Announcement

Collapse
No announcement yet.

Top 20 Nintendo 64 Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Όπως είπα και πιο πριν, ο περιορισμός έγκειται καθαρά στην ύπαρξη περισσότερων από έναν εκπροσώπους ανά franchise, είτε αυτό είναι το Zelda, είτε το Mario, είτε το Final Fantasy, εξαιρουμένων των spin offs φυσικά. Το Golden Eye με το Perfect Dark είναι δυο τίτλοι με τελείως διαφορετικούς πρωταγωνιστές, θεματολογία και setting, ενώ, σίγουρα, δε μιλάμε για εκπροσώπους ενός franchise.
    Δικιά σου είναι η λίστα αλλά θεωρώ πως στο συγκεκριμένο έρχεσαι σε αντίθεση με τον εαυτό σου. Σχεδόν όλα τα άτομα που ξέρω θεωρούν το Perfect Dark συνέχεια του Goldeneye. Το ότι έχει άλλο όνομα δε λέει κάτι, στην ουσία είναι τίτλοι του ίδιου franchise. Η φιλοσοφία τους είναι πολύ πιο παρόμοια από το Ocarina με το Majora's.
    ΥΓ. Δεν έχω κάτι με τα παιχνίδια (δεν το κρύβω πως δε μου αρέσουν τα FPS) ούτε μαζί σου.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Όπως είπα και πιο πριν, ο περιορισμός έγκειται καθαρά στην ύπαρξη περισσότερων από έναν εκπροσώπους ανά franchise, είτε αυτό είναι το Zelda, είτε το Mario, είτε το Final Fantasy, εξαιρουμένων των spin offs φυσικά. Το Golden Eye με το Perfect Dark είναι δυο τίτλοι με τελείως διαφορετικούς πρωταγωνιστές, θεματολογία και setting, ενώ, σίγουρα, δε μιλάμε για εκπροσώπους ενός franchise.

Πέρα από το γεγονός ότι μοιράζονται τα ίδια, λίγο πολύ, mechanics πρόκειται για δυο διαφορετικούς και αυτόνομους τίτλους. Μια Top λίστα του Nintendo 64 χωρίς την ύπαρξη και των δυο θεωρώ ότι θα ήταν ελλιπείς.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Afta ta 2 einai paromoia games alla den einai to idio franchise.
    Anyway o Loggo exei ekshgisei hdh se prwhgoumena top 20 me poio tropo dialegei ta games pou vazei sta Top tou, opote den xreiazetai na epanalamvanomaste pistevw.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πάντως εδώ μέσα μιλάμε συνέχεια για Nintendo fanboys, Halo whores και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τελικά όμως αυτό με το οποίο έχουμε γεμίσει είναι GoldenEye haters. Απίστευτη αμφισβήτηση δέχεται εδώ μέσα αυτό το παιχνίδι.
    Αν το λες για μένα αυτό, το αν είμαι hater ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι το Goldeneye και το Perfect Dark είναι πολύ παρόμοια παιχνίδια και δε θα έπρεπε να υπάρχουν και τα δύο στη λίστα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oxi kamia sxesh me tis taines.
    Sthn dikh mou periptwsh, peran tou oti den mou aresoun ta FPS ws eidos logw tou gameplay tous, den mporw me tipote na vlepw ta sygekrimena grafika (kai tou Nintendo 64 ws synollo, alla akoma xeirotera tou Goldeneye ta opoia pane na perasoun ws alithofanh).
    1000 Fores na vlepw gigantia pixels, para afta ta out of focus, kseplymena grafika.
    Gia na mhn anaferw kan to gegonos oti o titlos vasizetai se tainia pou exw dei kai ara oute se ypothesh mporei na me kairdisei.

Me 2 logia einai ena apo ta xeirotera paixnidia pou exw katsei na paiksw pote mou.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    To exeis dei?
    Χμ, είναι αστειάκι πάνω στην κουβέντα που κάναμε τις προάλλες για τις ταινίες;

Σε κάθε περίπτωση, το έχω παίξει, ναι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To exeis dei?

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Πάντως εδώ μέσα μιλάμε συνέχεια για Nintendo fanboys, Halo whores και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τελικά όμως αυτό με το οποίο έχουμε γεμίσει είναι GoldenEye haters. Απίστευτη αμφισβήτηση δέχεται εδώ μέσα αυτό το παιχνίδι.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αν δε μπορούσε να μπει το Ocarina με το Majora's, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε το Foldeneye με το Perfect Dark.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εχουμε γεμισει fanboys εδω μεσα... GOD DAMN IT!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Εδώ διαφωνώ.Έχει πολλά ποιοτικά παιχνίδια αν αναλογιστείς τη μικρή βιβλιοθήκη του.Είναι ίσως η πιο ποιοτική κονσόλα όλων των εποχών από άποψη ποιότητας των παιχνιδιών της σε σχέση με τη βιβλιοθήκη τίτλων πάντα.
    Tέτοιες μεγάλες δηλώσεις καλό είναι να γίνονται αφού έχουμε πλήρη γνώση της τότε αγοράς

Dreamcast, 3DO, Saturn, PC Engine/CD, Neo-Geo/CD είναι μερικές απ'τις "σύγχρονες" κονσόλες ,με λίγα ~αγγλόφωνα~ παιχνίδια αλλά πολλές ποιοτικές επιλογές ... κι ας μη γεμίζουν το μάτι επειδή δε φέρουν το Sony ή Nintendo μπρος στην ονομασία τους.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Top 20 στο Ν64 δεν μπορεί να γίνει.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Σωστός ο ground!Αλλά ο mario είναι ανώτερος του sonic!

Θυμάσαι στο coffix τι γινόταν χεχε!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Entaksei koitaxte, gia na mhn eimai adikos, ta perissotera pou lew einai gia plaka.

Mporei to N64 sta matia ta dika mou einai h xeiroterh konsola pou exw dei gia dikous mou logous profanws... p.x den mou aresan ta thola grafika ths kai den me entypwsiasan ta perissotera paixnidia ths, afto den shmainei omws oti den thn ektimw giafta pou exei prosferei sthn viomhxania.

Aplws logia na exoume na leme gia na trwgomaste :p

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό καθώς δεν έχω ασχοληθεί με την κονσόλα πάντως σίγουρα μετά είναι το n64.

Leave a comment:

Working...
X