Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τι πας να συγκρινεις το story του mario με τα MGS και συ ρε ΒΒ!
Τέσπα οι φήμες λένε οτι το η ανακοινωση θα είναι Warhawk 2 αλλά δεν το πολυπιστευώ! Για να δουμε.
Eσύ δηλαδή τι παραπάνω θέλεις από μία σειρά που ό,τι είχε να σου πει στο είπε; Εγώ βλέπω ότι θα βγουν δύο ακόμα παιχνίδια που θα προσθέτουν/ εμβαθύνουν σε ένα σενάριο που αναλύθηκε όσο λίγα.
Όχι, τι λογική είναι αυτή, ό,τι είναι εξαιρετικό πρέπει να σταματάει στην ακμή του για να το θυμούνται έτσι όπως ήταν καλύτερο.
Γιατί ας πούμε το MGS ήταν χειρότερο από το Metal Gear ή το MGS4 ήταν χειρότερο από το MGS3; Η σειρά συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται προς το καλύτερο. Όσο θα θέλουν οι fans Metal Gear τα Metal Gear θα βγαίνουν, τέλος.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε κι άλλο MGS. Το 4 δε σας φτάνει; Εγώ ξενερώνω που συνεχίζουν με Rising και Peace Walker. Ας σταματήσουν την ιστορία μία και καλή και ας ξεκινήσουν κάτι νέο.
Leave a comment: