Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Corrupted saves στην PS3 έκδοση, όσοι το παίζετε εκεί απλώς κρατάτε συχνά πυκνά backups σε ένα USB. Τώρα αν και αυτά τα saves είναι copy protected τι να πω, αρχίστε να κράζετε τη Sony για όλες τις γελοίες κινήσεις που έχει κάνει με το PS3 και την Bioware που κατάφερε να αφήσει ένα ηλίθιο bug .

Comment

• ευτχυχως δεν ειναι copy protected, μεχρι στιγμης παντως δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα, επισης δεν εχω παρατηρησει ουτε bugs ουτε αποτομα framedrops που διαβασα σε μερικα reviews

btw επαιξα το dlc του shadow broker μιας και δεν το ειχα παιξει στα προηγουμενα playthroughts μου...super!! επικη μουσικη, φοβερη ατμοσφαιρα-script ,δυσκολες μαχες....αχ ρε λιαρα τι μας εκανες best dlc since general knoxx borderlands

ποιο goty...gotd λεμε!!!

Comment

• Εγώ θα ρίξω ένα γεμάτο replay ένα-δύο μήνες πριν την κυκλοφορία του 3 στο PC με όλα τα DLCs κατεβασμένα και πάει λέγοντας.

Vaynard πιστεύω ότι κάνεις τις μετα-διδακτορικές σπουδές σου σε αυτό το game . Αναρωτιέμαι τι θα σκεφτόσασταν όταν το έκραζα πριν κάτι μήνες.

Comment

• οχι εγω τελος τα replay μετα απο αυτο οτι εκανα εκανα το θυμαμαι ολα απ΄εξω και ανακατωτα lol, ειναι το 4ο μετα θα αγγιξω τα ορια της ψυχωσης και της εμμονης με το παιχνιδι
          εχω δοκιμασει οτι στρατηγικη υπαρχει εχω ξεψαχνησει οτι διαλογους-πληροφοριες στο database υπαρχουν.

να το ξαναγραψω? gotd!!! ναι το ξερω γινομαι γραφικος...χαλαλι του

Comment

• Mας hypάρεις και μετά θα σε κυνηγάμε αν απογοητευτούμε xD
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζετε

εκφερω καθαρα προσωπικη αποψη, προφανος και υπαρχουνε εξισου super games τετιου επιπεδου μεσα στη δεκαετια αλιμονο, απλα εμενα με αγγιξε ενα κλικ παραπανω και δεν βρισκω κανενα ψεγαδι που να με ενοχλησε στον τιτλο για τα δικα μου γουστα παντα, ειναι αυτο που λεμε οτι παιζεις ενα game και το ζεις σχεδον ο ιδιος

Comment

• Μπα σε εμπιστεύομαι. Για να σου άρεσε τόσο πολύ και εφόσον και εσύ αγάπησες το 1 δεν παίζει να απογοητευτώ. ;)
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• δεν σε επεισε τοσο internetiko μελανι που εχει χυθει για τον τιτλο και σε επεισε το 4ο replay που toy ριχνω? thx με κολακευεις πιαστο σιγα σιγα αν βρεις χρονο περιμενουμε εντυπωσεις!!

Comment

• Κοίτα σοβαρά τώρα, έχω δει 9άρια και 10άρια σε αυτή τη γενιά και γενικότερα όπως και 6άρια- πιο σπάνια βέβαια το 2ο- οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Αλλά οκ θετικές γνώμες( ή πιο σωστά άριστες) από Τίτο, εσένα και Evans( ο οποίος μου το είχε ψιλοθάψει και μετά είδα αλλαγή 180 μοίρες) δεν παίζει να είναι άσχημο. Αν και οκ, σαν το 1 να ήταν εγώ ικανοποιημένος θα ήμουν.

Αλλά για να μιλήσω και λίγο σε θέμα gameplay, από το λίγο που το είχα παίξει 2 ώρες πρπ δεν έχει καμμία σχέση με την πιο ξυλινη μάχη του πρώτου, δλδ φαίνεται να απομακρύνεται απο τα στενά πλαίσια της λογικής ενός wrpg όπου η μάχη απλά υπάρχει σαν φτωχός συγγενής shooter- γιατί οκ δεν ειχα παραπονα στο πρώτο τίτλο από τις μάχες αλλά ήθελα κάτι παραπάνω. Τέλος πάντων, προς το παρόν έχω να ασχοληθώ με το FF και μετά παίρνει σειρά εκτός απροόπτου. Απλά παιδιά, όταν το τελειωσετε σε PS3 πείτε και για την έκδοση γιατί έχω διαβάσει κάτι τεχνικές αναλύσεις και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Στο demo δεν είδα κανένα πρόβλημα, εντάξει εμένα βέβαια δε με πείραξε και τo frame rate στο LoS demo, οπότε...

Comment

• Κάπου έπεσε το μάτι μου για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα saves στην Ps3 έκδοση. Όπως και να 'χει πάντως, αν υπάρχει η δυνατότητα, παίχτο μαζί με τα DLC's που προσφέρουν χαρακτήρες και κυρίως τις αποστολές Overlord και Shadow Broker.
                      sigpic

Comment

• burai παντως στο ps3 εχει κατι extra πραγματακια γυρω στα 8 ευρω απο το psn store ειναι πανοπλιες και οπλα αλλα δεν αξιζουνε σε καμια περιπτωση imo τα λεφτα τους (lol εγω τα αγορασα αλλα ειμαι περιπτωσαρα) και κρατα back ups τα saves καλου κακου, τωρα για framedrops bugs κτλπ σε μενα μεχρι στιγμης δεν μου εχει συμβει τιποτα, αλλοι λενε οτι εχουνε μερικα προβληματακια εχω δει και κατι ps3 screenshots στο neogaf με την miranda να καθεται στο κενο γυρω στα 20 μετρα πανω απο τo εδαφος

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                          Κάπου έπεσε το μάτι μου για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα saves στην Ps3 έκδοση. Όπως και να 'χει πάντως, αν υπάρχει η δυνατότητα, παίχτο μαζί με τα DLC's που προσφέρουν χαρακτήρες και κυρίως τις αποστολές Overlord και Shadow Broker.
                          Nαι το έγραψα εγώ στην αρχή της σελίδας .

Comment

• Μου ήρθε χθες και το ξεκίνησα στο PS3. Το κόμικ για να το δεις πρέπει να έχεις κατεβάσει πρώτα το Cerberus Network (το κατέβασα χθες ενώ έπαιζα); Σε ποιο σημείο της ιστορίας εμφανίζεται; Είμαι στον πλανήτη με τα χιόνια που συναντάς την Talim. Το έχω ήδη περάσει; Αν ναι, θα είναι μεγάλη ξενέρα να πρέπει να το παίξω πάλι από την αρχή... Το WRPG βαρεμαρόμετρο αρχίζει και ανεβαίνει επικίνδυνα. Συγχαρητήρια στη Bioware και την EA που σκέφτονται τον παίκτη και κάνουν τη ζωή του δύσκολη... Δε μπορούσαν να το βάλλουν στο δισκάκι εξ αρχής όπως γράφει στη συσκευασία; Όσο περνάει ο καιρός τόσο σκέφτομαι πως είναι πολύ πιο εύκολο να παίζεις πειρατικά παιχνίδια παρά αυθεντικά.

Για να κάνω λίγο ακόμα bashing στο παιχνίδι, παίζει να έχει τα πιο βαρετά περιβάλλοντα που έχω δει στο PS3. Και δεν ξέρω αν φταίει η SD τηλεόρασή μου αλλά το aliasing κάνει πάρτυ.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• PSN δεν ξέρεις τι είναι ε; Ας μην γκρινιάζουμε για τόσο προφανή. Στην τελική comic "prequel" του παιχνιδιού είναι και ξεκινάς το παιχνίδι πριν ενημερωθείς για το πώς θα το πάρεις; Άσε που μέσω αυτού δημιουργείται "file" που το περνάς στο 2 για τις επιλογές που έκανες.

Πέραν των παραπάνω, η SD σου φταίει .

Comment

• πωπω γκρινια χωρις λογο

SD εν ετη 2011 το κανεις σωστα straier

με προλαβε ο evans βασικα για τα υπολοιπα

Είμαι στον πλανήτη με τα χιόνια που συναντάς την TaliM
                                ουαο αυτη δεν παιζει και στο soul calibur?

Comment

Working...
                                X