Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί αποχωρήσεων

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grimmtak
    replied
    Σαν νέο μέλος θα ήθελα να πω το πως βλέπω το κλίμα από τον καιρό που μπήκα μιας και δεν μπορώ να συγκρίνω πως ήταν παλιά.

Το καλό σε αυτό το forum είναι το ότι υπάρχουν σοβαρά άτομα που έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα του gaming και μπορείς να ανοίξεις χαλαρά συζήτηση.

Τα ειρωνικά σχόλια και το trolling που και που χρειάζονται αλλά μέχρι ένα σημείο, άμα είναι να μπαίνουμε να γράφουμε ότι μας κατέβει και να φεύγουμε καλύτερα να μην μπαίνουμε καν. Δεν νομίζω ότι φταίνε τα funboys άλλα αυτοί που απλά θέλουν να τρολάρουν.

Επίσης το θέμα το ότι κάποιος φεύγει επειδή μάλωσε με κάποιον άλλο μου ακούγεται πολύ παιδιάστικο. Μπορείς απλά να αγνοείς αυτό το πρόσωπο.

Πάντως για να πω την αλήθεια υπάρχει ένα πολύ free 4 all κλίμα που ίσως δεν καταλήξει όμορφα και θα συμφωνήσω με αυτό που έγραψε ο Ground ποιο πάνω να διαγράφονται posts απροειδοποίητα.

Δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν, απλά είπα να πω την γνώμη μου

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Μιλώντας για τον FiOth, μου είχε εξηγήσει ότι έφυγε σαφώς απ' αυτό το forum, γιατί μαλώσανε με τον Evans και έκτοτε έκοψε επαφές όχι μόνο μ' αυτό το forum αλλά και με τον Evans τον ίδιο. Τι ακριβώς έγινε, δεν μου είπε.

Επίσης βάσει του Deus το post, το πρόβλημα είναι το fanboy war, IMO.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ftaiei kai to oti dyskola pleon vriskeis kapoion na exei paiksei to idio game me sena.
    Alla afto den kanei kosmo na fevgei.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Το επίπεδο των συζητήσεων πράγματι έχει πέσει. Ειδικά οι Gaming related συζητήσεις.
    Και αυτό το λέει κάποιος που συνήθως αρέσκεται να διαβάζει τις απόψεις και όχι να συμμετέχει (για λόγους που λίγη σημασία έχουν) του Forum εδώ και χρόνια γιατί γουστάρει.

Σπουδές/Στρατός/Οικονομική κατάσταση της χώρας είναι οι βασικότεροι λόγοι πιστεύω και όχι το attitude των μελών που IMO έχουν παραμείνει ίδιοι χαρακτήρες τα τελευταία πολλά χρόνια που συμμετέχω στα Φόρα...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Merika pragmata den ginetai na agnoithoun kai den einai panta thema apopshs.
    Den exoume oloi thn ypomonh na agnooume to makry kai to konto tou kathena.

Me liga logia gia na milhsw gia ton eafto mou agios den eimai, exw xeiristei katastaseis lathos, alla efoson milhsame gia apopseis, an o allos epimenei tote tha epimenw kai egw (ektos an kataferoun kai mou allaksoun apopsh) polles fores omws xarakthrizomai ws o" kakos" epeidh yposthrizw thn apopsh mou perissotero apo ton allon...
    Ti na kanw? Na fygw kai egw?

An o skopos tou Topic einai to afsthrotero moderation tote den exw kanena provlhma sto na svhnontai amesws kai xwris erwthsh posts ta opoia odhgoun se flame.
    Apla ta pragmata.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Χαίρομαι που αναγνωρίζει και άλλο μέλος το πρόβλημα.

Επίσης να ξεκαθαρίσω κάτι.Το ποστ το έκανα όχι για να κατηγορήσω αλλά για να προβληματιστούμε.Θέλω να τονίσω τι πιστεύω ότι κάνουμε λάθος,να το δει ο καθένας και να προβληματιστεί για την συμπεριφορά του.Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φτάσουμε στο σημείο να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο.Απλά να αλλάξουμε ΟΛΟΙ μαζ'ι την στάση μας.Αν γίνει αυτό το θεωρώ πιθανό να επιστρέψουν κάποια από τα άτομα που αποχώρησαν.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Με κάλυψε ο Deus.Όντως η κατάσταση έχει παραγίνει.Οκ είπαμε να έχουμε ένα φιλικό και παρεϊστικο κλίμα,αλλά πιστεύω κάπου η κατάσταση ξέφυγε και πλέον δεν γίνεται ουσιαστικός διάλογος.Τουλάχιστον όχι όπως κάποτε.Μόνο τρόλλινγκ,ειρωνίες κλπ.Και φταίμε όλοι σε αυτό.Ναι δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω.
    Κι εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές να αποχωρήσω,αλλά μένω κυρίως από συνήθεια.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Λοιπόν ακολουθεί τώρα ένα δικό μου ποστ,αρχιδάτης φύσης όπως ζητάει ο λογκο.

Καταρχάς να πω ότι δεν ξέρω γιατί αποχώρησαν κάποια άτομα.Δεν ξέρω αν είναι λόγω βαρεμάρας ή επειδή έχουν προβλήματα με το επίπεδο του φορουμ,όμως εγώ θα γράψω την άποψή μου.Δεν είμαι από αυτούς που γράφουν συνέχεια,το κάνω μόνο όταν έχω διάθεση,αλλά μπαίνω καθημερινά εδώ και χρόνια και παρακολουθώ σχεδόν όλες τις συζητήσεις.

Επίσης να πω ότι δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα άτομα.Ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε και τι κάνετε.

Η άποψή μου είναι ότι το επίπεδο του φορουμ έχει πέσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Τολμώ να πω ότι πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο...Πάντα είχαμε τα θεματάκια μας με τρολ,καυγάδες κτλ κτλ όμως πρώτη φορά το επίπεδο έχει πέσει τόσο.Πέρα από κάποια άτομα που παραμένουν χομπιστες και γράφουν αξιόλογα ποστ έχουμε και κάποιους που απλά γράφουν για να γράφουν,κάνοντας εξυπνακίστικα ποστ,χαλαρού τρολαρίσματος,ποσταροντας εικόνες κακόγουστου και κρύου ιντερνετικου χιούμορ τύπο τρολολο.Νομίζετε ότι κάνετε πλάκα και ότι το χιουμορ σας είναι λεπτό,έχετε αναρωτηθεί όμως αν υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται;Για αναρωτηθείτε λίγο τι γνώμη θα σχηματίσει για εμάς ένα νέο μέλος.

Άλλο θέμα που έχω παρατηρήσει.Τα μισά και μέλη του φορουμ γουστάρουν τους καυγάδες.Την βρίσκουν να διαπληκτίζονται online με άτομα.Απόδειξη το ότι γίνεται χαμός κάθε φορά που μπαίνει ένα τρολ από το nintendo gr για να πει τα δικά του.ΤΌΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι ρε παιδιά να τους αγνοήσουμε;Aπλώς δεν απαντάμε και οι moderators σβήνουν τα ποστ τους,στέλνουν προειδοποίηση και αν το άτομο δεν συμμορφώνεται ban.Απλά πράγματα.Αντιθέτως,αυτό που γίνεται εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο.Πάρτε για παράδειγμα το σκηνικό με μέλη του nintendo gr.Είπαν ότι είπαν,τρολαραν,την είπαν σε μέλη δικά μας και μετά κάποιοι από εμάς δήλωσαν ότι λυπούνται κιόλας που έφαγαν μπαν τα τρολ...Ρε ας σοβαρευτούμε επιτέλους,μπαν από φορουμ έφαγαν δεν έχασαν την δουλειά τους.Στην τελική,είμαστε ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΚΟΣΜΟ και για να λειτουργήσει πρέπει να έχουμε ΚΑΝΟΝΕΣ οι οποίοι πρέπει να ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ!!!Είμαστε φορουμ με κανόνες οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζονται,δεν είμαστε webwar.

Επίσης,κάποιοι από εμάς απλά δεν μπορούν να διαβάσουν γνώμη διαφορετική από την δική τους.Ορθώς γράφουν για να διαφωνήσουν αλλά πολλές φορές αντί να παραμείνει ο διάλογος σε νορμαλ επίπεδα ξεφεύγει.Έχουμε το τουπε ότι εμείς είμαστε οι σωστοί και οι ειδικοί για ένα θέμα και έχουμε την ΕΜΜΟΝΗ να κάνουμε τον άλλο να αποδεχτεί την άποψή μας.Σε αντίθετη περίπτωση γίνεται το αδιαχώρητο.Γιατί ρε παιδιά;Δεν μπορούμε απλώς να αποδεχτούμε το γεγονός ότι ο άλλος έχει διαφορετική γνώμη από εμάς;Πάρε παράδειγμα το τοπικ για την θρησκεία.

Σε γενικές γραμμές.Οκ,δεν αμφισβητούμε ότι κάποιοι από εσάς είστε ειδικοί/διαβασμένοι/επιστήμονες/σοφοί και πάει λέγοντας αλλά είστε άνθρωποι και πέραν από εσάς έχουν και οι άλλοι δικαίωμα λόγου και έκφρασης γνώμης.Σταματήστε να υποτιμάτε τους άλλους,αποδεχτείτε το γεγονός ότι ο καθένας έχει την δική του γνώμη και καταλάβετε ότι δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν καταφέρετε να πείσετε τον άλλο να αλλάξει αυτό που πιστεύει.Πείτε αυτό που θέλετε ΗΡΕΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,θα απαντήσει ο άλλος και ως εκεί.Δεν καταλήξατε κάπου;Δεν πειράζει.

Αυτά είναι καθαρά οι προσωπικές μου απόψεις και τίποτα άλλο.Δεν ξέρω το αν και κατά πόσο ώθησε κάποια άτομα να αποχωρήσουν,δεν μιλάω για αυτούς.Απλά λέω το τι πιστεύω εγώ.Όπως είπα και πριν ΔΕΝ θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα άτομα.Με κουράζουν απίστευτα συζητήσεις στιλ σου πα,μου πες και δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου για να ανατρέξω σε παλιά ποστ για να φέρω παραδείγματα.Εγώ απλά περιγράφω μια γενική κατάσταση που βλέπω και δεν μου αρέσει.

Ανακεφαλαιώνοντας.

1)Να σταματήσουμε τα εξυπνακίστικα σχόλια και το τρολαρισμα
    2)Να αγνοούμε επιδεικτικά τα τρολ και άμεση εφαρμογή των κανόνων του φορουμ όχι μόνο για τα τρολ αλλά και εμάς τους ίδιους
    3)Ηρεμία και διάλογος με επιχειρήματα,αποδοχή και σεβασμός της γνώμης του άλλου

Αυτά από εμένα.Πολύ πιθανό να μην μπορέσω να απαντήσω,δουλεύω πολλές ώρες την ημέρα και δεν ξέρω πότε θα έχω τον χρόνο ή/και την διάθεση για να απαντήσω στα ποστ που (πιθανότατα) θα ακολουθήσουν.Προσωπικά πάντως δεν έχω σκοπό να αποχωρήσω.Έχω δεθεί με το φορουμ και μου αρέσει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sovara? Efyge o Evans? Den to perimena.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Σωστός ο cursed,o evans σταμάτησε να γράφει.Όχι επειδή έφυγε στο εξωτερικό.Θα του πω για αυτό το τοπικ που ανοίχτηκε και αν θέλει ας γράψει.Ακολουθεί εντός ολίγου δικό μου ποστ-σεντόνι για το ποιόν του φορουμ.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Και γω δε νομίζω ότι έφυγε. Μου φαίνεται απλά δεν έχει χρόνο. Ο Deus πάντως είναι ακόμα εδώ οπότε μπορεί να μας λύσει την απορία (αν θέλει).

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Ναι.
    Fixed.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Όχι, είναι εξωτερικό και προφανώς δεν έχει και πολύ χρόνο ελεύθερο. Και όπως είπες και εσύ δεν έχουμε γράψει και κανένα συμβόλαιο. Κάποιοι που δε συμμετέχουν μπορεί να γουστάρουν την παρέα απλά με τον καιρό οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντα αλλάζουν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Efyge o Evans?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Εγώ, απευθυνόμενος τόσο σε όσους παραμένουν ενεργοί στο forum, όσο και σε όλους όσους αποχώρισαν (Evans, Scatman, Jedah, FiOth, swordmaster, enwsiths, Azrael κλπ) αλλά που μπορεί να κοιτάζουν το forum, όπως και σε νεώτερα μέλη που μπορεί να μην είναι τόσο ενεργοί, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι στο Gamers Odyssey που σας χαλάει, ή που θα θέλατε να είναι αλλιώς.

Υπάρχει κάτι απωθητικό στο κλίμα εδώ μέσα; Αν ναι, τι είναι αυτό;
    Υπάρχει θέμα με το moderation;
    Υπάρχει θέμα με συγκεκριμένα μέλη; Αν ναι, με ποιους και γιατί;

Οτιδήποτε δε σας αρέσει στο Gamers Odyssey, όπως είναι σήμερα, πείτε το. Και πείτε το ανοιχτά και αρχιδάτα, όπως έλεγε κι ένας καθηγητής μου, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.

Leave a comment:

Working...
X