Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Ωραίος Solid.Εγώ ξεκίνησα το Revolution.Post apocalyptic σκηνικά και μπόλικη δράση ως τώρα.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγώ είδα όλο το sons of anarchy μέσα στον Ιούνη-Ιούλη και τώρα έπιασα το Vikings που είναι και λίγα τα επεισόδια. Κατέβασα και το Hannibal για να δω τι παίζει, μιας και είμαι φαν του χαρακτήρα αλλά γουστάρω άπειρα και τον Mikkelsen. Επίσης κατέβασα τα επεισόδια που έχουν βγει για Dexter για να παίρνει και αυτό σειρά.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    ξεκινησα και γω το under the dome του stephen king μετα απο παροτρυνση ενος φιλου και κολλησα αμεσως.
    οντως ειναι σειρα ανταξια των game of thrones και walking dead.
    δεν εχω δει το lost για να τα συγκρινω αλλα απο οτι ειδα μεχρι τωρα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
    αντε να δουμε ομως ποσες σεζον θα τραβηξει και ποσα επισοδεια θα χει καθε σεζον.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσα τα παραπάνω καθώς και τρίτο κύκλο Game of Thrones.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσα τρίτο κύκλο The Walking Dead, ξεκίνησα 5ο κύκλο Sons of Anarchy και ταυτόχρονα έχω φτάσει στη μέση τον 6ο κύκλου του The Big Bang Theory.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αναμενουμε με αγωνια. Παμε λες για καλη τελευταια season; Το cast εχει μειωθει αρκετα οποτε δεν ξερω τι να περιμενω, ελπιζω να μην ειναι ολα τα επεισοδια γυρω απο family business και να δουμε αλλα ενδιαφεροντα σκηνικα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αντε πλησιαζει η 11η αυγουστου παμε ενα καταπληκτικο fanmade trailer με hans zimmer man of steel ost να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Για πες τι σκέφτηκες?Το φινάλε θεωρώ πως είναι λίγο υποκειμενικό.Άλλα θεωρεί ο ένας άλλα ο άλλος.Τέχνη!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσα 6ο κύκλο Lost.Προσωπικά μου άρεσε,ίσως επειδή περίμενα λιγότερα με αυτά που είχα ακούσει.Το φίναλε ήταν λίγο περίεργο,αλλά οκ,θα το ψάξω να δω τι παίζει και πόσο κοντά έχω πέσει σε αυτά που σκέφτηκα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ναι εχουν ηδη βγει 2 επεισοδια, δεν ξερω γιατι αρχισε τοσο νωρις, αλλα οκ αντε να τελειωνει κι αυτο, εχουμε και breaking bad οπου να ναι παντως... Καλη φαση, θα φυγει ευκολα το καλοκαιρακι.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν ξερω αν το πηρατε πρεφα αλλα εχει αρχισει η 8η και τελευταια season του dexter μολις τωρα το ειδα και επαθα σοκ το περιμενα οκτωβριο

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Στην πορεία θα ανέβει πιστεύω.Το πρώτο επισόδειο με ενθουσίασε πάντως!

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εμενα δε με τρελανε το under the dome αν και μου αρεσε το concept. Χαρακτηρες αδιαφοροι και πολυ κλισε καταστασεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσα Arrow το οποίο πραγματικά έσπειρε,δεν το περίμενα.Επίσης τελείωσα τον πρώτο κύκλο του Black Mirror.To Black Mirror είναι μια μίνι σειρά,δεν ξέρω πόσοι κύκλοι είναι,έχω 2 εγώ,η κάθε μία αποτελείται από 3 αυτοτελή επεισόδια ανεξάρτητα μεταξύ τους,από διαφορετικούς δημιουργούς.Το πρώτο επεισόδιο,οκ δε λέει κάτι,αλλά τα 2+3 είναι βασισμένα σε πολύ ωραίες ιδέες.Προτείνω να δείτε έστω αυτά.
    Στο δεύτερο επεισόδιο οι χαρακτήρες βρίσκονται σε κάτι κλειστούς χώρους και ζουνε όλη τους τη ζωή εκεί.Δείτε το για να πάρετε μια ιδέα του τι θα κάνει το Κινέκτ 3.
    Στο τρίτο επεισόδιο,οι χαρακτήρες εμφυτεύουν ένα τσιπάκι μέσα τους,το οποίο τους επιτρέπει να καταγράφουν όσα βλέπουνε και ανά πάσα στιγμή να τα κάνουνε ξανά playback.
    Δείτε τα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αμαν ποια αυτες η sci-fi νουβελες του stephen king με το under the dome, θα δουμε πως θα συνεχισει αν και το cast του με αφηνει αδιαφορο μεχρι στιγμης...τουλαχιστον φαινεται ποιο...τιμιο απο το lost

Leave a comment:

Working...
X