Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Λιώστε λέμε όλοι!Εμένα με βλέπω τελικά να παίρνω το ff versus XIII όταν βγει καθώς έμαθα ότι είναι από τους δημιουργούς του kingdom hearts αλλά και θα έχει και το gameplay αυτού.Ελπίζω σε κάτι πολύ καλό!Το original θα το νοικιάσω κάποια στιγμή να δω τι παίζει.
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Η μουσική μοιάζει πάρα πολύ με το boss theme του Χ (λογικά είναι από τον ίδιο συνθέτη).
Για να πω την κακία μου καλό είναι αλλά σαν του Lost Odyssey δεν είναι.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Ola ta Boss battle themes tou Final Fantasy 7 (kanonika - Jenova - Sephiroth) kai to theme tou Jecht apo to FF10 paramenoun ta kalytera gia mena.
Epishs o Gilgamesh einai honorable mention san FF best music theme.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Anyway διαβαζοντας το μεγαλυτερο πληθος των reviews που εχουν κυκλοφορησει μπορω να πω πλεον οτι συμφωνω απολυτα με τα οσα εγραψαν οι ground, deus και evans. Η ολη κριτικη χαθηκε καπου στην μεταφραση με αποκοκορυφωμα το αρθρο του edge...Ο οτινανισμος πραγματικα χτυπαει κοκκινο, δεν μιλαω για διαφορα στις αποψεις αλλα σε θεματα πληροφοριας (πχ πολεις) που δινει ο καθε reviewer.
Απ'οσα εχουν πει τα παιδια προσωπικα ειμαι ενθουσιασμενος και η αγορα δεν θα αργησει να γινει...
nooto μη δίνεις σημασία, μακάρι να ήταν έτσι τα παιχνίδια του 5 και του 7. Αν παιχνίδια σαν το FF XIII θεωρούνται μέτρια, τότε τι να πούμε για πραγματικά μέτριους τίτλους. Ούτε καν θα κάτσω να διαβάσω ένα review ενός site που έβαλε 9 στο Eternal Sonata, από εκεί και ύστερα είναι ξεκάθαρη η εμπάθεια. Το ξανάπα, αν είχε οποιοδήποτε όνομα πέραν από FF θα έπαιρνε τουλάχιστον 7 από το edge και 9 από το authority (βλέπε Eternal Sonata ).
Ο Dope είχε δίκιο, πήρα και νέα roles και η στρατηγική έχει φτάσει στο θεό. Άντε συνεχίζουμε .
Παντως το κειμενο του Authority δικαιολογει και τον βαθμο, και βασικα ο βαθμος δεν ειναι καθολου κακος. ΕΙναι αυτο που ειπε ο Evans, μακαρι τα παιχνιδια του 7 να ηταν ολα ετσι. Προφανως μιλαμε για ενα πολυ καλο παιχνιδι, και προσωπικα συμφωνα με αυτα που διαβαζω και απο τα παιδια σαν εντυπωσεις και απο οτι εχω ακουσει απο παντου πλεον στην βιομηχανια (podcasts, reviews, εντυπωσεις απο πολλους developers που στα blogs τους γραφουν για το παιχνιδι) θεωρω οτι αξιζει πολυ περισσοτερο το FFXIII απο οτι ισως να αξιζουν παιχνιδια του 8 που εχουν σαφως λιγοτερα μελετημενο design.
Είχε βαθμό στο οθόριτι; Νόμιζα δε βάζουν βαθμολογίες...
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Εντάξει τα είπε και πιο πάνω ο dope, αλλά θέλω να το πω κι εγώ: όταν πάρεις roles που σου δίνουν τη δυνατότητα να εκτελείς deshell, deprotect, faith, bravery, protect και shell (εν ολίγοις support και status ailments στους αντιπάλους) το battle system απογειώνεται. Αλλεπάλληλα paradigms shifts ανάλογα με την περίσταση, το ΑΙ δίνει ρεσιτάλ, ως τώρα όλα λειτουργούν άψογα. Νιώθω ότι έχω θέσει άριστους gambits συνδυασμούς στο FF XII .
BTW μιλάμε για τις πιο γρήγορες και εντυπωσιακές μάχες σε JRPG. Wait επιλογή κτλ απλώς δεν υπάρχει, όλα real time, πρέπει να είσαι γρήγορος και προετοιμασμένος.
Comment