Announcement

Collapse
No announcement yet.

TV Series

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by deus_d0pe View Post
    Επίσης μετά το Bored to Death ψήνω να κατεβάσω Community, το έχει δει κανείς;
    To Community το βλέπω εγώ. Είναι πολύ καλή σειρά, πολύ διαφορετική στο στυλ από sitcoms τύπου How I Met Your Mother. Ειδικά η 2η σεζόν είναι τρομερή, έχει κάτι απίστευτα σκηνικά.

Comment

• Originally posted by Spahar View Post
      To Community το βλέπω εγώ. Είναι πολύ καλή σειρά, πολύ διαφορετική στο στυλ από sitcoms τύπου How I Met Your Mother. Ειδικά η 2η σεζόν είναι τρομερή, έχει κάτι απίστευτα σκηνικά.
      +1
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Θεούλης

Comment

• Κατεβάζω Community.
          Carpe diem

Comment

• κατεβασα dexter 1η season....εχω δει τη μιση so far και περα απο το πρωτοτυπο concept του σεναριου (serial killer πρωταγωνιστης και ψυχακιας με το αιμα) και το ενδιαφερον script στην αφηγηση της αναλυσης της ψυχοσυνθεσης του που κανει στον εαυτο του, δεν βλεπω κατι αλλο αξιοσημιωτο και δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο του forum, οι υπολοιποι χαραχτηρες ειναι αδιαφοροι ,το pacing παναργο, θα το συνεχισω λιγο ακομα μπας και μου αλλαξει γνωμη, επισης

η απεχθια του για το sex ειναι λιγο ξεκαρφωτη

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
              κατεβασα dexter 1η season....εχω δει τη μιση so far και περα απο το πρωτοτυπο concept του σεναριου (serial killer πρωταγωνιστης και ψυχακιας με το αιμα) και το ενδιαφερον script στην αφηγηση της αναλυσης της ψυχοσυνθεσης του που κανει στον εαυτο του, δεν βλεπω κατι αλλο αξιοσημιωτο και δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο του forum, οι υπολοιποι χαραχτηρες ειναι αδιαφοροι ,το pacing παναργο, θα το συνεχισω λιγο ακομα μπας και μου αλλαξει γνωμη, επισης

η απεχθια του για το sex ειναι λιγο ξεκαρφωτη
              Μόλις τελείωσες Rome,και παράλληλα βλέπεις Lost,πως περίμενες να σου φανούν;
              Carpe diem

Comment

• εχω δει και αλλα in the meantime μη κοιτας που δεν τα γραφω lol oπως πχ ταινιες, anyway εχεις ενα ποντο για τους χαραχτηρες αν πεσει η συγκριση με αυτα που ανεφερες, οπως και να εχει θα την συνεχισω την σειρα γιατι ο πρωταγωνιστης εχει τρελο potential, αμη τι αλλο ειναι ευκολα μια σειρα μονος του

Comment

• Συνεχισε δυνατά Vynard , το Dexter μπορει στην αρχη να φαινεται βαρετο αλλα μετα περνει φορα και δεν σταματας να βλεπεις με τιποτα...Επισης δεν ξερω τι δεν σου αρεσει στους χαρακτηρες ολοι τους ειναι συμπαθητικοι και βλεπονται ευχαριστα , imo .
                  Δες και το spoiler quote :

Το οτι δεν "γουσταρει" το sex ειναι επειδη την Rita την εχει σαν ξεκαρφωμα για να φαινεται στους αλλους οτι ειναι ordinary man με παιδια κτλ. κτλ. Επισης λεει χαρακτηριστικα πως φοβαται να κανουν ερωτα γιατι εκει φαινεται ο αλλος του εαυτος.

Comment

• Το Dexter ειναι απιστευτη σειρα, αν δε σου αρεσει τα λεφτα σου πισω .
                    Στην αρχη ειναι λιγο αργο αλλα προς το τελος της 1ης season δε μπορουσα να ξεκολλησω.. Οσο για τη 2η ουτε λογος, απλως απιστευτη.

Τελειωσα αυτες τις μερες τις 2 πρωτες seasons του Εntourage και ηταν ΠΟΛΥ καλυτερο απ ο,τι περιμενα.
                    Ας οψεται που ημουν σε νησι και ειχα μονο συγκεκριμενα επεισοδια μαζι μου, αλλιως ΑΝΕΤΑ θα ειχα δει τις 7 seasons που εχουν ολοκληρωθει.

Περιμενα να μη μου αρεσει καθολου η large ζωη που πλασαρει, αλλα επεσα τελειως εξω - φοβεροι χαρακτηρες, φοβερες ατακες και παρελαση guest stars που καμια αλλη σειρα δε νομιζω να εχει κανει κατι παρομοιο.

Δε θυμαμαι καν ποσους εχω δει μολις σε 22 επεισοδια.. U2, Jessica Alba, Scarlett Johansson, James Cameron, Mandy Moore, Lamar Odom, Brooke Shields και η λιστα τελειωμο δεν εχει.
                    Α και να μην ξεχασω την αναφορα στην ομαδα Pussy Patrol για τους "κουλτουριαρηδες" του φορουμ (μιλαμε για 3πτυχο Devon-Jesse Jane-Teagan Presley).

Υπερσειρα, ηδη κατεβαζω τις υπολοιπες seasons, τελος.

Comment

• Δεν χρειαζοντουσαν και πολλα με αυτα που μου ειπες στο chatbox και αυτα που εγραψες εδω ηταν υπεραρκετα για να με κανουν να κατσω να δω την πρωτη Season , μεχρι στιγμης γουσταρω απειρα

Comment

• Eli Stone αυτο το λεπτο στον αντ1 πρωτο επ.

Comment

• τελειωσα τις τρεις πρωτες seasons στο dexter οντως προς το τελος η πρωτη και ολοκληρη οι δευτερη ειναι καλες, η τριτη season δεν ητανε τοσο καλη χωρις να πεφτει απο καποια standards, γενικα η σειρα it grows on me σειρα εχουνε 4η και 5η, μετα μαλλον περνουν σειρα οι τρεις τελευτεες seasons του lost

το soundtrack του dexter ειναι οντως παρα πολυ καλο, επισης λατρευω τις σουρεαλιστικες χιουμοριστικες αντιθεσεις στο μυαλο του dexter μεσα απο τις αφηγησεις του:resp:

Comment

• Ξεκίνησα χτες τον πρώτο κύκλο του Community κι έχω δει ήδη τα 18 πρώτα επεισόδια από τα 25 συνολικά.Πολύ καλύτερο απ'ότι το περίμενα.
                            Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                              Ξεκίνησα χτες τον πρώτο κύκλο του Community κι έχω δει ήδη τα 18 πρώτα επεισόδια από τα 25 συνολικά.Πολύ καλύτερο απ'ότι το περίμενα.
                              Σε λιγο φτανεις στο επεισοδιο 23.Μετα απο αυτο ανεβαίνει ο πηχης για οποιαδηποτε σειρα.Μπορει σαν συνολο η σειρα να ειναι πολυ καλη με μερικα αρκετα μετρια επεισόδια, αλλα μερικα αξιζουν τον χαρακτηρισμο epic.

Comment

• Βασικά δεν θεωρώ πως μέχρι τώρα υπάρχουν μέτρια επεισόδια,καλά 1-2 ίσως,απλά θεωρώ πως έχει πολύ διαφορετικό στυλ από άλλες σειρές με παρόμοιο ύφος.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X