Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Turismo 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laharl
    Με έχετε ψήσει άσχημα για GT5 αλλά προς το παρόν δεν έχω τα λεφτά.

Για να μην ανοίξω topic ας ρωτήσω εδώ

Θα ήθελα να μου προετείνετε ένα driving παιχνίδι για να ξεκινήσω μιάς και με έχει πιάσει φαγούρα .Έχω το Forza 2,Burnout Paradise,Project Gotham Racing 3 και μπορώ να βρω το PGR4 και το Sega Rally.

Τι μου προτείνεται από αυτά?Δεν με ενδιαφέρει εάν θα είναι sim ή normal driving game.
    Α και δεν εχω τιμονιέρα
    Κοιτα, η πιο ολοκληρωμενη budget προταση που μπορεις να βρεις ειναι ανετα το Forza 3. Ειναι ενα παρα πολυ βαθυ racing game εαν θες να ασχοληθεις, ενω και το arcade στοιχειο δεν του λειπει στο αναλογο mode.

Επισης και το PGR4 ειναι παρα μα παρα πολυ καλο, σε αρκετα διαφορετικο στυλ βεβαια. Ομως ισως να το χαρεις περισσοτερο απο οτι το Forza εαν δεν εισαι και τοσο racing fan.

Βεβαια εαν το βλεμα σου δεν πεφτει μονο σε ρεαλιστικη οδηγηση αλλα πας και σε αλλες φασεις, τραβα παρε το WipeOut HD Fury και νιωσε ανθρωπος...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Originally posted by hideo View Post
      Αν θες σε arcade driving game θα σου προτεινα το Motorstorm pacific rift .Η μπορεις να περιμενεις για το επομενο της σειρας που θα βγει νομιζω σε 2-3 μηνες.
      +1000
      Το καλύτερο racing του ps3!

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
        +1000
        Το καλύτερο racing του ps3!
        Τουλαχιστον.

Comment

• Βεβαια εαν το βλεμα σου δεν πεφτει μονο σε ρεαλιστικη οδηγηση αλλα πας και σε αλλες φασεις, τραβα παρε το WipeOut HD Fury και νιωσε ανθρωπος...
          Μίλησε ο noob στον pro. Ο Laharl έχει platinum στο WipEout HD Fury .

Comment

• O sorry ρε, ειλικρινα δεν ειδα και πολυ ποιος ηταν...χαχαχαχαχα

Fail! Παραδεχομαι.

Comment

• Nαι ρε το κατάλαβα, αλλά έπρεπε να στην πω, καταλαβαίνεις .

Comment

• Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Έβαλα Forza Motorsport 2 μιάς και το είχα σπίτι ενώ το PGR θα έπρεπε να περιμένω κάποιες μέρες να το πάρω από Evans.Μέχρι στιγμής με καλύπτει πλήρως σε αυτά που ζητούσα οπότε το συνεχίζω και αν βαρεθώ βάζω PGR.Burnout ήταν ούτως ή άλλως αυτό που με έψηνε λιγότερο μιάς και όπως είπες Xeno πιστεύω κάπου έχει κορεστεί η σειρά,στο play2 τουλάχιστον μετά το Takedown δεν βγάλαν κάτι καλύτερο

Thanks και πάλι

Comment

• Eurogamer Article: Gran Turismo 5 online

Αρκετά προβλήματα από μικρά ως πιο σημαντικά. Ευελπιστώ σε patch γιατί κακά τα ψέματα οφείλει να έχει ένα καλό online και μετά από τόσα χρόνια ανάπτυξης ένα σχετικά ελλειπές online mode χτυπάει άσχημα.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Παιδιά εμένα μου φάνηκε πολύ καλό παιχνίδι και σε πολύ καλή τιμή το βρήκα στο ebw παρόλα αυτά οφείλω να πώ πως έχει κάποια bugs αλλά απ ότι έμαθα σε ξένα site θα βγει patch σύντομα. Οπότε περιμένουμε.

Comment

• vgike simera to prwi to patch.

ap oti lene to online einai smooth pleon.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Μια ερώτηση:
                        Υπάρχει τρόπος να δεις το εσωτερικό των premium cars στο photot mode ή αλλού;
                        Δεν εννοώ την in game camera του gameplay.
                        Αφού έχουν κάνει όλο το εσωτερικό ίδιο (και όχι μόνο το ταμπλό) μου φαίνεται κουλό αν δεν μπορείς να το δεις.
                        Επίσης θυμάμαι βιντεάκια στο internet που έμπαινες με την κάμερα μέσα και έβλεπες.

Comment

• Καλησπερα παιδια,

Το πρωτο μου post και πιστευω ενα απο τα πολλα.

Πρωτα απο ολα εχω να πω οτι με εχουν εντυπωσιασει οι συζητησεις σας και βλεπω ψαγμενους ανθρωπους και αυτο με ωθησε στο να κανω εγγραφη.

Εχει δυο μερες που πηρα το Gran Turismo 5 και μονο καλα πραματα βλεπω, εκτος απο κατι μικροπραματα τα οποια αναφερατε εσεις.
                          Το online μερος του με εχει εντυπωσιασει και ειδικα το θεμα του "Gift".
                          Πιστευω πως ειναι μια οραια σκεψη για το online gaming, απλα, μονο ενα αμαξι την ημερα ?
                          Λιγο "καπως" μου φενεται.

Τελος, με λιγα λογια απλα, το περιμενα καιρο και ειμαι κατ' ενθουσιασμενος. Περιμενω εντυπωσεις απο εσας.

Comment

• Με μια Logitech GT Driving Force Pro (σειριακο κιβωτιο) απολαμβανω πλεον το παιχνιδι αρκετα περισσοτερο. Φυσικο επομενο βεβαια, καθως ειναι πλεον φανερο πως το παιχνιδι ειναι στημενο 100% για τιμονιερα με πληρη ικανοτητα στρεψης και οχι a la F1 style (180 μοιρες).

Ετοιμαζω το σχετικο review για το Authority.gr, ομως εδω θα ποσταρω μια σαφως πιο ολοκληρωμενη, αναλυτικη και διεξοδικη αποψη.

Hint: δεν θα διαβασετε αυτα που ισως περιμενετε...

Hint#2: θα υπαρξει και το σχετικο photoshoot, ειδικα εαν ερθει και ο επισημος φωτογραφος του Gamer's Odyssey απο το σπιτι (γκουχγκαχεβανςγκουχχρρρρρρρρρρρρφτου).

Comment

• Την πήρες κι εσύ ρε τρελέ; Άντε με γεια . Εμένα μου την έστειλαν, λογικά από βδομάδα θα την έχω. Για τις φωτογραφίες θα δείξει .

Comment

• Ειναι ενος φιλου που ειναι στην Κρητη, δεν την αγορασα αλλα θα την χρησιμοποιησω αρκετα.

Εαν παρω μια τιμονιερα, αυτη θα ειναι σιγουρα η G27, ΤΙ ΣΚΑΤΑ HARDCORE CASUALS ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;;

Σε περιμενω πεμπτη να ερθεις για photoshoot. Κανονισε.

Comment

Working...
                                X