Originally posted by Somari
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PC Helpdesk
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Το παλιοτερο hardware τραβαει περισσοτερο ρευμα γενικα, πλεον παμε σε low power consumption καταστασεις(εκτος απο την AMD που κοιμαται και οι καρτες τραβανε τα κερατα τους) οποτε ειναι πιο σημαντικο να εχεις μια καλη μαρκα psu με καλο efficiency 80+ bronze παρα ωμη δυναμη σε watt..
Τα chieftec νομιζω της πλακας ειναι και αυτα αλλα anyway if it aint broke..
Comment
-
Originally posted by 丹野 View PostΚάτι λίγα ξέρω κι εγώ. Ένας φίλος μου που δουλεύει τεχνικός υπολογιστών μου είπε ότι είναι υπεραρκετό.
Comment
-
+gold βασικα, μας εχει πηδηξει ο Φωτοπουλος πανελλαδικως
Καλο ειναι να το ψαξει καποιος αρκετα πριν παρει τροφοδοτικο ανεξαρτητα απο τις αναγκες του συστηματος του σε ισχυ, το eficiency μπορει να πεσει σε τραγικο βαθμο σε μερικες περιπτωσεις, οταν πχ το ταδε τροφοδοτικο ειναι rated στα 900w και το εχει καποιος μιση μερα να δουλευει σε ενα pc που καθεται ολη την ωρα idle και θελει κανονικα 90w ( δηλαδη 10% load )
Δειτε τα πινακακια σε αυτη τη σελιδα για να καταλαβετε ακριβως τι θελω να πω
A Platinum-efficiency (92%) power supply from Enermax, one of the oldest names in the computer power sector, promises superb performance and ultra low noise, like its earlier brethren, Modu/Pro 87+… at a price. Product Platimax 600W EPM600AWT ATX12V power supply Manufacturer Enermax Street Price US$170~200 Super high efficiency is the defining mark of high end
Πληροφοριακα τα καλυτερα ελληνικα reviews που εχω δει τα κανει ο χρηστης crmarris στο lab + techpowerup http://www.thelab.gr/power-supplies-...ase-82874.html
Comment
-
bs player εγώ, κυρίως γιατί βρισκει μόνος του υπότιτλους σε ελάχιστο χρόνο.
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by 丹野 View PostΤο ελάττωμα του είναι ότι ψάχνει λάθος αρχεία υπότιτλων με αποτέλεσμα να βγάζει 2-3 αρχεία υπότιτλων...
Comment
Comment