Announcement
Collapse
No announcement yet.
Donations (round 4)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Επειδή μου άρεσε πολύ η ιδέα, θα κάνουμε giveaway με Nintendo gift card που θα δώσω εγώ στον Ryu, αλλά αυτή τη στιγμή έχει μπλοκάρει η κάρτα μου από απανωτές αποτυχημένες προσπάθειες στο Target.com ...
- Likes 1
-
Καθώς εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Ραφ του εστειλα των κωδικο. Την επομενη φορα αν εχω κατι, πολυ ευχαρίστως να κανουμε κατι μέσω της σελίδας του Facebook( αν και προτιμώ χίλιες φορες να δώσω κατι σε άτομο απο εδω μεσα
)
- Likes 1
Leave a comment:
-
Παιδιά εγώ δεν το θέλω πάντως. Συμφωνώ απολύτως με το να γίνει giveaway όπως είπε ο Sof με τους ορους που πρότεινε.
Leave a comment:
-
Το να κάνουμε ένα ποστ στο fb page δεν είναι κάτι, αν πει το ναι ο sinclair.
Leave a comment:
-
imho ειναι απο τα games που δεν κανεις ευκολα double dip ακομα και οταν ειναι τσαμπα :p
θα ητανε καλη ευκαιρια ομως για να διοργανωσουμε αλλο ενα giveaway ! για να εχει δικαιωμα συμμετοχης ενας καινουργιος θα πρεπει να κανει λογαριασμο εδω μεσα + join στον σερβερ μας στο Discord !!
Ryu_gr sub_zero αν συμφωνει και ο Burai με την ιδεα ψηστε το !!
ΥΓ : δεν μου ηρθε καμια ειδοποιηση για το mention ...Last edited by Cpl_Shephard; 27-04-2020, 06:18 PM.
Leave a comment:
-
nooto Enpsty Cpl_Shephard i Have no Equal Deus Ramparter
το έχω παίξει στο PC πρόπερσι αλλά θα το ξαναέλιωνα αν δεν το πάρει κάποιος άλλος γιατί είναι παιχνιδάρεςLast edited by Chief; 25-04-2020, 08:16 PM.
Leave a comment:
-
Δεν ξερω που άλλου να το ποστάρω. Λοιπόν, αγορασα το Hotline Miami Collection απο special reserve για Switch( physical) Μου εχουν στειλει εναν κωδικο για την collection στο US eshop όμως. Αν κάποιος απο τους φίλτατους θέλει τον κωδικο πολυ ευχαρίστως να τον δώσω.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Ευχαριστούμε πολύ τον [MENTION=94]Raf[/MENTION]; για την προσφορά 10 ευρώ στο forum! Ενημερώθηκε και το αρχικό post.
Leave a comment:
-
Έτσι όπως το λες είσαι σαν τους πολιτικούς στην Βουλή.Originally posted by Deus View PostΕίχα δεσμευτεί πως θα στείλω και εγώ 20 ευρώ για να συνεισφέρω στην αναβάθμιση του φορουμ αλλά δεν το έκανα.
Συγνώμη παιδιά, το είχα υποσχεθεί, είχα δεσμευτεί αλλά παρόλα αυτά δεν έστειλα τα χρήματα. Ο λόγος ήταν ότι απλά είχα άλλα στο κεφάλι μου και το ανέβαλα συνέχεια. Φυσικά ήθελα να στείλω τα χρήματα, δεν άλλαξα γνώμη, απλά προλάβατε και συμπληρώσατε το ποσό προτού τα στείλω.
Την επόμενη φορά που θα υπάρξει ανάγκη να μαζευτούν χρήματα εγώ θα είμαι από τους πρώτους που θα το πράξουν, το λέω από τώρα και θα το κάνω αυτή τη φορά.
Leave a comment:
-
Είχα δεσμευτεί πως θα στείλω και εγώ 20 ευρώ για να συνεισφέρω στην αναβάθμιση του φορουμ αλλά δεν το έκανα.
Συγνώμη παιδιά, το είχα υποσχεθεί, είχα δεσμευτεί αλλά παρόλα αυτά δεν έστειλα τα χρήματα. Ο λόγος ήταν ότι απλά είχα άλλα στο κεφάλι μου και το ανέβαλα συνέχεια. Φυσικά ήθελα να στείλω τα χρήματα, δεν άλλαξα γνώμη, απλά προλάβατε και συμπληρώσατε το ποσό προτού τα στείλω.
Την επόμενη φορά που θα υπάρξει ανάγκη να μαζευτούν χρήματα εγώ θα είμαι από τους πρώτους που θα το πράξουν, το λέω από τώρα και θα το κάνω αυτή τη φορά.
Leave a comment:
-
Το forum αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση του vbulletin 4. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ασφαλείς πλέον σαν site συν τις όποιες βελτιώσεις που παίρνουμε.
Υπάρχει ένα θέμα με το chatbox αυτή τη στιγμή και θα το κοιτάξω αργότερα. Αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα το βλέπουμε.
Τελικός στόχος είναι φυσικά η εγκατάσταση του vBulletin 5 η οποία θα γίνει αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση με την παρούσα αναβάθμιση.
Ευχαριστούμε και πάλι που στηρίζετε το forum, χωρίς τη βοήθειά σας οι αναβαθμίσεις θα ήταν αδύνατον να γίνουν και αργά ή γρήγορα το forum θα κατέρρεε.
Edit: ΟΚ και το chatbox φαίνεται να λειτουργεί πάλι. Όμως όπως έχουμε ξαναπεί θα πρέπει να κάνουμε έρευνα για να το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο όταν με το καλό περάσουμε την έκδοση 5.
Leave a comment:

Leave a comment: