Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamers Odyssey Steam Community
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Αρκετα πια, ασχολουμαστε απο χθες με κατι τετοιο. Οχι αυτο δεν ειναι υφος για να πει κανεις τη γνωμη του, δε χρειαζεται να ριξεις χριστοπαναγιες για να προσβαλλεις καποιον, με αυτο το υφος προσβαλλεις πολλα μελη, αλλιως δε θα γινοταν θεμα και στο λενε και αλλοι ξεκαθαρα. Κριμα ειναι να χαλιομαστε για arguments δημοτικου, ξεκολλατε οσοι πρεπει να το κανετε. Steam sucks, Wii U is underpowered, οχι δεν εχετε δει ακομα το true potential της κονσολας, PS4 is gonna be the beast, α που ξερετε πως το PS4 θα ναι καλο αυτα ειναι φημες.. Ολα τα flames τον τελευταιο καιρο ξεκινησαν απο ΤΟΣΟ ηλιθια θεματα.
-
Σου απάντησα με πμ,τώρα από κει και περα δεν έχω κάτι άλλο να πω.όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να ζουν στην πλάνη τους.
Leave a comment:
-
Θα στο ξαναπω για μια ακόμα φορά πιο απλά.Αυτό που ενοχλεί είναι όχι η προτίμησή σου αλλά το ύφος και ο τρόπος σου.
Leave a comment:
-
Deus,σόρρυ κιόλας,αλλά πες μου που έχω άδικο.απλά λέω την εμπειρία μου με αυτό και από τη στιγμή που δε με έχει βολέψει ναι θα είμαι ισοπεδωτικός και απόλυτος απέναντί του.Δεν είμαι απόλυτος απέναντι στους άλλους,όταν λέω ότι οκ αυτή είναι η γνώμη σας και αυτή είναι η δική μου.Το έγραψα 100 χιλιάδες φορές για μένα είναι γτπ,τέλος,πως να το κάνουμε.Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό πέρα από το ίδιο το Στημ,αν δεν βελτιωθεί.Δεν λέω κάτι τόσο πολύπλοκο.Aπό κει και πέρα εγώ δεν προσέβαλλα κανέναν,κάτι που θα μπορούσα να κάνω πολύ άνετα,το έχω ξανακάνει και το ξέρετε.Αυτά.
Leave a comment:
-
Προκαλεις με την εννοια της απολυτης ισοπεδωτικης αποψης δεν ειπαμε οτι προσβαλες κανενα.. Και εγω αν αρχιζω να λεω πχ "Journey sucks ειναι παιχνιδι για Iphone τι μαλακιες για goty λετε?" θα αναμενω και τις αναλογες απαντησεις, δεν νομιζω να ερθει κανεις και να μου απαντησει σοβαρα και ηρεμα..
Leave a comment:
-
Altair συγνώμη,αλλά όπως σου έχω ξαναπεί πολλές φορές γίνεσαι απόλυτος όπως γράφεις και για αυτόν τον λόγο στην λένε.Δες τι γίνεται όταν άλλα άτομα εδώ μέσα λένε την γνώμη τους με τρόπο ΗΠΙΟ,δεν τους την λέει κανένας και δέχονται και την γνώμη τους ακόμα και αν διαφωνούν.Το ύφος σου δεν είναι με την καμία ήπιο,είναι απόλυτο και ισοπεδωτικό,εκνευρίζει και προκαλεί τις αντιδράσεις των άλλων.Στην τελική οκ εσένα και δέκα άλλα άτομα δεν βόλεψε το steam,κάτι άλλα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ε κάτι θα του βρήκαν δεν μπορεί.Προσωπικά ούτε εγώ χρησιμοποιώ steam,αλλά αναγωνρίζω την προσφορά του.
Εντιτ.Mods σβήστε τις τελευταίες 3 σελίδες να τελειώνουμε.
Leave a comment:
-
Όχι φίλε,δνε προκαλώ εγώ.δεν είμαιε γώ αυτός που βγαίνει και λέει εμμέσως πλην σαφώς τους άλλους μαλάκες ή διανοητικά καθυστερημένους.Ήμουν κόσμιος,εξηγησα από που πηγάζει η άποψη μου και περιμένω να γίνει σεβαστή όπως γίνεται και των υπολοίπων.Και ακόμα κρατιέμαι για να μην αρχίσω τα γαλλικά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Leave a comment:
-
Σφεντόνα,αλλά εσένα δε σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι.να λείπουν οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ αλλιώς θα αρχίσω κι εγώ τα γαλλικά.Γκέγκε;Originally posted by Somari View PostΤην έχεις κάνει λάστιχο.
BTW έβαλα steam και εγκατέστησα το goldeneye, σας πέταξα μπαλάκ σε άλλο θρεντ αλλα ΣΠΣ...
όσο για τις ειρωνίες μερικών,μην πω τι να τις κάνετε χριστουγεννιάτικα.
Leave a comment:
-
Somari πως κατάφερες να τρέξεις παιχνιδι στη steam ρε; Γράψε κανέναν οδηγό γιατι πρεπει να ειναι ολόκληρη επιστήμη.
Leave a comment:
-
Την έχεις κάνει λάστιχο.
BTW έβαλα steam και εγκατέστησα το goldeneye, σας πέταξα μπαλάκ σε άλλο θρεντ αλλα ΣΠΣ...
Leave a comment:
-
Το χρησιμοποίησα τόσο όσο χριεάζεται ώστε να δω ότι για μένα δεν λειτουργεί σωστά,οπότε από την εμπειρία που αποκίμισα από αυτό μπορώ να λέω τη γνώμη μου σ'αρέσει δε σ'αρέσει.
Και από τησ τιγμή που δημιούργησε πρόβλημα,σε μένα,στον παίκτη και σε φίλους μου τέλος.Πάει να πει ότι δνε είμαι μόνο εγώ.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Steam sucks.Απλά πράγματα.
Leave a comment:
-
Καλά μας troll-άρει όλους, δεν παίζει.
Τέλος πάντων, με ανθρώπους που κράζουν κάτι χωρίς να το έχουν χρησιμοποιήσει δεν αξίζει να ανοίγεις κουβέντα, οπότε κάπου εδώ τα παρατάω.
Μάλλον το 99% των ανρθώπων που έχουν χρησιμοποιήσει τη Steam έχουν κάποια παραπάνω διανοητική ικανότητα και καταφέρνουν να ξεπεράσουν όλα αυτά τα τιτάνια προβλήματα που έχει ως υπηρεσία.
Leave a comment:
-
Σορρυ αλλά αυτό λέγεται γενίκευση. Άλλο να λες ότι δεν μου αρέσει για χ ψ λόγους και άλλος να λες "steam sucks" σαν γενική αλήθεια που υποτείθεται την στηρίζουν πολλοί.Originally posted by Altair View PostΤο πρόβλημα που ανέφερε ο παίχτης εγώ το βίωσα το 2012.Από κει και πέρα,γουστάρετε δε γουστάρετε,ο ατμός σακάρει άσχημα.Οκ,σας βολεύει,πάσο.Εμένα δ εμε βολεύει,μου κάνει τη ζωή δύσκολη και όχι μόνο σε μένα,άρα σακάρει.Απλά πράγματα.Τέλος.+-.
Leave a comment:
Leave a comment: