Announcement

Collapse
No announcement yet.

How I Met Your Mother !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κοιτα η 5η δεν με χάλασε και τόσο πολύ , μόνο το τελευταίο επεισόδειο ήταν έλεος κατά τα άλλα τα υπόλοιπα μια χαρά βλέπονται μετά απο 1-2 μπύρες κατά τις 12 το βράδυ
    Best season ειναι χαλαρά η 3η

Comment

Originally posted by Strawhat Nikos View Post
      καλα ολη η δεκατη σεζον ειναι ελεινη, τωρα το χειροτερο επισοδειο θα ελεγα πως ειναι αυτο που πηγαν ταξίδι ο Τεντ με τι λιλυ και τον Μαρσαλ, εκανα το σταυρο μου να τελιωσει αυτη η πατατα, απλως πολυ κριμα το ολο θεμα, καταφεραν και γαμησανε μια τοσο μα τοσο ωραια σειρα! Βασικα πιστευω πως υπολογιζαν τη πεμπτη σεζον ως τη τελευταια να γνωριζε τη μανα τους και να τελιωνε η σειρα αλλα προφανως θα τους εβαλαν να το τραβηξουν λογο επιτυχιας και ειχαμε ως αποτελεσμα αυτο το αισχρο πραμα που βλεπουμε... ελπιζω να βαλουν μυαλο και να το στρωσουν.
      H σεζόν που παίζει είναι η 5η
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

ναι γιατι ειπα εγω πως παιζει η εκτη?

Comment

Οντως αυτο δε το πες
          Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Strawhat Nikos View Post
            καλα ολη η δεκατη σεζον ειναι ελεινη, τωρα το χειροτερο επισοδειο θα ελεγα πως ειναι αυτο που πηγαν ταξίδι ο Τεντ με τι λιλυ και τον Μαρσαλ, εκανα το σταυρο μου να τελιωσει αυτη η πατατα, απλως πολυ κριμα το ολο θεμα, καταφεραν και γαμησανε μια τοσο μα τοσο ωραια σειρα! Βασικα πιστευω πως υπολογιζαν τη πεμπτη σεζον ως τη τελευταια να γνωριζε τη μανα τους και να τελιωνε η σειρα αλλα προφανως θα τους εβαλαν να το τραβηξουν λογο επιτυχιας και ειχαμε ως αποτελεσμα αυτο το αισχρο πραμα που βλεπουμε... ελπιζω να βαλουν μυαλο και να το στρωσουν.
            Originally posted by Raf

Comment

αχαχαχαχχαχαχαχα... νταξει ρε παιδια, δεκατο επεισοδειο, δεκατη σεον τα μπλεξα...

Comment

Ειδε κανεις το χθεσινο επεισοδιο; Προς στιγμην νομιζα οτι οντως θα μας εδειχναν τη μητερα αλλα @@. Τεσπα δεν ηταν κακο, το σωσε ο Barney με τα suits του. Και βεβαια η Rachel Bilson ειναι κ... οπως παντα.

respect... μολις θυμηθηκα οτι την ειχα και avatar ενα φεγγαρι, gamepro εποχες
                Do a barrel roll!

Comment

Το επεισοδειο ηταν σουπερ, εγω εξ αρχης πιστευς πως τα πρωτα επεισοδεια ηταν φιλλερακια και δυστηχως βγηκανε πολυ μαπα, τωρα που μπενει στη τελικη ευθεια να γνωρισει τη μανα τους (ελπιζω) πιστευω θα στρωσει η σειρα.

Επιπλεον ολες οι αμερικανιδες κουκλες μου φενονται ολοιδιες... δε καταλαβαινω πως καποιοι γουσταρουν μια ενω καποιοι αλλοι μια αλλη, ολες καλες ειναι.

Comment

Και καμμία δε θες να την δεις αγουροξυπνημένη...
                    Originally posted by Raf

Comment

• χα , αυτό ξαναπέστο.
                      Εμένα οι σειρά πάντα μου άρεσε και με τα καλά και με τα άσχημα. Πάντως φαινεται πως καταλάβανε πως χάνανε κόσμο με το να επαναλαμβάνονται και μας έδιξαν το ποδοράκι της μάνας Άντε και κάνα βυζι στην Season 10.
                      Θα το τραβήξουν όσο πάει γιατί αν δούμε την μάνα τότε η σειρά ουσιαστικά δεν έχει νόημα.

Comment

• Δε νομιζω οτι θα κρατησει πολλους κυκλους ακομη...
                        Do a barrel roll!

Comment

• Makari fetos na einai o teleytaios...
                          Originally posted by Raf

Comment

• Ναι και να τελειωσει δε θα με νοιαξει πλεον, εκτος αν ειναι να ξανανεβει πολυ το επιπεδο που δε το κοβω. Καποια επεισοδια ειναι καλα αλλα μεχρι εκει. Οταν ειχα τελειωσει το 3ο κυκλο ηθελα να δω συνεχεια, καλα πηγαινε τοτε. Ειναι σαφες οτι η σειρα θα τελειωνε περυσι αλλα πηρε παραταση και εχει γαμηθει στα fillers.
                            Do a barrel roll!

Comment

• σε ποιανου τη μανα αναφερεται το τοπικ ?

Comment

• Eνός μ****ου και ενός μαλάκα . Δεν ξέρω αν σε κάλυψα

Comment

Working...
                                X