Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Metal Gear Solid Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    για να τις κάνεις μετά clopy paste στην κεντρική σελίδα τα κείμενα ramp;τόσο πολύ βαριέσαι να κάνεις μια σωστή δουλειά και να τα γράψεις μόνος σου;

j/k of course

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλυτερα οτι αλλαγες ειναι να τις κανετε εδω περα στο forum.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    thnx ramp you are fast mate. Altair και εγω για τα κειμενα της κεντρικης σελιδας λεω και υπαρχουν οντως λαθη . Αρχικα μπορουμε να τα μαζεψουμε και να στειλουμε στους mods για να μην καθονται να ψαχνουν...περιμενουμε να το διαβασεις και ολοκληρο για εντυπωσεις!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μου πηρε λιγη ωρα να καταλαβω σε πιο προβλημα αναφεροσουν son goku, τελικα μονο στον IE φαινοταν κι οχι στον firefox. Anyway διορθωθηκε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    όχι.από την κεντρική σελίδα το διάβασα.υπάρχουν λάθη και στα κείμενα.
    ειδικά όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι του στόρυ του metal gear solid.του παιχνιδιού εννοώ.
    πάω για τη συνέχεια.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ευχαριστουμε altair , το μερος 2ο ειναι on the go ( καταραμενη εξεταστικη 1ο μαθημα σημερα και για αλλη μια φορα με γυροφερνει το συν πλην του 5!!!!) . Για τα διαφορα λαθη θα το κοιταξουμε και εμεις προκειμενου να βοηθησουμε τους mods και λογικα θα διορθωθουν . Το μονο κομματι στην κεντρικη σελιδα που εχει καποιο προβλημα σε σχεση με το αφιερωμα ειναι στην αρχικη λεζαντα που καλυπτει τον πινακα περιεχομενων..δεν ξερω αν διορθωνεται

Leave a comment:

• Altair
    replied
    έχοντας διαβάσει τα 3 πρώτα κομμάτια του αφιερώματος ένα έχω να πω.

ΜΠΡΑΒΟ!!!

να πω όμως πως παρατήρησα κάποια ορθογραφικά και τυπογραφικά λαθάκια τα οποία καλό θα ήταν να διορθωθούν.προς τους μοντς αυτό...

Leave a comment:

• Steiner
    replied
    Πιστεύω ότι σημαντική θέση θα έχει και η Ρωσία, η οποία κρατάει στα χέρια της το υπόλοιπο μισό της Legacy.
    [/b]
    Στο τέλος του MGS3, όταν πέφτει μια λίστα με διάφορα γεγονότα, αναφέρεται ότι η Αμερική πήρε και το τελευταίο μισό της Legacy όταν κέρδισε τον Ψυχρό Πόλεμο.

Δεν υπάρχει κάτι να αναφερθεί παραπάνω στο 4 για την Κίνα, πέρα από το ότι συμμετείχε στη δημιουργία των Philosophers και προσπάθησε να πάρει την Legacy. Σε όλα τα άλλα, όμως, θα πάρεις απαντήσεις και με το παραπάνω...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    lol

Αντε καλη συνεχεια τυχερεεεεεεεεεεε!!!!!!&#33 ;!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παιδιά το άφησα το παιχνίδι...

Παίζω Metal Gear Solid 4 . Τα λέμε lateeeerz XD .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Μη σε αγχωνει συνηθιζεται γρηγορα ο χειρισμος... σαν tip προτεινω μετα απο οποιοδηποτε περιστροφη της καμερας για να δεις τι παιζει γυρω γυρω κατευθειαν L ( η R δεν θυμαμαμαι πιο απο τα 2 ειναι ) για να επαναφερεις την καμερα πισω απο την πλατη του χαρακτηρα . Μην ακουσω οτι το αφησες λογω χειρισμου!!!!! Περα απο την πλακα πιστευω οτι μετα απο κανενα μισαωρο τον συνηθιζεις και γυρω στην ωρα σου εχει γινει δευτερη φυση

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το ξεκινήσα λίγο χτες αλλά ο έλεγχος μου φάνηκε απάλευτος . Ρε παιδιά πώς συνηθίσατε αυτό το παιχνίδι; Βουνό μου φαίνεται .

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Με οδηγό το ΡΟ τελειώνει μέσα σε λίγες ώρες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βασικά το παιχνίδι θα το παίξω σίγουρα κάποια στιγμή (αύριο το παραγγέλνω κι όλας από blahdvd 20?). Το αρχικό πλάνο έλεγε να παίξω με τη σειρά 1,2,3,PO,4 αλλά τελείως ανέλπιστα προέκυψε αυτό το σκηνικό με τις ενοικιάσεις PS3 και φαντάζεσαι πόσο πολύ πωρώθηκα! Αν υπάρχει αύριο κάποιο ελεύθερο θα το νοικιάσω και θα παίξω το 4, αλλιώς θα ξεκινήσω το ΡΟ και όπως με βγάλει.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Κοιτα εμενα μου πηρε γυρω στις 25 ωρες . Πριν σε παρει απο κατω να σου πω οτι το παιχνιδι χωριζεται σε πολλα missions αλλα πολλα απο αυτα ειναι sidequests. Εν ολιγοις εγω τα εκανα ολα γι'αυτο μου πηρε τοσο , αν κανεις μονο το κεντρικο quest οι ωρες μειωνονται αρκετα . Αν παιξεις το 4 το επομενο σαβκυριακο προτεινω να δοκιμασεις το po στο ενδιαμεσο , αλλιως αστο για μετα . Η δικια μου αποψη παντως ειναι να του δωσεις καποια ευκαιρια αν οχι τωρα καποια στιγμη στο μελλον . Στο 4 πιστευω θα χρησιμοποιειται απο αποψη σεναριου το τελευταιο 15 λεπτο του po οπου και γινεται το μπουλουκι των αποκαλυψεων , αν και λογικα θα τα καλυπτει με καποια μορφη ανασκοπησης flash back what ever .

Leave a comment:

Working...
X