Στα sold out του Ps3 μπορούν να συντρέχουν κι άλλοι λόγοι όπως για παράδειγμα η δίψα του κόσμου για jrpg στην έλλειψη που υπάρχει στο Ps3. Mην κρίνεις τους παίχτες έτσι απαξιωτικά, κρίνε την ίδια την εταιρία. Οι παίχτες του Final Fantasy έχουν ένα διαχρονικό δέσιμο με τη σειρά που ελάχιστα παιχνίδια έχουν καταφέρει και ξέρουν τι περιμένουν και τι θέλουν να παίξουν. Αν η SE θέλει να ρισκάρει στο είδος και όχι στο σίγουρο κέρδος να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της σε νέα projects. Αλλά και εκεί αυτό που έδωσε ήταν ένα Last Remnant.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
edit- Καλά εντάξει, το battle system στα boss απογειώνεται!!! Έχω δει 3 απανωτά game overs στο πιο δύσκολο boss που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα, ο τύπος με έχει τρελάνει στο shifting!!.
15 ώρες ως τώρα, το πηγαίνω αργά συγκριτικά με άλλους αλλά το χαίρομαι άπειρα πολύ. Αργότερα ίσως ξαναπαίξω...
Α ρε παιχνίδια του 5 και του 7 που βγαίνουν...
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΣε ποιο boss αναφέρεσαι; Εγώ μόλις έσφαξα το boss που πολεμάς στο τέλος του δάσους με Hope και Lightning. Έχασα μόνο μία φορά, τη δεύτερη το έβγαλα με 4 αστέρια. Το θέμα είναι ότι το Battle System απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η στρατηγική, τα άπειρα paradigm shifting, το τέλειο ΑΙ, μα πώς γίνεται να είναι τόσο τέλειο. Κουράστηκα να το λέω κι όλας.
15 ώρες ως τώρα, το πηγαίνω αργά συγκριτικά με άλλους αλλά το χαίρομαι άπειρα πολύ. Αργότερα ίσως ξαναπαίξω...
Α ρε παιχνίδια του 5 και του 7 που βγαίνουν...sigpic
Comment
-
Να ρωτήσω κάτι; το παιχνίδι απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στο jrpg fans ή final fantasy fans ή και γενικότερα;
Comment
-
-
Να ρωτήσω κάτι; το παιχνίδι απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στο jrpg fans ή final fantasy fans ή και γενικότερα;
Οι πωλήσεις δε με εντυπωσιάζουν. Είναι το πρώτο FF της νέας γενιάς οπότε αναμενόμενο νομίζω να πουλήσει καλύτερα από το 12.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by EvansΑ ρε παιχνίδια του 5 και του 7 που βγαίνουν...
Πιστεύω είναι καλή ιδέα να συζητήσεις με τον reviewer για αυτό το σκορ, ώστε να μπορέσεις να του δώσεις μία ευκαιρία να δικαιολογηθεί για το βαθμό, που προφανώς, δε συμμερίζεσαι. Θεωρώ λίγο ύπουλη όλη αυτή την "εμπάθεια" και το συνεχή σχολιασμό (εφ' όσον πάντοτε είμαστε σε μία σχετικά στενή κοινότητα και μπορούμε να επικοινωνήσουμε ο ένας με τον άλλον εύκολα).
Το παιχνίδι βρωμάει απ΄τη κορυφή ως τα νύχια hardcore jrpg. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Α-χα, έτσι πρέπει να είναι. Αλλιώς ενδιαφέρομαι και εγώ για το FFXIII, μέσα στη δίψα μου για ένα πολύ καλό story-driven παιχνίδι με αυτή τη περίεργη fantasy αισθητική. Απ' ότι όμως διάβασα, είναι αρκετά έξω από τα νερά μου. Εδώ, το XII και το παράτησα. Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή βέβαια...
Comment
-
Στα sold out του Ps3 μπορούν να συντρέχουν κι άλλοι λόγοι όπως για παράδειγμα η δίψα του κόσμου για jrpg στην έλλειψη που υπάρχει στο Ps3. Mην κρίνεις τους παίχτες έτσι απαξιωτικά, κρίνε την ίδια την εταιρία. Οι παίχτες του Final Fantasy έχουν ένα διαχρονικό δέσιμο με τη σειρά που ελάχιστα παιχνίδια έχουν καταφέρει και ξέρουν τι περιμένουν και τι θέλουν να παίξουν. Αν η SE θέλει να ρισκάρει στο είδος και όχι στο σίγουρο κέρδος να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της σε νέα projects. Αλλά και εκεί αυτό που έδωσε ήταν ένα Last Remnant.
Ti mou les twra...
H o kosmos exei lathos, h ta reviews.
H etairia apokleietai na kanei lathos me ta xrhmata pou pernei...
EDIT: Milhsa egw me tous reviewer epi tou thematos."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ρωτάω γιατί προσωπικά αν και δεν έχω τερματήσει κανένα jrpg για δύο τρία φεγγάρια είχα παίξει το FFX φτανοντάς το ως ένα σημείο και μου άρεσε αρκετά.
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostSorry alla apo diafora reviews pou exw diavasei prosfatws kai ena apo afta einai kai tou "Authority" katalavainw pws o kosmos den dipsaei katholou gia JRPGs giati einai ena eidos pou kinynevei na xathei opws ta "point and click adventures" epeidh den ananewnetai.
Ti mou les twra...
H o kosmos exei lathos, h ta reviews, h etairia apokleietai na kanei lathos me ta xrhmata pou pernei...sigpic
Comment
-
Enweitai pws den milaw sovara, ola afta pou lew exoun mia dosh eirwnias mesa, aplws afta pou elega se diafores suzhtiseis ws twra, exoun arxisei kai epalhthevontai alla den thelw na eimai egw aftos pou tha pei: "Sta elega....""Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Perissotero gia ton Evans ekana to post.
Ean thes na matheis perissotera diavase to Authority."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment