Windows den mporo na mpo me tipota.Kati windows autorun mou elege oti exei provlima.Oti kai kala kapou ekei xtipise o ios.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PC Helpdesk
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Altair View PostWindows den mporo na mpo me tipota.Kati windows autorun mou elege oti exei provlima.Oti kai kala kapou ekei xtipise o ios.
φορμάτ δαγκωτό
Comment
-
Με αυτό απλά θα επιλέξεις να bootάρεις απο το USB και λογικά θα είσαι κομπλέ. Θα σου έλεγα πιο πρόγραμμα είχα χρησιμοποιήσει εγώ, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου.
Comment
-
-
Όταν το έψαξα, ένας από το Alan Wake Forums μας σύστησε ένα site που μπορεί να μας δείξει ΟΛΟΥΣ τους επεξεργαστές μαζί και τις συγκρίσεις του.
Λοιπόν, ο δικός μου επεξεργαστής είναι 6 γενέες πίσω(AMD Athlon(tm) X2 64 Dual Core Processor +4800 2.5GHz), και έχω αποφασίσει να πάρω έναν νέο, αλλά σύμφωνα με το site έχω βρει τους 2 πιο δυνατότερους, αλλά είμαι αναποφάσιστος σ' αυτόν τον τομέα.
1) AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-CORE BLACK EDITION. Φαίνεται πανίσχυρος και η φθηνότερη τιμή είναι €185.
Ή
2) AMD Athlon II X2 250 3.0 GHz Dual Core Socket AM3 65W Box. Φαίνεται σχεδόν πανίσχυρος και η φθηνότερη τιμή είναι €65.
Ή
Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλον δυνατότερο από τους άλλους 2 παραπάνω, τότε ρίχτε πρόταση!
Ψάχνω έναν ΑΘΟΡΥΒΟ επεξεργαστή. Τον θέλω όχι μόνο για gaming, αλλά και για μουσικούς σκοπούς. Δεν θέλω να κάνει ΚΙΧ θόρυβο.
Η μπάλα πάνω σας.sigpic
Comment
Comment