. Ίσως να δώσω μία αναβολή στην ενοικίαση για να παίξω και το ΡΟ τι να πω... Πόσες ώρες παιχνίδι είναι περίπου; Έχω ελπίδες να το τερματίσω μέχρι το ερχόμενο σαββατοκύριακο;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[Feature] Metal Gear Solid Games
Collapse
X
-
Πωπω μη μου λες τέτοια
. Ίσως να δώσω μία αναβολή στην ενοικίαση για να παίξω και το ΡΟ τι να πω... Πόσες ώρες παιχνίδι είναι περίπου; Έχω ελπίδες να το τερματίσω μέχρι το ερχόμενο σαββατοκύριακο;
-
<div class='quotetop'></div>Η απαντηση στα ερωτηματα αυτα υπαρχει στο portable ops...Μετα το mgs4 δωσε μια ευκαιρια στο po , πιστευω οτι ο κοσμος δεν του εχει δωσει την σημασια που πρεπει και ειναι λαθος...προκειται για ολοκληρωμενο κεφαλαιο με πολυ ομορφα στοιχεια . Απο κει και περα σε ΖΗΛΕΥΩ !!!! αντε να δουμε ποτε θα παιξω εγω το 4!!! καλη συνεχειαΗ απάντηση (αν υπάρξει) των Philosophers (Κίνα).
Patriots (ποιοι είναι).
Ocelot (άμεση συσχέτιση με τους Patriots)
Πιστεύω ότι σημαντική θέση θα έχει και η Ρωσία, η οποία κρατάει στα χέρια της το υπόλοιπο μισό της Legacy.
[/b]
Leave a comment:
-
Μόλις τερμάτισα και το 3............................ Ευελπιστώ αύριο να έχω το 4 στα χέρια μου
.
Δεν έχω να πω κάτι για το άρθρο του 3, το βρήκα αρκετά πλήρες. Ίσως να έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στο ρόλο του Ocelot και της Eva καθ'όλη τη διάρκεια του τίτλου, αλλά αυτό είναι δικιά σας επιλογή.
Όσον αφορά τώρα το τι περιμένω να δω στο 4...
Ο ρόλος της Κίνας στην όλη ιστορία των τίτλων.
Η απάντηση (αν υπάρξει) των Philosophers (Κίνα).
Patriots (ποιοι είναι).
Στόχος του Liquid Snae.
Ocelot (άμεση συσχέτιση με τους Patriots).
To φινάλε
.
Γενικά η σειρά καταφέρνει να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σύμπαν και χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να το γνωρίσει τόσο καλά. Ως τώρα, σε όλα τα παιχνίδια, ο πρωταγωνιστής ήταν ένα πιόνι σε ένα συνολικό παιχνίδι των μεγάλων δυνάμεων ή των Patriots, ενώ στο 4 ο Snake δρα ανεξάρτητος (από ότι έχω καταλάβει), όσο ανεξάρτητος μπορεί να είναι κάποιος μέσα σε τέτοιο έλεγχο.
Από τη στιγμή που η legacy βρίσκεται στα χέρια των Patriots, η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου (τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα) συγκεντρώνεται σε αυτούς. Ο Οcelot, που έχει τα 5 μεγαλύτερα camps στρατιωτών, δουλεέυι για αυτούς (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται). Αυτό που περιπλέκει την κατάσταση είναι ο ρόλος του Liquid.
Πιστεύω ότι σημαντική θέση θα έχει και η Ρωσία, η οποία κρατάει στα χέρια της το υπόλοιπο μισό της Legacy.
Pah, whatever βαριέμαι τις υποθέσεις. Σύντομα θα έχω στα χέρια μου το actual υλικό
.
Leave a comment:
-
Eίμαι προς το τέλος του Snake Eater. Το έπαιξα πολύ πιο προσεχτικά από την πρώτη φορά, αλλά και πάλι το βρήκα υπερβολικό σε πολλά σημεία. Η fixed κάμερα είναι μεγάλος μπελάς και δεν ξέρω κατά πόσο η εναλλακτική κάμερα του subsistence κάνει καλή δουλειά. Όπως και να έχει, η εμπειρία είναι μοναδική, τα stealth στοιχεία πολύ αξιόλογα και η δυσκολία...μεγάλη
. Σεναριακά δεν είχα κενά, απλώς ήθελα να τα συνδέσω λίγο καλύτερα με τα γεγονότα των υπολοίπων (που πλέον ξέρω). Όταν το τερματίσω θα προχωρήσω στην ανάγνωση του αντίστοιχου άρθρου. songokou θα με συγχωρέσεις, αλλά θα αργήσω να παίξω το ΡΟ, άρα και να διαβάσω το άρθρο σου. Βλέπεις έρχεται στα καπάκια MGS4
.
ΥΓ: Σε όλα τα MGS ως τώρα ήσουν το μεγάλο θύμα. Αναρωτιέμαι αν στο τέσσερα παραμένεις θύμα. Μην απαντήσει κανείς
. Όταν το τερματίσω και το 3 θα γράψω τα ερωτηματικά που μένουν κι από το τρία για να ξέρω τι να περιμένω από το 4.
Leave a comment:
-
το metal gear anniversary θα κυκλοφορήσει εδώ;αν ναι πότε;σόρρυ αλλά λόγω χρόνου δεν έχω δει το αφιέρωμα ακόμα και το ίδιο ισχύει και για όλες τις προηγούμενες σελίδες πλην αυτής.
Leave a comment:
-
A nai swsta.What a pitty!A re Konami...
BigBOSS mporei na sto parw sto ps2 an to vrw...
Leave a comment:
-
Δεν κυκλοφορησε και δε θα κυκλοφορησει, μην παμε παλι να αποδειξουμε τα αυταποδεικτα.
Leave a comment:
-
Το subsistence δεν έχει βγει στο xbox.
Το substance έχει βγει.Τσέκαρε το και online.
Leave a comment:
-
Nα είχε κυκλοφορήσει για xbox...na parw kai to mgs3 subsistence gia xbox[/b]
Leave a comment:
-
Mou anoiksate thn oreksh kai emena.BigBOSS etoimase to ps2.Esu 8a paizeis mgs4 sto ps3 kai egw ta 2 kai 3.Skeftomai malista na parw kai to mgs3 subsistence gia xbox ka8ws 8a'xw 360 se ligo diastima kai 8elw na paiksw kai ta palia mg!
Leave a comment:
-
Εγώ τον Raiden τον πάω άπειρα. Το 2 από όλες τις απόψεις είναι το αγαπημένο μου MGS. Τέλειο setting, τέλειο σενάριο, τέλειο script, τέλειο music score, τέλειοι χαρακτήρες, τέλειο τέλος, τέλειο gameplay (προσωπικά το αγάπησα περισσότερο από τα άλλα 2), πολλά μυστικά στο χώρο, dog tags, πολύ πλάκα με κάποια σκηνικά στο περιβάλλον, άπειρες φιλοσοφικές (και κοινωνικές) προεκτάσεις... Πραγματικά όλα τα βρίσκω άψογα
.
Τέλος πάντων, that's just me. Αυτό που βλέπω, πάντως, τώρα που τα ξαναπαίζω είναι 3 παιχνίδι με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό (και φαντάζομαι ότι αυτό ισχύει και στο 4). Πατάνε όλα πάνω στους ίδιους μηχανισμούς, αλλά όλα έχουν κάτι το διαφορετικό, ιδίως το setting. Τελικά ήμουν πολύ άδικος μαζί τους και παίρνω πίσω όλα όσα έλεγα πριν από κάτι μήνες. Αναρωτιέμαι πώς θα γίνει να παίξω το 4
.
ΥΓ: Το ending theme του 2 είναι τελειόοοοοοοοοοο... Τι λέμε τώρα, είχε καιρό να νιώσω έτσι με videogame
.
edit: Τέλειο story telling.-
Leave a comment:
Leave a comment: