Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamers Odyssey Steam Community

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub_zero
    replied
    Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσεις το steam σε offline mode; Δεν λέω να το έχεις ορίσει από πριν,. Έστω δηλαδή ότι ξυπνάς ένα πρωί και έχει πέσει το νετ μπορείς να κάνεις κάτι; Αυτός είναι ο μοναδικός μου προβληματισμός σχετικά με την πλατφόρμα. Αν είναι κάτι το οποίο λύνεται νομίζω δεν χρείαζεται καν να το συζητάμε το θέμα. Οκ όλοι έχουμε λίγο πολύ το ψώνιο της συλλογής μέσα μας αλλά βλέποντας το αντικειμενικά ούτε σε τιμή συγκρίνεται με το ψηφιακό ούτε με την ευκολία/ασφάλεια που σου δίνει. Το dvd φθείρεται/σπάει/χάνεται/πιάνει χώρο το ψηφιακό το αγοράζεις μία φορά και το έχεις για πάντα. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι τι γίνεται αν μία μέρα πάψει να υπάρχει το steam.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αρεσει δεν αρεσει το steam σε καποιους, αν δε βλεπουν οτι εσωσε το pc gaming εθελοτυφλουν.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ακριβως, δεν πρεπει να εισαι συνεχεια online η κατι τετοιο..

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Btw, το Steam 100 φορές έχω πει οτι δεν έχει το DRM της Ubisoft και της Rockstar. Είναι one-time online activation το κάθε game και μετά παίζεις χωρίς Ίντερνετ όσο και όποτε θες.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Και το πιο δύσκολο είναι να προσελκύσει πολύ κόσμο από τρίτου προσώπου δημιουργούς προκειμένου να επενδύσουν στο συγκεκριμένο σύστημα, και κυρίως στα άλλα λογισμικά(Mac OS, linux, κ.α.). Στο παρελθόν ουδείς έχει ασχοληθεί και πολύ με τα άλλα λογισμικά, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ τα διαθέτουν.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ο Gabe χτες/προχτές είπε ότι το σύστημά τους θα αποτελεί μία πιο απλή λύση ενός κλειστού μηχανήματος, το οποίο δε θα είναι malleable (κοινώς, δε θα έχει ιούς) και δε θα είναι τόσο ανοιχτό όσο άλλες προτάσεις (κοινώς, δε θα είναι η κλασική διανομή των linux). Οπότε ναι, το πάνε ξεκάθαρα για linux based μηχάνημα, μία δικιά τους διανομή με το steam σε front end και με τη δυνατότητα ενεργοποίησης του big picture φυσικά.

Αυτά είναι εύκολα πάντως, μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο σε windows πάρα πολύ εύκολα με άλλα front ends. Το δύσκολο είναι πώς θα ξεπεράσουν τα εμπόδια του hardware fragmentation και της υποστήριξης σε linux. Εκεί θα δούμε τι μπορούν να κάνουν, γιατί δε μιλάμε για κάτι απλό. Αν το πετύχουν...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Aς το τροποποιήσω τότε: Γιατί κανεις softwarας δε σκέφτηκε να φτιάξει bootable "λειτουργικό" που να τρέχει αποκλειστικά directx / opengl (άντε, ας φορτώσει και τα απαραίτητα drivers για το κάθε διαφορετικό σύστημα) και αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε για pc gaming hardware που είναι 10 φορές ισχυρότερο από κονσόλες για να βγάλουμε όμως παραπλήσιο αποτέλεσμα...;;;
    (κάτι σαν amiga / atari εποχές δηλαδή, που όταν μπούταρες game δεν σου φόρτωνε όλο το λειτουργικό...)

μισό...opengl δεν ήταν πατέντα της nvidia (ασύμβατη με ΑΤΙ) ή έχω χρόνια να ενημερωθώ...;;;
    Εγώ νομίζω ότι αυτό θα κάνει η Valve.

Θα δημιουργήσει δηλαδή όχι απλά ένα Steam Box, αλλά ένα ολόκληρο Steam OS (ας πούμε). Το οποίο θα αποτελεί το λειτουργικό σύστημα του Steam Box και, παράλληλα, ένα εναλλακτικό OS για το PC, πέρα από τα Windows, το οποίο θα το βάζεις σε διαφορετικό partition.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ, Αντωνάκο μου, είμαι το τελείως αντίθετο όσο αφορά το DRM. Μισώ το XBLA θανάσιμα, όσο μισώ την Microsoft με την ασέβεια της προς τους καταναλωτές της. Τουλάχιστον οι της Valve ήξεραν τι εστί Microsoft κι έτσι διορθώνουν τα όσα προβλήματα και μάθανε από τα λάθη τους. Εκεί μας σέβονται χωρίς 2η σκέψη και ξέρουν πολλά απ' όσα νομίζεις.

Εσύ απλά τα λες, γιατί μισείς την Valve. Τα σχόλια σου κρύβουν το μίσος πάνω στην Valve. Αν ήταν προβληματικό το Steam, θα το καταλαβαίναμε κι εμείς και δεν θ' ασχολούμασταν με το Steam καιρό πριν.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ladies and Gentlemen, Altair...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας δε σχολιάζει το "δε λειτουργεί" argument. Completely parochial argument βέβαια αλλά πρέπει να σχολιασθεί, όσο ανώφελο και αν είναι από το 90% που λέει ο chris .

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Κάτι HL2 Portals CounterStrike όχι δεν βγάζουν οι άλλες εταιρίες κάθε 1-2 χρόνιας αλλά ούτε σε 20. Δεν μιλάμε για απλά καλά παιχνίδια, αλλά για παιχνίδια σταθμούς. Και, ναι, αυτή δεν είναι η άποψη μου, η άποψη του 90% του πληθυσμού είναι οπότε μάλλον αντικείμενη θεωρείται.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Καλα Αλταήρ καλά κρασιά

ως mods ξεκίνησαν δεν είναι πλέον mods επίσης όχι λιγες φορές ένα mod είναι ανώτερο απο τον βανίλια τίτλο.

Επίσης ξέχασα να πω πως πλέον μέσω του steam ουσιαστικά δημιουργείται και community για κάθε game που υπάρχει στο steam, τα λεγόμενα game hubs, όπου υπάρχουν εικόνες, βιντεο, σχόλια για κάθε game κτλ. Πέρα βέβαια απο το γεγονός πως το ίδιο το steam αποτελεί πλέον ένα τεράστιο gaming community.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Επιτέλους,ένα αντικειμενικό σχόλιο.Οκ,γούστα είναι αυτά ΙΗΝΕ.Δικαίωμά σου και σεβαστή η γνώμη σου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Τι δεν καταλαβαίνεις;Εφόσον,σε μένα και σε άτομα που ξέρω προσωπικά,δε λειτουργεί απροβλημάτιστα,αλλά αντίθετα κάνει τα πράγματα δυσκολότερα,δεν λειτουργεί σωστά.Τέλος,τόσο απλό.

Κι επειδή ακόμα ασχολείστε με Βλαβίδες και ατμούς,ξαναβάζω τη βόμβα.
    http://www.gameover.gr/news/%CE%A3%C...eed.22257.html
    Και εγω ειχα μερικα προβληματακια γιατι δεν ηξερα αλλα ξεπεραστηκαν γρηγορα.. Μαλλον βαρεθηκαν να το ψαξουν οι γνωστοι σου και πηγαν στη γρηγορη λυση..

Δεν ειμαι φαν της Valve αλλα το steam εχει τρελες τιμες και πολλα εντελως free games, πως μπορει να suckarei??

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Counterstrike,Day of defeat,DOTA είναι MODS.Από κει και πέρα,οκ κάτι έβγαλε δε μπορώ να πω.13 παιχνίδια σε 9 χρόνια,που άλλες εταιρείες τα βγάζουν μέσα σε 1-2.

Leave a comment:

Working...
X