Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Μπορεί να κλείσαμε τα 10 αλλά για εμάς η οδύσσεια συνεχίζεται. Πάντως πραγματικά δεν νομίζω ότι όταν ξεκινούσε όλο αυτό θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι θα τραβούσε τόσο πολύ.
Τωρα ειμαστε στη 3η εποχη μετα το resurrection του Ryu περυσι. Παντως κατι γινεται εχουμε περασει και νεκροτερες φασεις. Το comeback της Nintendo μας επανεφερε.
Να τα εκατοστήσουμε!!
Από τα λίγα forum μαζί με το rocking.gr που υπήρχαν πρό μνημονίων και θα υπάρχουν και μετά μνημονίων( εδώ γελάμε ) Αν συνυπολογίζαμε βέβαια και το community σαν cg forum και gamepro χτυπάμε 15ετία
Αλήθεια δεν πίστευα ότι θα φτάσουμε τόσο χρόνια... Το δικό μας μοντέλο, ανεξάρτητου από κάποια κερδοσκοπικής επιχείρησης/ οργάνωσης φορουμ δηλαδή, είναι είδος που σπάνια συναντάται πλέον. Για εμένα πάντως είναι μια από τις αγαπημένες μου σελίδες, ένα στέκι που επισκεπτόμουν, επισκέπτομαι και θα επισκέπτομαι καθημερινά ακόμα και όταν δεν γράφω. Χρόνια πολλά στην σελίδα και να συνεχίσει έτσι για πολλά χρόνια ακόμα!
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Χρόνια πολλά μάγκες αν και με χρονοκαθυστέρηση αλλά τι να κάνουμε, στην Ελλάδα του τσίπρα ζούμε και εκεί που μας είχε φτάσει στον οισοφάγο τώρα μας γαργαλάει και τις αμυγδαλές πλέον, και τι να πρωτοπρολάβει κανείς!
Η αλήθεια είναι ότι επισκέπτομαι το forum μου αφήνει πάντα μια γλυκόπικρη γεύση.Γλυκιά, γιατί έχει μια αντάρτικη μια πειρατική αύρα γύρω απο τους users και την ελευθερία έκφρασης, έχει κάτι παρεϊστικο ασχέτως αν προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν σας, μου άφηνε πάντα την αίσθηση ενός gaming καφενείου (με την καλή έννοια!) αλλά και στενάχωρη προσωπικά, γιατί θα ήθελα να σας είχα βρει νωρίτερα σε πιο αθώες εποχές όπου ο ελεύθερος χρόνος δεν ήτανε για μένα πολυτέλεια όπως είναι σήμερα.
Όπως και να χει να στε πάντα καλά ρε αλάνια, και χρόνια πολλά στο γαμάτο αυτό forum με μια βαθιά υπόκλιση σεβασμού στα παιδιά που το διατηρούνε ζωντανό!
Comment