πιο συμπαθητικο σιγουρα.

Βreaking Bad και Archer εχουν μπει στα υποψιν, αλλα δε νομιζω να τα δω αμεσα μιας και πρεπει να καθαρισω με αλλες εκκρεμοτητες πρωτα (The Wire, Mad Men).

Οσοι δεν εχουν δει Dexter παντως παρακαλουνται να περασουν εξω ASAP .

Comment

• Στο Entourage όταν μπεις στο κλίμα θα γουστάρεις. Και γενικά, η σειρά αρχίζει από την δεύτερη σεζόν και μετά ;)

Breaking Bad και Archer αξίζουν 100% .

Mad Men (μετά απο τόσες αναφορές που εχει κάνει και o straier ) κατέβασα και εγώ, τώρα πότε θα το ξεκινήσω είναι άλλο θέμα :xp:

Comment

• Mad Men να ξεκινήσεις μετά το καλοκαίρι. Τέτοιες σειρές είναι για χιόνια απέξω και τζάκι να 'ούμ.

Comment

• Mad Men να ξεκινήσεις μετά το καλοκαίρι. Τέτοιες σειρές είναι για χιόνια απέξω και τζάκι να 'ούμ.
            Καλα εννοειτε, και στο κρεβατι με δυο μαξιλαρια και το λαπτοπ αγκαλια .

Η αγορα με τις σειρες εχει ανοιξει παρα πολυ στο αμερικα . Αλλος ενα γνωστος σκηνοθετης βγαζει σειρα (web seiries μαλιστα) Bryan Singer με τιτλο Η+

Synopsis: H+: The Digital Series takes viewers on a journey into an apocalyptic future where technology has begun to spiral out of control…. a future where 33% of the world’s population has retired its cell phones and laptops in favor of a stunning new device – an implanted computer system called H+. This tiny tool allows the user’s own mind and nervous system to be connected to the Internet 24 hours a day. But something else is coming… something dark and vicious… and within seconds, billions of people will be dead… opening the door to radical changes in the political and social landscape of the planet — prompting survivors to make sense of what went wrong.

Comment

• Futurama και Big Bang έχω δει τα πάντα, House αρκετά. Το How I met your Mother ποτέ δεν το βρήκα εξαιρετικά αστείο, ίσως έπεσα στα λάθος επεισόδια.
              Σίγουρα κρατάω Mad Men και Fringe από όσα ειπώθηκαν που έχω ακούσει πολλά και ίσως Spartacus, Rome αν και μου φαίνονται πολύ σπλατεριά.
              Έχει δει κανείς Battlestar Galactica, Boston Legal;

Comment

• Να σε πάω και λίγο στο εναλλακτικό. Άμα σου αρέσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος δες τα The Pacific και το Band of Brothers. Και άμα έχεις την όρεξη κατέβασε τα σε Full HD, σου βγαίνουν τα μάτια με αυτά που βλέπεις.
                Άμα έχεις όρεξη για κάτι έξυπνο και είσαι fan των αστυνομικών σειρών παράτατά όλα και δες το Sherlock που είναι καινούργια σειρά του BBC με τον (δεν θα το πιστέψεις) Sherlock Holmes σε τωρινό setting. Αυτό δεν το έχω δει ακόμα, αλλά το BBC σε κάτι τέτοια θα το εμπιστευόμουν άπειρα.
                Τέλος, άμα γουστάρεις να γελάσεις άπειρα και σου αρέσουν έστω και λίγο τα Carα δες το Top Gear που είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω σε Tv Shows.

Τα άλλα 2 που είπες δεν τα χω δει, αλλά αμα θυμάμαι καλά ο Burai βλέπει Boston Legal (και ο Sheldon Battlestar).

Comment

• Αν θες να δεις Battlestar Galactica ξεκινα με miniseries (2003) που εινα κατι σαν pilot series για την main σειρα και ειναι μονο 3 ωριτσες. Αν γουσταρεις, τοτε δες την σειρα (2004-2009). Αν πορωθεις, δες και (spin-off) Caprica

Ειναι κατι σαν star trek αλλα πιο dark and gritty και χωρις την παρελαση των εξωγηινων

Comment

• Όποιος βλέπει το The Wire περιμένω εντυπώσεις μάγκες~! Xeno ειδικά απο σένα θέλω κατεβατό που να δικαιολογεί το Hype! Θέλω κάτι καλό να αρχίσω μετά απο το House damn it.

Comment

• Σωστος, The Pacific και Band of Brothers τα σπανε.
                      Το Sherlock δεν το ηξερα, δεν φαινεται ασχημο :xp:
                      Αλλη μια καλη σειρα που με εχουν φαει κατι φιλη μου να αρχισω ειναι το Castle ( comedy-drama-mystery) με τον Nathan Fillion σε ρολο Steven Kingοιδη συγγραφεα που βοηθαει την αστυνομια σε υποθεσεις που μοιαζουν με τα βιβλια του .

To The Wire ειναι τοσο καλο οσο λενε ; Αχ με τοσες καλες ξενες σειρες που υπαρχουν θα συνεχισω να ανοιγω την τηλεοραση μονο για Champion League

Comment

• Δεν παιζει να το δω τωρα καλοκαιριατκα, μιλαμε για ΠΑΡΑ πολυ βαρια σειρα.
                        Παρολαυτα εχει παρει απστευτα σχολια και απορω που δεν το εχει δει κανενας απο εδω να μας πει και μια γνωμη.
                        Η θεματολογια και μονο καθως και η ολη φιλοσοφια (εχουν παρει παρα πολλα ατομα που δεν ειναι καν ηθοποιοι, αλλα ηταν μεσα στο κυκλωμα των ναρκωτικων κτλ) πιστευω πως θα επρεπε να κανουν το The Wire μια πολυ ιδιαιτερη σειρα.
                        Οσο για την ποιοτητα του δεν τιθεται θεμα αμφιβολιας. Τοσο οι κριτικες, οσο και οι γνωμες οσων το εχουν δει ειναι θετικοτατες.

Comment

• Το Battlestar Galactica είναι must, ειδικά αν κάποιος είναι fan του sci-fi. Κάνει κάτι μικρές κουτσουκέλες βέβαια που, κανονικά, δεν έχουν θέση σε sci-fi (καμία σχέση με κάτι τραγικά σκηνικά a la Babylon 5), αλλά γενικά είναι εξαιρετικό. Ίσως η καλύτερη sci-fi σειρά μαζί με το Star Trek: The Next Generation.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by Imrahil View Post
                            Futurama και Big Bang έχω δει τα πάντα, House αρκετά. Το How I met your Mother ποτέ δεν το βρήκα εξαιρετικά αστείο, ίσως έπεσα στα λάθος επεισόδια.
                            Σίγουρα κρατάω Mad Men και Fringe από όσα ειπώθηκαν που έχω ακούσει πολλά και ίσως Spartacus, Rome αν και μου φαίνονται πολύ σπλατεριά.
                            Έχει δει κανείς Battlestar Galactica, Boston Legal;
                            Βάλε boston legal με τα χίλια... Ο titus θα συμφωνεί μαζί μου

Comment

• Originally posted by sub_zero View Post
                              Βάλε boston legal με τα χίλια... Ο titus θα συμφωνεί μαζί μου
                              Το Boston Legal ήταν απίστευτη σειρά, ειδικά στις 2-3 πρώτες σεζόν. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο δεν υπάρχει απλά.

Comment

• Δείτε αυτό

αν ψάχνετε για σειρά. Έχει κλείσει δύο seasons.

Επίσης μετά το Bored to Death ψήνω να κατεβάσω Community, το έχει δει κανείς;
                                sigpic

Comment

Working...
                                X