Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Metal Gear Solid Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilgrim
    replied
    Τι πας να συγκρινεις το story του mario με τα MGS και συ ρε ΒΒ!
    Τέσπα οι φήμες λένε οτι το η ανακοινωση θα είναι Warhawk 2 αλλά δεν το πολυπιστευώ! Για να δουμε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Καλά επειδή έχεις nick name BigBoss μην ανάγεις τον εαυτό σου στο μεγαλύτερο φαν της σειράς.
    Είμαι μεγαλύτερος απο εσένα πάντως. Για τους hardcore το metal gear είναι κάτι το "ιερό", "αγία γραφή" είπε ο major fox!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά επειδή έχεις nick name BigBoss μην ανάγεις τον εαυτό σου στο μεγαλύτερο φαν της σειράς.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ω ρε BB με αυτο το MG.Μακαρι να μην βγει αλλο γιατι βαριεμαι να παρακολουθησω τις 100 σελιδες που θα ακολουθησουν με ανουσια ποστς.Καθε φορα το ιδιο!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαλά εδώ έχουν βγει 1500 mario, zelda, final fantasy κτλ και εσείς ασχολείσται τώρα με τα metal gear.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eσύ δηλαδή τι παραπάνω θέλεις από μία σειρά που ό,τι είχε να σου πει στο είπε; Εγώ βλέπω ότι θα βγουν δύο ακόμα παιχνίδια που θα προσθέτουν/ εμβαθύνουν σε ένα σενάριο που αναλύθηκε όσο λίγα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Καλά μωρέ πώς κάνεις έτσι μια κουβέντα είπαμε!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Όχι, τι λογική είναι αυτή, ό,τι είναι εξαιρετικό πρέπει να σταματάει στην ακμή του για να το θυμούνται έτσι όπως ήταν καλύτερο.
    Γιατί ας πούμε το MGS ήταν χειρότερο από το Metal Gear ή το MGS4 ήταν χειρότερο από το MGS3; Η σειρά συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται προς το καλύτερο. Όσο θα θέλουν οι fans Metal Gear τα Metal Gear θα βγαίνουν, τέλος.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Όχι, τι λογική είναι αυτή, ό,τι είναι εξαιρετικό πρέπει να σταματάει στην ακμή του για να το θυμούνται έτσι όπως ήταν καλύτερο.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε κι άλλο MGS
    Γιατί ότι είναι εξαιρετικό πρέπει να συνεχίζεται.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε κι άλλο MGS. Το 4 δε σας φτάνει; Εγώ ξενερώνω που συνεχίζουν με Rising και Peace Walker. Ας σταματήσουν την ιστορία μία και καλή και ας ξεκινήσουν κάτι νέο.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαλά εάν το MGS5 είναι το Peace Walker μεγάλη μαλακία.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Nα προσθεσω μια retro λεπτομερεια...

η Konami παραλιγο να κυκλοφορησει το game και στους home υπολογιστες Amiga (μαλλον τον 1200) & IBM. To διαφημιστικο.. :

η εταιρεια ομως (Αμινγκα) ειχε παρει γενικοτερα την κατιουσα... Τα IBM το 1990 δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο..επομενως η ακυρωση ηταν διπλη...

Λογικα θα ηταν remake του πρωτου κι οπως βλεπετε θα ειχε 16bit εμφανιση!!!!

Μια αλλη λεπτομερεια ειναι οτι η MSX εκδοση ηταν αρκετα ανωτερη απο αυτη του NES

NES (αριστερα) | MSX (δεξια)

.................................................. .

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Αόρκιστε σε sd το έπαιζες τόσο καιρό;

οχι στο μπανιο συνηθως.

δεν εχει μεγαλη διαφορα το mgs4 σε sd με hd.

τα mgs ειναι η καλυτερη σειρα ολων των εποχων και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι multi.Ολοι πρεπει να τα παιζουν αυτα τα games.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    BigBoss ειδες το νεο metal gear για το 360? σας πουλησε καλα ο Κοτζιμα ε? Κατι ακουσα θα βγει λεει και μια εκδοση που θα ειναι πακετο με το MGS4... ουφ...τι τραβαμε και μεις με τα 360 μα καθολου να μη μας προσεχουν? ε BigBoss?

Leave a comment:

Working...
X